Şimdi Ara

Galaxy S25 serisinin tamamında Snapdragon 8 Elite yer alacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neyseki s25 serisi için bu geçerli değil artık.

bi de s8 elite, 8 yıl boyunca güncelleme çıkacak. belki s25 serisi de8 yıl güncelleme alır.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    exynos 2700 üzerinde çalışıyorlar bu seferde. henüz exynos tehlikesinden tamamen kurtulduk denemez.

• Eli değmişken tab 10 u da 8 elit ile çıkarsaydı keşke.

• Bu işlemci yüzünden s23 den s25'e geçerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S24 Plus'ta yaptıkları hatayı (yalnızca exynos) devam ettirmemeleri güzel. Bu yüzden S25 Plus'ın çıkmasını bekliyorum.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Aynen fersah fersah, sözde en gelişmiş özelliği yapay zeka ile ilgili ama Türkçesi yok. Artık Bixby ve S Voice'de yaptığı gibi mezarda verir dil desteğini Samsung. Sanki Android tarafında rakipsizmiş gibi köpek çekiyor Türkiye'ye ama sene 2024. Ta 12 sene önce Iphone stabilliğinin yanında Samsung'un amiral gemileri kasım kasım kasılırken Android'in özgürlükçülüğünü desteklemek için bu tarafta güçlü ve yenilikçi bir marka diye hep Samsung tercih ettiğim gibi isterse bugün Android tarafındaki diğer üreticiler Samsung'a göre bir tık geriden gelsin (o da yazılım desteğinde olur ancak donanımda kimse eksik kalmaz, eskiden Iphone karşı Samsung'un yaşattığı sorunlar kadar ağırını yaşatmaz) bundan sonra Samsung'a karşı Oppo, Vivo, Xiaomi, Poco, Huawei, Realme, Oneplus vs tonla seçenek var.

• hyksl H kullanıcısına yanıt
    Performans farkı reelde %5-10'u geçemeyecek ama benchmark programları için optimize edilmiş göz boyayan değerler ve özellikler.

• S23 kullanıcısı olarak S24'ü pas geçtiğim iyi oldu. tahmin ediyordum böyle olacağını. Galaxy S25 serisinin tamamında Snapdragon 8 Elite yer alacak! 

• bio technolog kullanıcısına yanıt

her konuda demeyelim S25’ler büyük ihtimalle yine leş gibi kameralar ve teneke sesli hoparlör sistemiyle gelir.

apple intelligence iPhone’a gelince daha dengeli bir rekabet olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt

Tek çekirdekte A18P den 1 watt dan az fark var. Çoklu çekirdekte 3 watt fark var. Çoklu çekirdeğe bakarsanız, 12 watt da ve 2+ watt da A18P den daha performanslı yani watt tüketimi az olan uygulamalarda 8 Elite daha avantajlı. 8 Elite GPU da daha verimli ve performanslı A18P den 2 watt~ daha az kullanıyor. Üstüne daha soğuk çalışıyor. iP16 serisi Genshin oyununu MetalFX upscale ile 1877x864P çalıştırırken Elite in upscale i 1980x900 çalıştırıyor. Hem daha fazla fps, daha fazla çözünürlük.

Samsung u bilmem ama çoğu çin bazlı OEM telefonları 5000 mah dan fazla olacak onu geçtim, zaten çoğu yeni ekran teknolojileriyle verimliliklerini arttıracaktır. Yazılım güncellemeleri ile de performans optimizasyonlarıyla daha iyi olacağı aşikar

Galaxy S25 serisinin tamamında Snapdragon 8 Elite yer alacak!

• Alıntı

metni:

Yine haberin içeriğinle çelişen ama kesin ifade içeren bir başka tık tuzağı başlık...

Samsung'un hangi işlemciyi kullanacağı üzerine elli tane tık tuzağı başlıklı haber yapmayı bırakın da, Donanımhaber'deki yozlaşma ve çürümeyi kim durduracak, ondan haber verin.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Eğer oralarada exynos gönderiyorsa samsung alanın aklından şaşmak gerek o zaman anlatmaktan yoruldun fakat dandik işlemcileri belli ülkelere gönderip neden bazı ülkelere snapdragon yolluyordu o zaman ?

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun kesin bir cevabı sanıyorum yok, ki firma, Güney Kore'de Exynos işlemcileri kullanmayı bırakıp, Snapdraglon işlemciler kullanmaya başlayana kadar bu çok da merak edilmiyordu. Bence Samsung ilk başta, gerçekten de Dünya genelinde Exynos işlemcili cihazlarını safmak istiyordu ama zamanla şirketin yaşadığı sorunlar süreci farklı noktaya itti. Sadece şirketin bu politikası, ülkenin gelişmişlik düzeyiyle alakalı değil, net bildiğimiz bu.

Herşeyin bi nedeni var hocam ama millet artık bıktı exynoslu cihazlardan ısınma sorunu performans sorunu derken hala exynosla çakmaya çalıştı zamzung.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Samsung'un bir şekilde bu işi çözmesi lazım, ne olacak göreceğiz.

• vandamme kullanıcısına yanıt

Dimensity olmayacağı açıktı aslında, Samsung'un bugüne kadar kullanmadığı bir işlemci. Exynos veya Snapdragon olacaktı her türlü.

Bugüne kadarki tüm Samsung yazılımsal geliştirmeleri ve testleri bu iki işlemci serisi üzerine, neden farklı bir işlemci ile uğraşsın yani.

Haber olsun diye ortalığı karıştırıyor teknoloji siteleri.

Aynen öyle hatta ben kendi cihazımdan biliyorum, S22 Ultra ülkemizde Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ile gelirken Avrupa'daki gelişmiş ülkelerde Exynos vardı.

Firmanın politikası olarak işlemci seçimi yapıyorlar. Türkiye'de Snapdragon takıntısı olduğundan muhtemelen bize de Snapdragon yolladılar. Normalde Snapdragon

ABD versiyonuna gönderilirdi en eskiden. Sebep olarak da ABD'nin farklı LTE altyapısını gösteriyorlardı. Avrupa ve Avrasyanın tamamı Exynos alırdı.

Farklı işlemci politikası tabi ki mantıklı değil, insanları kıllandırıyor haklı olarak. Samsung orta seviyede kullanmalı bence kendi işlemcilerini, böylece onlar da çipset yarışından

çekilmemiş olur. Orta seviye için çok ideal diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 24 Ekim 2024; 20:17:5 >
  • Çok mantıklı bir hareket olur diye düşünüyorum. Şahsen Exynos 9810 ve 2400 harici hiç bir islemcisini begenmiyorum (2400 kullanıcı yorumları fena değil gibi, 9810 kendim kullandim)

Ama insanlar şunu kaciriyorlar. Snapdragon işlemcili Samsung cihazlarda bootloader kilidi tamamen kapalı geliyor. Bu da, ileride isteseniz dahi rom yukleyemeyeceginiz anlamına geliyor (en azından ben öyle biliyorum)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.