|
Galaxy S25 türünün son örneği olabilir: İşte nedeni
-
-
Aynen düz modeller yerine tuşlu telefon daha keyifli olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çünkü yenilik koymuyor ufak cihazlara. Çinliler 6.3 inçe 5500 mah ve periskop kamera vs özellikleri işe gelecek diyorlar aşıro yanlış bi strateji ama Samsung zaten düşük maliyet odaklı gidiyor bi kaç senedir sıkıcı cihazlar yapıyor işi zor.
-
FE diye 2 yılda bir çıkarsa da olur
Kompakt modellerde batarya kapasitesinden (S23 ve S24 için konuşursak sırasıyla 3900 mAh ve 4000 mAh) ve haliyle batarya performansından şikayet edenler azımsanmayacak sayıda. Plus ve Ultra modeller bu anlamda kullanıcı kitlesi nazarında daha tatmin edici addediliyor. Kompakt amiral gemisi S modellerin daha üst modellere nazarla bir başka sıkıntısı da QHD+ çözünürlüğü desteklememeleri, yalnızca FHD+ desteklemeleri. Karşılaştırma bakımından Samsung'un eski Note serisinde dahi QHD+ mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koy kardeşim 4500 mAh veya üzeri batarya 6-6.3 inç arası ekranla çıkar telefonu almayan ne olsun. Benim aklımı çelerdi. O yüzden xiaomi düz amiral gemileri ilgimi çekiyordu lakin finansal sebeplerden ve S24 ve s24+ varken o paralar etmeyeceğini düşündüğümden caydım.
-
S23 ve 14pro kullandım pil süreleri aşağı yulikarı aynı ve gayet iyiydi. Yaklaşık 8 saat ekran süresi veriyordu. Daha iyi olmasona gerek yol bence.
tasarım değişmiyor hızlı şarj yok,fiyat yüksek samsung da artık apple gibi şarj aleti yok,s ultralar çok büyük köşeli tasarım çoğu insan yanında taşımak bile istemiyor.alanların çoğu pişman bu yüzden.
-
Düz modele bir özellik koymuyor, tüm özellikler ultra'da. Düz modelin yuvarlak kenarlara sahip tasarımı daha şık duruyor halbuki.
Sonra düz model satmıyor diyor, aynı kameraları ve s-pen'i koy bakalım ondan sonra dene.
-
5-6 ay önce de Samsung Plus serisini kaldıracak diye haberler vardı çünkü yeterince satmıyor yazıyordu şimdi de temel modeli kaldıracak diye haberler çıkmış. Resmen haber kirliliği ya neye inanacağız bilmiyorum
Samsung ile Apple aynı geminin tayfasıdır. Farkı olan şirketler değiller ve çok da farklı cihazlar üretmiyorlar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keşke mini modelleri geri dönse. S26 mini 8 ram 3 kamera 5.5" mükemmel
Bence ikisi de doğru. Standart serinin kendisi, Plus'ın da adı kalkar diye tahmin ediyorum. Standart S serisi Plus'lar gibi daha büyük ekran ve daha büyük batarya ile gelecektir.
Htc U serisi gibi olacak. Ya da Tab S10 serisi.
S26 Plus S26 Ultra. Düz yerine de FE sunuyoruz şeklinde lansman edilir.
Apple Pro uğruna düz seriyi harcıyor. Samsung da zaten benzer şekilde hızlı şarjını, donanım özelliklerini sınırlıyordu. Şahsen Apple'ın düz seriyi ortadan kaldırmasının da bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Kim 120Hz olmayan LTPO AOD desteklemeyen ekranlı cihazı almak ister?
Ayrıca bir konu daha var. Büyük ihtimal Exynos 2500, istenen performansı sunamayacak ve Samsung Qualcomm'a geri dönecek. Maliyet odaklı düşünecek olursak 3 model için çip istemekten ise 2 model için istemek daha karlı. S2X ve S2X plus modeli birleşirse ortak bir satış stratejisi alıcı segmenti oluşur. A serisi zaten baştan aşağı Exynos orada maliyet konusunda sorun oluşmaz.
Zaten bir yılda sunulan 5+1 amiral gemisi satışları olumlu etkilemiyor. Samsung durumun farkında. Flip ve Fold'un yanında Note(Ultra) ve Plus model yeterli olacaktır. FE'nin geleceği belirsiz. S24 FE belirleyici olacak.
A serisi de kalabalık yapıyor. 5 yıllık Helio G85 ile gelen A06, 3 yıllık Exynos 1330 ya da 5 yıllık Dimensity 700'ün revize hali 6100 ile gelen A16 5G sonrasında ise kaydırma yöntemi ile 1380, 1480 ve 1580 cihazlar.
Bu sene olan buydu. A25 1280 ile geldi, A35 1380 son olarak A55 1480 ile geldi.
Doğrusu A serisinin 3 model ile sınırlandırılması. Artık 5 6 yıllık çipli modeller piyasada bulunmamalı. Exynos çipler alt segmenti kotarıyor kendi Xclipse GPU ve 5G bağlantı özellikleri ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 4 Ekim 2024; 15:34:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eve geldiğimde %60 - 70 şarj oluyor. Tel LG v30. Kimse çalışmıyor mu anlamıyorum.
demeyeyim diyorum ama samsung bildiğin kontrollü muhalefet gibi davranıyor. s serisinde düz modeli öldüreceksin, hem de iphone düz modellere pro motion özelliği geldiği zamanda... buna ne denir bilmiyorum...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çünkü yenilik koymuyor ufak cihazlara. Çinliler 6.3 inçe 5500 mah ve periskop kamera vs özellikleri işe gelecek diyorlar aşıro yanlış bi strateji ama Samsung zaten düşük maliyet odaklı gidiyor bi kaç senedir sıkıcı cihazlar yapıyor işi zor.
|
tasarım değişmiyor hızlı şarj yok,fiyat yüksek samsung da artık apple gibi şarj aleti yok,s ultralar çok büyük köşeli tasarım çoğu insan yanında taşımak bile istemiyor.alanların çoğu pişman bu yüzden.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X