|
Galaxy S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max düşme testine sokuldu: Hangisi daha dayanıklı?
-
-
Doğru puanlama vermiş titanyum ne işe yaradı arka tarafı tuzla buz oldu. Ön camda 80 bin tl acırım. Kılıflı önce test etse iyiydi. En azından ne kadar önlüyor görürdük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkugu61 -- 12 Şubat 2024; 21:36:36 >
-
Vay vay vay, görmeyeli iphone Samsung'lar kadar sağlamlaştı mı yahu? Helal. Eskiden etrafımda hiç kırık camsız iphone lu olmazdı. Ya da en az 2-3 kere camını değiştirdim diyen olurdu. Ya da su aldı diyen olurdu. Allah bilir artık su bile geçirmiyordur 10 sene önceki samsunglar gibi :)
-
Şu cihazlara şu para verilir mi ya, hayır bütçe kısmını geçtim, iş artık mantık sınırlarını da aşıyor. Bi'de böyle düşüp hasar alsa, hem değer kaybı hem de cihaz kusurlu - işlem görmüş statüsüne düşecek.
-
Bu cihazlara böyle para verilir mi diye sorgulamak yerine bu cihazlar neden böyle pahalı diye sorgularsan daha iyi bir yanıt bulabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye için diyorsan bile insanlar parasını illaki bir şeye verecek, telefona vereceklerini bildikleri için fiyatlar böyle fecaat halde.
Ha arama yapılan Nokia 3210 bile yeter herkese illa internete girmemize gerek yok. Hatta Amişler gibi yaşamalıyız bence telefona bile gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 12 Şubat 2024; 22:40:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihazlar dünya genelinde de gereksiz pahalı değil mi? Hayır, Dimensity 8300 veya SD 7 Gen 3 neyi yapamıyor da bu cihazlara bakılıyor anlamıyorum.
Yorumu saçma sapan yerlere çarpıtma, ben Nokia gibi bir şey mi ima ettim!? FlagShip yerine direkt olarak High End cihazlarda tam yük için fazlasıyla yeterli. Bunun gibi cihazlar en az 2 yılda bir çıkmalı.
Onu ben söylüyorum zaten. Telefonu telefon olduğu için kullanan biri için Nokia güzel bir opsiyon. Yeterli kısmı herkesin kendi görüşü kimseye yargılamak düşmez. Sadece telefon için bile en üst seviye telefon kullanabilir.
Ayrıca bu cihazlar topyekün en üst seviye oluyor, kamera ekran gibi donanımlar dahil. Yani tek bir donanımdan daha iyisini beklediği için(doğal olarak diğerlerinden de iyisini beklediği için) insanşar suçlanmamalı.
Ben insanları suçlamıyorum ama mesela S24 Ultra da 15 Pro Max de kayda değer yenilikler getirmiyor. Bu nedenle en az 2 yılda bir tanıtılmalılar.
Buna parası olan mantıklı insanlar daha rahat karar verir. Herkes bütçesine uygun, zevkine hitap eden telefonu alsın. Kimin neye ne kadar para harcadığı konusu kişiyi ilgilendirir.
Keşke 2 yılda bir tanıtılsa artık ama bu tüketim ve her şeyin eskitildiği bir zamanda çok zor gibi.
Bekliyorsun ki yorumlarda herkes cihazların malzemesini filan tartışacak ama yok gene ekonomi gene sızlanma. Gene bir birini yemeler. Kardeşim size formül veriyorum toplanın. O instagramı twitteri bırakın bak sonunuz iyi olmayacak. Zehir kusuyorsunuz yeminle.
Olay işlemcinin yapıp yapmaması değil. İnsanların kullanım alışkanlıkları, ihtiyaçları vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnstam da twitterim de yok ama ekonomi berbat ve bu herkese yansıyor, yansıyacak kaçışı yok. Sen kafanı kuma göm bakalım görmezden geldiğin seni nereden yakalayacak.
-
bu durumlar değişkenlik gösterebilir. ikiside sağlam telefon diye algıladım ben.reederleri teste soksalar daha iyi olur. düşmeye başlamadan kırılır sanırım:)
-
Haklısınız bunlar hayatı bu tuhaflıklar üzeri kurulu yerlerde yaşıyorlar.
-
ne bekliyorsak artık.
-
sonuç yanıltıcı şöyle bakmaz lazım. iphone kullanılamaz hale geldi samsung hala çalışıyor. ayrıca soket kısmı arızalandı ise ekran tamirine girmeden soket ve cam değiştirip kullanılabilir. sonuç olarak samsung 1 - apple 0 hiç kendinizi kandırmayın. birisi çalışıyor birisi çalışmıyor sonuç gayet açık.
-
Hiç gerek yok böyle saçma sapan testlere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu cihazlara böyle para verilir mi diye sorgulamak yerine bu cihazlar neden böyle pahalı diye sorgularsan daha iyi bir yanıt bulabilirsin. |
Benzer içerikler
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- instagram hikaye süresi
- ses değiştirici program
- twitter video indirme nasıl olur
- instagram efekt arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X