|
Galaxy S25 ve Galaxy S25+ RAM ve depolama seçenekleri ortaya çıktı
-
-
Biliyorum belki bazılarınıza gereksiz gelecek ama
12+256 düz s25 için ne kadar mantıklı ise, ultra için de o kadar mantıksız.
Ultranın 16+256 minimum olacak şekilde başlaması gerekiyor. Hem segmentasyon farkı yaratmak, hem de çinli rakiplerle rekabeti kızıştırmak için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine aynı kamera sistemi o zaman gerek yok kalsın
Ultrada en az 6000 mah pil, 16gb ram olmalı.
Depolama için hafıza kartı desteği olmalı. Olası bir durumda veri kaybının önüne geçmek için. Depolamayı istediğin miktarda artırma imkanı da olmalı. Online yedekleme zorunlu olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 21 Aralık 2024; 11:33:20 >
-
Bu bataryalar nedir abi ya. Biraz geliştirin lütfen
OPPO, Vivo ,oneplusgibi firmalar bu sene 5900-6.000mah ve üzerine geçiş yaptılar(%10 silikon karbon , araçlarda kullanılan-Bu oran arttırılıyor telefonlarda, sonucu aynı incelikte daha yüksek mah kapasite) , Seneye 7.000 mah standart olacak Çinli firmalarda muhtemelen.Yaza doğru oyun telefonlarında 7700 mahlı cihazlar görürüz.2026 amiral gemisi cihazlarda standart hale gelir diye düşünüyorum
-
1 sene içerisinde telefon yenileyecegim umarım çıkarda alırım. Elimdeki şuan idare ediyor bekleriz artık çıkmasını.
50mp-10mp-12mp Nedir arkadaş.
-
Küçücük bataryalar çok yavaş şarj desteği veriyorlar biraz Xiaomi ye özenin abi adamlar 120w 210w çıkardı yakında 300w çıkaracak
Samsung hızlı şarj konusunda sınıfta kalıyorsun haberin olsun en az 67 watt getirilmesi gerekiyor.Bu yüzden benimle birlikte olamayacaksın hiç bir zaman.
Bence depolama seçenekleri şöyle olmalı.
S25: 256/12 512/12
S25+: 256/12 256/16 512/16 1 TB/16
S25 ultra: 256/16 512/16 1 TB/16 veya 24
Bu arada 10 mp telefoto ve 12 mp ultra geniş kamera nedir arkadaş? Şöyle bir 50 mp telefoto ve AF destekli 50 mp ultra geniş açılı kamera sunmak çok mu zor?
Vivo 6.3 inçlik cihaza 5700 mah pil koydu, bunlar hala 4000 mah itekleyip duruyorlar. Hızlı şarj desen düz modelde 25w diğerlerinde 45w.
Çok doğru. Honor ve Xiaomi ise o konuda döktürüyor, S25 serisi eğer hızlı şarjda yine kötü olursa Xiaomi’ye geçmeyi düşünüyorum.
Samsung batarya ve şarj konusunda çok çok geride. Benim de telefondan beklentim yüksek pil kapasitesi ve hızlı şarj olduğu için Samsung’u başta elemek zorunda kalıyorum. Şarj adaptörünün çıkmamasına da bir şey demiyorum artık, alıştırdılar hepimizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 21 Aralık 2024; 12:47:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oppo, xiaomi dediginiz markalar Çin markalari ve elektirikli araclar ve diger butun urunlerde oldugu gibi artik kaliteli ve yenilikci teknoloiler ile urun çıkarmaya basladilar. Samsung geri kalmaya baslamisti ama bu gidisle isi daha zor, fark cok aciliyor bazi alanlarda.
bu ne demek şimdi? "...standart olarak 12 GB RAM+256GB RAM ve depolama..."
yahu insanların zaten kafası karışıyor ram ve depolamayı ayırt etmekte. böyle yazım hatalarıyla (yoksa yazar da mı bilmiyor?) daha da kafa karıştırıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Aralık 2024; 13:54:49 >
-
batarya 5.500 altindaysa çöp demektir en az 12 ye 512 olmasi lazim foto guncelleme oyun muzik video derken bide surekli gezen biriysen en az 512 olani almak lazim
Şu 200 mp sevdasından vazgeçip adam gibi 1 inç sensör koysalar tadından yenmeyecek
Bari S serisinde hızlı şarj olmalı gerçekten
Ben batarya yükselsin diye beklerken bunlar küçültüyor
S24'e göre hiçbir yenilik yok.
-
128 gb depolamadan nasıl vazgeçmişler ya hayret
Küçücük bataryalar çok yavaş şarj desteği veriyorlar biraz Xiaomi ye özenin abi adamlar 120w 210w çıkardı yakında 300w çıkaracak
|
Samsung hızlı şarj konusunda sınıfta kalıyorsun haberin olsun en az 67 watt getirilmesi gerekiyor.Bu yüzden benimle birlikte olamayacaksın hiç bir zaman.
|
Biliyorum belki bazılarınıza gereksiz gelecek ama
12+256 düz s25 için ne kadar mantıklı ise, ultra için de o kadar mantıksız. Ultranın 16+256 minimum olacak şekilde başlaması gerekiyor. Hem segmentasyon farkı yaratmak, hem de çinli rakiplerle rekabeti kızıştırmak için. |
Ultrada en az 6000 mah pil, 16gb ram olmalı.
Depolama için hafıza kartı desteği olmalı. Olası bir durumda veri kaybının önüne geçmek için. Depolamayı istediğin miktarda artırma imkanı da olmalı. Online yedekleme zorunlu olmamalı. |
Bu bataryalar nedir abi ya. Biraz geliştirin lütfen
|
OPPO, Vivo ,oneplusgibi firmalar bu sene 5900-6.000mah ve üzerine geçiş yaptılar(%10 silikon karbon , araçlarda kullanılan-Bu oran arttırılıyor telefonlarda, sonucu aynı incelikte daha yüksek mah kapasite) , Seneye 7.000 mah standart olacak Çinli firmalarda muhtemelen.Yaza doğru oyun telefonlarında 7700 mahlı cihazlar görürüz.2026 amiral gemisi cihazlarda standart hale gelir diye düşünüyorum |
Bence depolama seçenekleri şöyle olmalı.
S25: 256/12 512/12 S25+: 256/12 256/16 512/16 1 TB/16 S25 ultra: 256/16 512/16 1 TB/16 veya 24 Bu arada 10 mp telefoto ve 12 mp ultra geniş kamera nedir arkadaş? Şöyle bir 50 mp telefoto ve AF destekli 50 mp ultra geniş açılı kamera sunmak çok mu zor? Vivo 6.3 inçlik cihaza 5700 mah pil koydu, bunlar hala 4000 mah itekleyip duruyorlar. Hızlı şarj desen düz modelde 25w diğerlerinde 45w. |
Oppo, xiaomi dediginiz markalar Çin markalari ve elektirikli araclar ve diger butun urunlerde oldugu gibi artik kaliteli ve yenilikci teknoloiler ile urun çıkarmaya basladilar. Samsung geri kalmaya baslamisti ama bu gidisle isi daha zor, fark cok aciliyor bazi alanlarda.
|
Çok doğru. Honor ve Xiaomi ise o konuda döktürüyor, S25 serisi eğer hızlı şarjda yine kötü olursa Xiaomi’ye geçmeyi düşünüyorum.
Samsung batarya ve şarj konusunda çok çok geride. Benim de telefondan beklentim yüksek pil kapasitesi ve hızlı şarj olduğu için Samsung’u başta elemek zorunda kalıyorum. Şarj adaptörünün çıkmamasına da bir şey demiyorum artık, alıştırdılar hepimizi. |
Benzer içerikler
- instagramdan nasıl para kazanılır
- iphone alarm çalmıyor
- konumsal ses nedir
- whatsapp mesaj düzenleme
- plan.exxen üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X