Şimdi Ara

Galaxy s3 güncelleme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba hem forumda yeniyim hem telefonum yeni..
    telefonumu yakşalık 3 gün önce kullanmaya başladım,telefonu morhipodan satın almıştım
    güncelleme ile ilgili bir şeyler okudum kafam fazlasıyla karıştı.
    benim telefonumda android 4.0.4 olarak görünüyor.
    güncelleme ya gelmedi ya da geldi ben reddettim emin değilim karıştırdım baya telefonu çünkü.
    burda okuduklarımdan yola çıkarak güncelleme ayarlarına vs baktım ama pek anlayamadım yorumlardan da bir çözüm bulamadım.
    merak ettiğim güncelleme zorunlu mudur olmasa ne olur?
    ben reddettiysem ne olur? hiç güncelleme gelmediyse ne olur?
    yardımcı olabilirseniz sevinirim..

• telefonu bilgisayara bağlayıp Kies'i açın Kies'te telefon bağlandığında bir sayfa çıkar ordan güncellemeleri deneyin. 4.1.1 e yükseltir ona yükseltmek istemiyorsanız daha küçük güncellemelerde var telefondan yapabilirsiniz şu şekilde Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım Güncelleştirme
  • Cevapladığın için çok teşekkürler.
    İşte sıkıntımda burda zaten telefondan giriyorum fakat yeni güncelleme yok diyor.
    kiesi denememedim bu konularda fazlasıyla yeniyim eski nokia model telefonumdan s3 e geçtim !! :D
    canımı sıkan şey ise hani gidip samsungun kendi yerinden ya da genpa kvk vs garantisi veren bi yerden mi almalıyıdm morhipodan almış olmam sıkıntı yaratır mı garantisi medcell?
    bir de güncelleştirme yapmasam ne olur?
    güncelleme geldiyse ve ben reddettiysem ne olur? hiç güncelleme gelmediyse ne olur?
    güncellemeyi ilal yapmak mı lazım?
    bu sefer yanlış bir şey yaparım güvencesi de sağlam gibi gelmedi diye kafam karıştı morhip call center ı aradım onlardan farklı değil güvenebilirsiniz vs vs dedihiçbir sıkıntı çıkmaz dedi.boyner garantisinde filan dedi.iade etsem mi filan diye düşünmeye başladım bu garanti meselesinden dolayı.
    güncelleme filana yapmayınca.iran malı bir de..

biraz fazla soru soruyorum ama kafam karmakarışık oldu bir sürü şey okudum internette paralel ithalat şöyle bu böyle yardımcı olabilen olursa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dygpx -- 25 Kasım 2012; 14:53:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dygpx

Cevapladığın için çok teşekkürler.
    İşte sıkıntımda burda zaten telefondan giriyorum fakat yeni güncelleme yok diyor.
    kiesi denememedim bu konularda fazlasıyla yeniyim eski nokia model telefonumdan s3 e geçtim !! :D
    canımı sıkan şey ise hani gidip samsungun kendi yerinden ya da genpa kvk vs garantisi veren bi yerden mi almalıyıdm morhipodan almış olmam sıkıntı yaratır mı garantisi medcell?
    bir de güncelleştirme yapmasam ne olur?
    güncelleme geldiyse ve ben reddettiysem ne olur? hiç güncelleme gelmediyse ne olur?
    güncellemeyi ilal yapmak mı lazım?
    bu sefer yanlış bir şey yaparım güvencesi de sağlam gibi gelmedi diye kafam karıştı morhip call center ı aradım onlardan farklı değil güvenebilirsiniz vs vs dedihiçbir sıkıntı çıkmaz dedi.boyner garantisinde filan dedi.iade etsem mi filan diye düşünmeye başladım bu garanti meselesinden dolayı.
    güncelleme filana yapmayınca.iran malı bir de..

biraz fazla soru soruyorum ama kafam karmakarışık oldu bir sürü şey okudum internette paralel ithalat şöyle bu böyle yardımcı olabilen olursa sevinirim..

Teknosadan aldim 3 ay önce bende de 4.0.4.bu durumun neyle alakasi var öğrenirseniz paylaşin ltf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bakyorum araştırdım forumlardan filan ama bir şey bulamadım..
    burdan yardımcı olabilen bir arkadaş olursa sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.