< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 30 Mart 2025; 14:17:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (88. sayfa)

-
-
ios yapmıyor, zaten istese de yapamaz. arkaplanda bu kadar aktivite her türlü problem çıkartır. yapmadığını nereden biliyorum? çünkü işlemlerini cihazlardan değil aktarımı yaptığı network üzerinden takip ediyorum. Reklam data geliri telefondan fazla kazandırıyor belli ki. Fiyat konusunda zaten 40binlik samsungla 80lik iphone u karşılaştırma için ya fanboy olmak lazım ya da teknocahil. Benim vurguladığım çok daha iyi donanımın, sırf saçma yazılım tercihleri yüzünden hiç edilmesi. yahu hepsini geçtim FRP neden icloud kadar sağlam değil de dalga geçer gibi kırılıyor her seferinde. nasıl bir çıkarı var da salıyorlar bunu. Aslında avrupanın apple ı kabloda vs darladığı gibi işletim sistemi için zorlasalar tüm telefonlar açık olup pc gibi biz istediğimiz yazılımı yüklesek. işte ozaman karışır ortalık. yeni donanım satmak için özellikle şişirilmiş kastıran uygulamalar yine kurarsın 4s e linux mint lite phone edition gibi bişey. daha da telefon almam
-
-
Steve Jobs: Yaşlandıkça ve umut ediyorum akıllandıkça farkediyorsunuz ki 300 dolarlık saat de 30 dolarlık saat de aynı zamanı söylüyor. İç huzurun bu tarz şeylerle elde edilemediğini anlıyorsunuz.
Arkadaşlar sizi hangisi mutlu ediyorsa onu alın.
Apple size ultra lüks bir fanusta her imkanı sağlıyor. Google da sizi okyanusta serbest bırakıyor. Günün sonunda aynı alo, aynı fotoyu çekme imkanı, İnternet kullanımı vs.
Yok 25k androide verilir, 80 vereceksen iPhone a veririm... Komik bir yaklaşım bu. 80k demek yaklaşık 2,5k dolar demek. Şunu abd desen bir tarafıyla gülerler insana. Bana göre 80k hiçbir telefona verilmez. Benim imkanım var, peşinde alanilirim, taksitlerle de alabilirim, işletmeme gider amaçlı da alabilirim ama almıyorum.
Verdiğin parayı göstersin diye almak gösteriş maksatlıdır. Hiç tanımadığın birinin masaya koyduğun telefona bakıp yau adamın x telefonu var söyleminin ay sonunda ödeyeceğin faturalarına bir etkisi olmaz.
Hani beni takmazsınız da yukarıda Apple markasını kuran adamın sözünü takın bari!
Ramazan bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 30 Mart 2025; 16:49:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Samsung Note 4'e Kali Linux kurulabiliyordu ama o dönem çok stabil değildi. Sonra bootloader kilidi, knox servisleri v.s. diyerek iyice çekilmez hale getirdiler. Dediğiniz gibi yazılım işi açık olsa donanımlar çarpışsa çok uygun fiyatlara çok iyi cihazlar çıkacak ortaya ve Apple bakalım o zaman fahiş fiyatlara halen 60hz ekran verebilecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iphone 13den s24 fe’ye geçip memnun olan var mı önerir misiniz? Şarj konusu yormaya başladı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Komik değil gerçekçi bir yaklaşım. Sana komik geliyorsa kendi kendine gül. Şahsi düşüncelerini paylaşan insanlara komik deme haddini kendinde bulma.
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Herkesin beklentisi farklı sonuçta. Sizin beklentinize cevap verememiş olması üzücü. Yazılımda her ne kadar fazlasıyla bloatware olsa da benim beklentilerime oldukça iyi şekilde cevap veriyor. Gayet memnunum.
İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ürünün linki varmı acaba
Tartışma niyetinde değilim. Android sayfasına gelip 80k vereceksem İPhone alırım diyecek haddi kendinizde buluyorsanız, bu 'şahsi' düşüncenizin komik olduğunu cümle içinde açıklayan birine deli benzetmesi yapmak da sizin haddinize değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Rica ederim. Sorun devam ederse Tekraradan tanımlama da yapabilirsin. yine devam ederse kaliteli marka koruma seçin taktırın. Bende dün temper koruma camı taktım sorun yaşamadım henüz. Stabil çalışıyor.
Üniversite ogrencisi yeğenin var. S24fe alacak. Bütçesi 22-23K maximum. Amazon’da şuan 23.600₺ S24fe. Daha uyguna alma şansımız olur mu öğrenci indirimi ile?
Az daha verip 256 gb tavsiye ederim.
128 yeter hocam ona. Fiyat konusunda daha uygunu alabilir miyiz diye sormuştum siz fiyat yükseltme mi istediniz 😀
-
Ekran kalitesin çok da iyi olmadığı söyleniyor bu telefon için. Kumlanma gibi sorunları varmış ve rgb renk doygunluğu pek iyi değil deniyor amoled gibi değil de ips gibi daha çok deniyor. Kullananlar bu söylenenlerin doğru olup olmadığını yazabilirse iyi olur.
Kapatamazsın aplikasyonun bir özelliği o.
Samsung a5 20017'de,a8 2018'de bile sürekli açık ekran(aod) seçenekleri vardı. İstediğim tarzda saati istediğim renkle istediğim yazıyı ekleyerek uygulayabiliyordum ama s24fe'de bu özellik yok. Harici uygulamayla mı yapabilirim?
S25'te ayarlardan ekran çözünürlüğü değiştirilebiliyor s24fe'de bu da yok.
Bu uygulamayı kesin yükle diyebileceğiniz uygulama hangisi? Yararlı uygulamalar önerir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X