Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deneme1 , deneme1 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
1.833
Cevap
142
Favori
135.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet de bu fiyata sinifinin en iyi kamera performansı en yuksek amperli bataryası 7 sene guncelleme garantisi gibi yabana atilmayacak birçok iyi donanımla geliyor ekran benim icin 3 yada 4. Siradadir ki bu hali bile guncel telefonlara yakin iyi degeri var ppi evet biraz düşük lcd veya ips gibi birşey hissetmedim ekrandan da memnunum kamera performansi iphone 14 ve xiamio 14 ultra ile aynı bunlar 50_60 bin tlye olan telefonlar bunlarla baş etmesi oldukça acayip.

Sadece ekranda gözüme çarpan birşey var fon giri olduğunda kenarlar piksel geçisi beyaz hafif bir cizgi gibi gozukuyor sonucda bir apple ekeani degil ve bu fiyata gayet yeterli ,ayrica çok cok dikkat etmek lazim bunu gormek icin baskalarina gosterdim kimse anlamadi bile. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Forumda kimin nereye ne yazacağına karışmakta ayrı bir hadsizlik. 80k verir iPhone'da alırım, üzerine 25k verir bir tane de Samsung alırım. Çok mu zoruna gitti. Senin haddine mi düşmüş ne alacağıma karar vermek. Daha okuduğunu anlayamıyorsun. Komik duruma düşüyorsun. Muhatap aldım seni hata burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 31 Mart 2025; 1:50:8 >
  • Sd 2. Nesil gelir mi buraya, 21fe den geçmek istiyorum

• _Phoenixx_ _ kullanıcısına yanıt

Aslında fazlası ile karşılıyor. yazının en başında ios da yapabildiklerimi hatta fazlasını yapabildiğimi yazmıştım. Anlaşılan eskiden kalma amd-intel, ios-android didişmeleri devam ediyor yeni nesilde de. ben olaya şirket politikası tarafından bakıyorum. hedef kitle biz değiliz ki sadece. örneğin telefonu tekrar yenilmem gerektiğinde ben yine iphone 17 vs s26 bakarım. şimdi daha da rahat olur, çünkü neler yapmam gerektiğini biliyorum. Ama üniversite öğrencisi kıza, yaşını almış amca teyzeye nasıl tavsiye edeyim? "-Şükran yenge şimdi routera gir şu portları kapat" diye ayar mı yaptırayım sonra ?  modemin şifresini bilmeyen insanlar bunlar. servis kurarken kağıda yazdırmıştır onu da tozlu bi kutudan çıkartır. Telefonun default hali benim günlerce uğraştığım haliyle gelse yıkar ortalığı. Sonrası için isteyen tecrübeli kullanıcı zaten eklemeleri yapar. Ama data geliri, kullanıcı deneyimine takas edilmiş. Şirket olarak Samsung diyoruz da asıl bela google bu arada. En çok o taraf ile uğraştım. Virus gibi çökmüşler adamların efsane donanıma. Donanım tarafında bırakın 13 ü 14le denk aslında. Kamera tarafı farkları da 99% yazılım etkisi. Taraftar gibi birbirimizi yemek yerine bu şirketlere baskı kurup düzeltmek lazım. Parasını verip aldığım apple watch son model telefona sırf rakip marka diye bağlanmıyorsa , kapattığımı düşündüğüm telefon sürekli syntesis üzerinden iş çeviriyorsa bunlar bizim hayrımıza düşünülmüş şeyler değil.

• Bora isimli şahıs öncelikle sen okuduğunu anlamaktan bihabersin. İlk mesajımda bak ne yazmışım: 'Arkadaşlar sizi hangisi mutlu ediyorsa onu alın.' Ne alıyorsan al beni ilgilendirmez. Her mesajında karşısındakine hakaret edecek kadar seviyesiz ve saygısız birisin. Blok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s24 fe ile iPhone 15 ve üstünü karşılaştırmak büyük hata, 20 bin liralık telefondan bahsediyoruz..20 bin liraya iPhone 10 ya da 11 alırsın , aynı fiyat aralığını karşılaştırmalıyız, iPhone 11 mi s24 mü ? bu ikisini karşılaştıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 31 Mart 2025; 9:47:46 >
  • @fbyram herkese açık forumda nasıl konuşacağını bilmiyorsun. Kişilerin düşüncelerine saygı duyup ben bu düşüncene katılmıyorum diyeceğine komiksin diye aşağılayıcı konuşuyorsun. Haddini bildirince de terbiyesiz ben oluyorum. Blokmuş. Seni muhatap alanda hata. Al bende de sana blok. Çok lazım değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 31 Mart 2025; 10:46:11 >
  • osndefender kullanıcısına yanıt
    Aslında ekran kağıt üstünde bakıldığında ppi göz ardı edildiğinde iyi. Dynamic amoled 2x panel A56'ya kıyasla daha iyi duruyor ama gerçek hayatta hangisi daha iyi yan yana bakmak lazım sanırım. Ekran, telefon söz konusu olduğunda en öncelikli şeylerden biri bu tartışmasız. Maliyet denen bir şey de var gün sonunda bir trade-off gerçekleştiriliyor, bir şey elde etmek için başka bir şeyden feragat edersin. Feragat ederken ekranı ne kadar önemsediler onu bilemiyorum.

• Ilitharath kullanıcısına yanıt
    Anladim haklisiniz. sahsi fikrim gayet yeterli bir ekran yinede imkan varsa yanyana bakmak çok mantıklı.

• Xiaomi 67 watt şarj aleti ile şarj etsem sıkıntı olur mu? Malum bayramdan dolayı şarj aleti siparisim gelmedi.

• 3WakePig 3 kullanıcısına yanıt

Olmaz zaten pd destegi yoksa 10 veya 15w cekiyor gücü

• Salvador_Limones kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız. Yorumunuza katılıyorum. Bahsettiğiniz kitle için iOS daha kolay bir çözüm olur. Aslında Android daha basit ama alışkanlık gerekiyor :) Hele ki öğrenciler için Android bir telefon büyük nimet.

İyi forumlar.

• Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Pixel 8 serisi ve bunun arasında kaldım ama garantili olduğu için samsunga daha yakınım. Amazondan çek almak için bir yöntem var mı acaba? Hb iel şuanda 21850 tlye gelecek amazonda 23399. Bu fiyatlar 128gb için geçerli. Amazonun verdiği 2500tllik çek olsa çok güzel olacak.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Pd ne ?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Samsung'un da kullandığı bir şarj teknolojisi. Power Delivery 2.0 olarak geçiyor.

• mertsamet M kullanıcısına yanıt
    2k indirim kuponunu nasıl buldun Hepsiburada'da?

• Arkadaşlar Samsung un sitesinden indirim ile 25 bine s24fe 256 galaxy buds3 ve 65 watt şarj aleti aldım. S20fe den s24fe ye geçeceğim s20fe sd olduğu için bugüne kadar sorun yaşamadım. S24fe min exynos performansı nasıldır ? Kullandığınız iyi ekran filmi ve kılıflar var mıdır ?

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyat.

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. S23 ve i16 pro max ile kıyasladım, hızı ve kamerası günlük kullanımda hissedilir bir fark göstermiyor.

Küçük oğlum olduğu için bu kılıfı aldım. Çok sağlam, kamera koruması hafif sallanıyor ama düşme vs yapmıyor koruyor.

www.amazon.com.tr
    Kilifplus Samsung Galaxy S24 FE ile Uyumlu Kılıf Zırhlı Standlı Sürgülü Kamera Korumalı Zırhlı Tam Koruma Sürgülü Vega Kapak, Tam Uyumlu, Tank Kapak - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0DP5P64XZ?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

Telefonu ilk aldığımda buradan bir arkadaşın tavsiyesine istinaden aldım. Üstteki kılıfa oranla daha kibar.

www.amazon.com.tr
    Coverzone Samsung Galaxy S24 FE ile Uyumlu Silikon Kılıf TPU Negro Silikon Ultra Slim Fit Kılıf Samsung Galaxy S24 FE İle Uyumlu Karbon Delux Kılıf : Amazon.com.tr: Elektronik
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0DNTJJK4Z?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

Ön kamerayı da koruyor. Fotoğraf kalitesini etkilemedi ama zamanla kaliteyi düşürebilir. Tam koruma için bana daha iyi gibi geldiği için bunu tercih ettim.

www.amazon.com.tr
    Rongep Samsung Galaxy S24 FE İçin Ekran Koruyucu Anti-Static Temperli Cam 9H Sertliğinde Ekranı Kaplayan Görüntü Kalitesini ve Dokunmatiği Etkilemeyen Darbelere ve Çizilmeye Karşı Premium Koruma : Amazon.com.tr: Elektronik
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0DVHZGXBK?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam :)

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.