Şimdi Ara

Galaxy S25 serisinin tamamında Snapdragon 8 Elite yer alacak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    MediaTek'i Galaxy Tab S10 serisinde bir kere kullandılar, artık onun da önü daha açık olur bence. Ama bu bence Qualcomm'un işlemci politikasına bağlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 bin dolar noldu böyle bu telefonlara. 2000 lerin başında yeni icatken bile bin marka alınabiliyorduö

• omanner kullanıcısına yanıt

Neden böyle düşünüyorsunuz? Ben de tam tersini söyleyecektim şimdi. S23 güncelleme almaya devam ediyor, ekranı ve pili zaten iyi baya. İşlemci de günümüz için yeterli. Kamera sensörü de değişmiyor diyorlar. 7 yıl güncelleme alacak telefon çok güzel ama ya s26 da sensör değişikliği olur ve kamera 2 kat daha iyi olursa ne olacak. S22den beri aynı sensörü kullanan s25i tekrar değiştirmek ihtiyacında kalacağım. Bence bu haliyle asıl s23den 25e geçilmez çünkü elite pahalı bir işlemci olacak ve telefon daha yüksek fiyatla gelecek gibi. Ha sensör 1/1.3" veya 1/1.2" ile gelirse, ön sipariş ile ilk alan ben olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 plus suan harika cihaz mesela. Lakin s25 ultra elite ile gelirse bilemedim ya. Oyunda vs oynamıyorum telde. Gereksiz gibi olur geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Maksadım telefonu yenilemek başka derdim yok. :)

• omanner kullanıcısına yanıt

Para var huzur var diyorsunuz. Güle güle kullanın o zaman😅

• Benim seri ile beklentim şu; düz model için demiyorum ama plus model için 512 GB artık Türkiye' ye gelmeli. Şuan S23+ kullanıyorum. 256 GB depolamaya sahip. Mecbur almak zorunda kaldım. 512 GB modeli getirmediklerinden mecbur aldım. Samsung, ultra modelinde 1 TB a kadar modelleri Türkiye'ye getirirken düz ve plus modelde max 256 GB lık modeli getiriyor. Saçmalık. S24 plus uygun gelince anneme aldık. Onda da 256 GB var. 256 GB yetmiyor artık yetmiyor. Şu plus modellerinin 512 sini de getirin artık. 8 elite ile geleceği kesinleşince mutlu oldum tabi ki ama pil verimi hangi ölçüde olacak onu merak ediyorum. Bir de ısınmalara karşı nasıl bir soğutma sistemi kullanılacak bunu merak ediyorum. Umarım Samsung, Türkiye' ye özel bir fiyatlandırma yaparda ben de S23+ dan geçiş yapabilirim S25+ a.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Bir rahat vermedi zaten exynos her bu sefer çözülmüştür dediğim her cihazda karşıma çıkıyor.Cihaz kapalıyken batarya bitmesi nasıl bir saçmalıktır ya azalır anlarımda nasıl bitersin. Bekleme modun da 1 gün içinde tab9+fe şarjının %20 sini harcıyor sıyırmalık.

• S23'ten sonra efsane bir cihaz olacak gibi görünüyor. S24 Exynos/Snapdragon iki başlılığı sebebiyle sevemediğim bir seri oldu. Bakalım S25 FE de Snapdragon ile gelirse ortalık yıkılır. Hazır Exynos çuvallamışken Samsung tüm seriyi Snapdragon ile çıkarmalı. 7 Gen serisi ile çıkarsa o bile kafi.

• Şuanda s23 ultra kullanıyorum. S25 Ultra ya geçmem için 10x optik zoom un olması gerekli. Ne zaman ki 10x optik zoom olur o zaman telefon değişirim.

• vandamme kullanıcısına yanıt

İyi biten dizi gibi oldu s25'in macerası

• Şimdi yine bir paylaşım yapılmış telefon Exynos 2500 ile test ediliyor  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.