Şimdi Ara

Galaxy S25 serisinin tamamında Snapdragon 8 Elite yer alacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son birkaç ayda, Galaxy S25 serisinde hangi işlemcinin kullanılacağı tartışma konusu oldu. Galaxy S25 Ultra'da Snapdragon 8 Elite'in kullanılacağı belirtilse de, serinin diğer iki üyesi için çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ancak son gelen bilgiler, tüm serinin Snapdragon 8 Elite yonga setini kullanacağını gösteriyor.

Snapdragon 8 Elite, Galaxy S25 serisine güç verecek

Samsung MX başkanı TM Roh'un dün gerçekleştirilen Snapdragon 8 Elite işlemcisinin duyurusu sırasında sahneye çıkması, yonga setinin tüm modellerde kullanılacağı iddiasını güçlendirirken, bugün güvenilir sızıntı kaynakları Ice Universe ve Chun Bhai'den gelen bilgiler bu iddiayı doğruladı.

Dolayısıyla, daha önce ortaya atılan Exynos 2500 ve Dimensity 9400 işlemcileri Galaxy S25 serisinde yer almayacak. Galaxy S25, Galaxy S25 Plus ve Galaxy S25 Ultra'dan oluşan bütün seride Snapdragon 8 Elite işlemcisi kullanılacak. Bu haber, amiral gemisi akıllı telefonlarda yalnızca Qualcomm yongalarını görmek isteyen Samsung hayranları için sevindirici bir gelişme.

Ayrıca Bkz.Samsung’un ilk üçe katlanabilir akıllı telefonu ne zaman ve hangi özelliklerle gelecek?

Dün tanıtımı gerçekleştirilen Snapdragon 8 Elite, selefi Snapdragone 8 Gen 3'e göre büyük performans ve verimlilik geliştirmeleriyle beraber geliyor. CPU, GPU ve NPU performansında %40'ın üzerinde artış vadeden işlemci, A18 Pro ve Dimensity 9400 gibi rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. TSMC'nin 3nm üretim süreciyle üretilen çipsetin, yüksek performansın yanında sahip olduğu verimlilikle, Galaxy S25 serisinin pil performansını da önemli ölçüde arttırması bekleniyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/all-galaxy-s25-models-snapdragon-8-elite-globally-report/
    Kaynak:https://x.com/chunvn8888/status/1848943473371845037
    Kaynak:
    x (formerly twitter)
    ICE UNIVERSE (@UniverseIce) on X
    https://x.com/UniverseIce/status/1848906894959907222

• Galaxy S25 için işlemci seçimi adeta bir dizi sezonu gibi! Exynos 2500 ile başlayan macera, Dimensity 9400 ile sürpriz yapıp, Snapdragon 8 Elite ile final yapacak gibi duruyor. Bakalım bu sezonun son bölümünde kim kazanacak? 🙃

• Tr de exynos

• Beratt06 kullanıcısına yanıt
    s25 te exynos kullanilmayacak s23 gibi yapamamislar exynosu bu yil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmet324200 A kullanıcısına yanıt
    O zmn güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD 8 Elite işlemcisi beni korkutuyor.

1) Korkunç bir performansı var.

2) Ya bataryayı korkunç şekilde emerse?

• Bir sd bir exynos boyle gidicek seri herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.dünya ülkelerine yine çakarlar exnynosları :D

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Samsung appleye Apple Samsung'a özeniyor son zamanlarda alıştık hocam fazla takmayin

• Fe serisinde 12 ram 6.5 kasa 5000 batarya dimensity 9400 ve max 600 dolar yapsa iyi satabilir.

• Samsung'un sağı solu belli olmaz bu sene A serilerinin bazılarında da sd işlemci kullanacaklar exynos 2500 büyük ihtimal s25 fe ile gelir.

Ancak kar peşinde olan firma dimensity tercih ederse şaşırmam 9400 yabana atılacak bir işlemci değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok daha pahalı olacak.

• Scam basliklar , içerikte olabilir diyor. Tam kolpa burası ya

• Yazık oldu. Ben dimensity tercih ederdim. Açıktan ağzı kokan ulus için fiyatı arşa çıkar artık. Samsung telefon yanında naneli şeker vermesi lazım ağız kokusuna. türkiyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 23 Ekim 2024; 22:47:01 >
  • Bugünkü haberin biraz değiştirilmiş versiyonu var sitede bitmiş donanımhaber resmen tık alma uğruna yeni konu diye açarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 23 Ekim 2024; 23:26:16 >
  • Düz s25 modeli 50 bin tl olur artık. O fiyata da kimse almaz bence.

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Rakibi Düz iPhone 16 dan fersah fersah her konuda gelişmiş bir cihaz 65 bin bandında satılıyor düz 16

50 bin değilde 45 seviyelerinde bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Almanya ve İngiltere üçüncü dünya ülkesi mi? Buralarda da Exynos işlemcili modeller satılıyor da. Şunu anlatmaktan yoruldum, Çin, Güney Kore ve ABD dışındaki tüm ülke ve bölgelerde (Avrupa dahil) Exynos işlemcili telefonlar satıldı. Tek sebep de Samsung, dokuzuncu dünya ülkesi olmamızla pek bir ilgisi yok yani.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    40 bin bandında kalabilirse efsane olacaktır. İlk çıktığında olmasa bile bir kaç ay sonra 40 bini görürse iphone 13 den geçmeyi düşünüyorum. Tabi doğmamış çocuğa don biçmek olmaz, bi çıksın görelim ilk önce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ronades R kullanıcısına yanıt
    Düz model 40ı geçmemeli zaten işlemci dışında yeni bişey olmayacak çünkü.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.