< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S25 ve Galaxy S25+ RAM ve depolama seçenekleri ortaya çıktı (2. sayfa)
-
-
Samsung kendi ürünlerinde gıdım gıdım veriyor. 24den fvrkı ne şimdi. 24gb koy
-
8 gb ram koyuyorlar hala ya yok böyle bir şey s24fe yi bu yuzden almaktan vazgeçtik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı kasayı, aynı batarya gerek yok yenilemeye .
3 senedir aynı ürün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, öğrenmek için soruyorum: güncel telefonlarda sıradan bir kullanıcı için RAM miktarı ne olmalı (akıcı, sorunsuz deneyim için?
Diğer taraftan sizin bahsettiğiniz ultra için 16 RAM ihtiyacı neyden kaynaklanıyor?
ip13 ten geçsem fark hissedermiyim
-
8 gb ram az diyenleri merak ediyorum rami ne yapacaksınız? 6gb s10e var arkada 8 10 uygulama açık tutuyor. 8gb tab s7 var uygulamalar hiç kapanmıyor. Fazla ram demek pahalı demek ve eski cihazları eskitmek için bir basamak. 12gb standart olunca uygulama geliştiricileri ram özürlü uygulamalar geliştirecek bir tek onların işine yarayacak. Ortalama kullanımda 6gb bile hala yeterli.
Fazla ram koy diyenler büyük ihtimalle arka planda 0 uygulama barındıran ve arka planda uygulama barındırırsa cihazın pilinin daha hızlı biteceğine inanan kişiler benden demesi.
8
Şahsen alt/orta için min 8
Orta/üst in 12 ideal
En üst segment için de 12 nin ideal olduğunu düşünüyorum ama segmentasyon farkı oluiturmak adına ve 7 yıl verilecek güncellemenin sağlıklı olması açısından 16 çok daha iyi
Ümit ederiz ki bu son serilerde samsung bixby Türkçe dil desteği gelir, şu nedenle gelmesi elzemdir ki ben okuma yazması olmayan birisi olarak Arama yapmak istediğimde bixby oglum ara dediğimde oğluma arasın. aramalarımı kolaylıkla yapabilmem gerekiyor, Merak ettiğim bişeyi bixby'e sorup öğrenmek biz samsung kullanıcılarınında hakkı olduğunu düşünüyorum...
Sayın yetkililer bu mesajımı lütfen dikkate alırmısınız
-
Düz model de 512 GB olacaksa on numara olur.
-
Düşük segmentte 4GB yeterli, orta düzey cihazlarda 6GB gayet iyi ama üst düzey cihaz alacaklar uzun süre eski kalmamasını da düşünerek en az 8GB RAM almalı. Fazlası çok boş geliyor. Olmasının zararı yok sonuçta koysunlar denebilir hele de amiral gemisi cihazlara 12GB koymalarına falan asla laf etmem ama içinde adam akıllı çip olmayan giriş/orta segment telefonları da içinde 12GB RAM var diye pazarlamaya çalışıyor firmalar ve buna kanıp alanlar da oluyor o sinir bozuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 23 Aralık 2024; 23:7:38 >
Herkes bataryanın daha büyümesi gereğinden bahsetmiş. YANLIŞ. Batarya kapasitesi artarsa telefon ağırlaşır ve ısınma sorunları ortaya çıkar.
Batarya kapasitesi artacağına teknolojiyi geliştirip telefonun daha az enerji tüketmesini sağlamak daha doğru bir yoldur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X