Şimdi Ara

galaxy s3 için yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba soruma birtürlü cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki linkte samsung galaxy s3 ürünü mevcut.
    Ancak belirtilen sitelere girdiğimde ön sipariş ver yazısı çıkıyor. belirtilen fiyatlardan ön sipariş verirsem eğer satışa sunulduğu gün hemen gelecek mi?
    bu birinci sorumdu. ikinci sorum ise fiyat farkı olursa o fiyat farkını ödeyecekmiyim.

http://www.karsilastir.com/u468380/Samsung-i9300-Galaxy-S3-Quad-Core-16-GB-fiyatlari

Ürünler burada mevcut bir inceleyip yardımcı olursanız sevinirim sanırım suan için 2 firmada bulunuyor.

• ürünler kendi depolarına ulaşınca, ön sipariş verenlere öncelik tanıyıp ürünü yollarlar. Fiyat konusu onlar kalmış, hepsiburada indirim olursa fiyat farkını ödüyor, fiyat artarsa farkı almıyordu.. Gerçi artabilcek bir fiyat vermemişti 2300tl :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Mayıs 2012; 14:59:57 >
  • yani ön sipariş verenlere öncülük veriyorlar ise çok güzel bu ben pek güvenemiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozcaliskan

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii-14-quad-core-islemci-16-gb-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300s3&categoryId=371946

vay ilanı tekrar koymuşlar.. işin ilginç yanı mavi renkte var

quote:

Orijinalden alıntı: zgrdem

en iyi fiyat
    www.ereyon.com.tr/urun/samsung-galaxy-s-3-i9300.aspx

ereyon giriş fiyatı olarak güzel fiyatlar sunuyor gerçekten.. ama pek indirim yapmıyorlar uzun süre bu fiyatta kalır. ön sipariş yazmamış ellerinde var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Mayıs 2012; 15:33:36 >

• bu telefon bayi geliş fiyatını bir arkadaş paylaşmıştı 1700 küsur peşin,1800 küsur taksitli fiyattı.
    ereyon karı az tutuyor galiba.
    temin süresi belirtilmemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrdem

bu telefon bayi geliş fiyatını bir arkadaş paylaşmıştı 1700 küsur peşin,1800 küsur taksitli fiyattı.
    ereyon karı az tutuyor galiba.
    temin süresi belirtilmemiş.

hangi siteydi o ?
  • en uygun tr garantili 1900tl 12 taksit.
    o fiyatı telefon bayiliği yapan bir arkadaşın forumda paylaştığı resimden gördüm. kendisi de 1900tl 12 taksit satarım diyordu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.