Arkadaşlar telefon ekranının alt kısmında görüntüde titreme oluyor.Bu herkeste varmı.Yoksa Aldığım yere götürüyüm.
Tabi ki normal değil. Aldığınyere götür bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Telefonu samsung servise verdim.1 hafta oldu.Ekranı değiştirmişler.Telefonu almaya gittim mesaj gelince.Bu seferde test ediyoruz ekran titreme,dalgalanma sorununu tekrar yapabilir dediler.Eğer tekrar yaparsa anakartı değiştirilmesi gerekir dediler.Telefonun üstünde ekran açıklığıda vardı.Madem bu kadar sorun vAR neden cihaz değişimi yapmıyorsunuz diye sordum.?Bana tüketici hakları yasasına göre 3 defa cihazın servise gelmesi lazım 4. de cihaz değişimi yada ücret iadesi yapılabileceği cevabını verdiler.(Cihazı 16 eylül 2012 de aldım.)Ama ben çok kıllandım tabiri caizse.Telefon açıldı ne kadar randıman verir,içinden parça alınır mı,takılan ekran 0'mı acaba diye.
kardeşim koskoca samsung servisi senin cihazından hangi parçayı neden alsın? ya da niye gidip ikinci el ekran taksın?
satın alırken samsung garantili diye dünya para bayılıp cihaz alıyorsun, işin servise düştü mü de vay parça mı aldı yok ikinci el ekran mı taktı, düşünme bu kadar kullan geç
maestro_34 doğru söylüyorsun.Biraz fazla evham yaptım sanırım.Telefonu alınca yeni kılıf almak istiyorum.Sizce bu kılıf nasıl.
Telefonu samsung servise verdim.1 hafta oldu.Ekranı değiştirmişler.Telefonu almaya gittim mesaj gelince.Bu seferde test ediyoruz ekran titreme,dalgalanma sorununu tekrar yapabilir dediler.Eğer tekrar yaparsa anakartı değiştirilmesi gerekir dediler.Telefonun üstünde ekran açıklığıda vardı.Madem bu kadar sorun vAR neden cihaz değişimi yapmıyorsunuz diye sordum.?Bana tüketici hakları yasasına göre 3 defa cihazın servise gelmesi lazım 4. de cihaz değişimi yada ücret iadesi yapılabileceği cevabını verdiler.(Cihazı 16 eylül 2012 de aldım.)Ama ben çok kıllandım tabiri caizse.Telefon açıldı ne kadar randıman verir,içinden parça alınır mı,takılan ekran 0'mı acaba diye.
Geçmiş olsun, şu an yine serviste mi? Kasa açıklığı şu an var mı ?