Bildirim
Galaxy S3 ekranim kirildi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up. Yokmu bilgisi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatirladigim kadari ile ya 470 yada 570 tl
S3 alcaksan kesinlikle jelatin,kılıf alcaksın çok dayanıksız.Gözümün önünde diz seviyesinden düz zemine düşerek camı çatladı arkadaşımın S3 ü.Yaklaşık 500 TL tutar. -
yahu arkadas 20 cmden düşen tel ekranı nasıl kırılıyor anasını satayım.ulen bende xperia x8 var 2.5 senedir,hanımda galaxy s duos var 9 aydır...sayısız kere düşmüştür bu teller yüksekten de hiç bir şey olmadı.böyle ekran mı olur arkadas? -
Ekranda çerçeve olmayınca öyle kırlır işte neymiş. Dogadan ilham almışlar
Hikaye ya zaten 2.eli 700 liraya kadar dusmus telefon camina 550 lira vericez,ayrica ekrani jelatin kapli olmasina ragmen boyle oldu.
Geçmiş olsun usta fiyatlar 370-550arasi degisiyor. Bu s3lerin cam çok kiriliyor forumda bayagi arkadasi kirildi.Benim s2 kac kere mermere filan dustu 1metreden birsey olmadi umarim olmaz
Ekranını 400'den aşağıya yaptıramazsın maalesef.. geçmiş olsun -
Arkadaşlar korunaklı bir kılıf nerden alabilirim bende s3 kullanıyorum korkudan çıkaramıyorum valla dışarıda . Türkiyeden sipartiş edeceğim bir kılıf varmı sağlam . -
pm -
quote:
Orijinalden alıntı: oasisinet
yahu arkadas 20 cmden düşen tel ekranı nasıl kırılıyor anasını satayım.ulen bende xperia x8 var 2.5 senedir,hanımda galaxy s duos var 9 aydır...sayısız kere düşmüştür bu teller yüksekten de hiç bir şey olmadı.böyle ekran mı olur arkadas?
mesafeye göre yorum yapmak yanlış.
düştüğü zemin, düştüğü yükseklik, düşme açısı gibi bir sürü faktör var. 20cm den düştü kırıldı dandik bu geçerli değil. 20 cm den tırtırlı betona at kırılsın, 1 metreden kuma at birşey olmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Devil33
Ekranda çerçeve olmayınca öyle kırlır işte neymiş. Dogadan ilham almışlar
NOT:S3 Kullanıyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kendi kendine titriyor
- telefon kendi kendine şarj oluyor çözüm
- bu cihazda play protect sertifikası yok
- telefonu siyah beyaz yapma
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- samsung a34 ne zaman çıktı
- samsung a55 fiyat
- s21 fe özellikleri
- s23 ultra yapay zeka var mı
- samsung a70 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X