Şimdi Ara

Galaxy S3 LTE ve 4G farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy S3 İ9305 almayı düşünüyorum fakat kafamı karıştıran bir konu var gördüğüm ilanlardaki bazı modellerin kutusu üzerinde Galaxy S3 LTE yazıyor bazılarında ise Galaxy S3 4G yazıyor bu iki S3 arasında donanımsal, yazılımsal(görüntülü görüşme ve radyo gibi) veya kutu içeriği olarak ne gibi farklılıklar var? benim bildiğim LTE zaten 4G teknolojisi demek, bunu ürün kutularında farklı yapmanın mantığı nedir? Acaba o ülkedeki şebeke için özel üretilmiş olduğundan olabilir mi bu fark, bilenler veya kullananlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan o kadar galaxy S3 kullanan var yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknimen

Arkadaşlar Galaxy S3 İ9305 almayı düşünüyorum fakat kafamı karıştıran bir konu var gördüğüm ilanlardaki bazı modellerin kutusu üzerinde Galaxy S3 LTE yazıyor bazılarında ise Galaxy S3 4G yazıyor bu iki S3 arasında donanımsal, yazılımsal(görüntülü görüşme ve radyo gibi) veya kutu içeriği olarak ne gibi farklılıklar var? benim bildiğim LTE zaten 4G teknolojisi demek, bunu ürün kutularında farklı yapmanın mantığı nedir? Acaba o ülkedeki şebeke için özel üretilmiş olduğundan olabilir mi bu fark, bilenler veya kullananlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Ben bant aralıklarının farklı olduğunu düşünüyorum bu 2 model arasındaki fark
  • Bissuru 4gli s3 var geneelde hepsi normlde farkli olark 2gb ram var ama bazi s3 4g lerde + olarak 4 cekirdek islmci var japon s3 lerde ek olarak tv antenide var tr kullanlmyr o ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Bissuru 4gli s3 var geneelde hepsi normlde farkli olark 2gb ram var ama bazi s3 4g lerde + olarak 4 cekirdek islmci var japon s3 lerde ek olarak tv antenide var tr kullanlmyr o ayri

Bu bahsettiğimiz S3 i9305 Arka Kapağında LTE ve 4G yazanı işlemci vs aynı hocam 2 sinin arasında farkda göremedim ama ben bant aralıkları farklı diye düşünüyorum,yoksa aynı şeyin 2 tanesinin olmasının bi amacı yok çünkü .illaki bi fark var bu lte -4g i9305 modelinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Bissuru 4gli s3 var geneelde hepsi normlde farkli olark 2gb ram var ama bazi s3 4g lerde + olarak 4 cekirdek islmci var japon s3 lerde ek olarak tv antenide var tr kullanlmyr o ayri

Bu bahsettiğimiz S3 i9305 Arka Kapağında LTE ve 4G yazanı işlemci vs aynı hocam 2 sinin arasında farkda göremedim ama ben bant aralıkları farklı diye düşünüyorum,yoksa aynı şeyin 2 tanesinin olmasının bi amacı yok çünkü .illaki bi fark var bu lte -4g i9305 modelinde

Hocam bantta degisme olmaz cnku frekans araliklari bellidir mesela 1g 2g arasi 900-1800 mhz 2g-3g arasi 180mhz-2100mhz dir bunlar degsmz 4g frekansi neyse oda odur..ama valla dh da bir konuda tum s4lerin model model ozellkleri vardi bulursam yazarm s3lerde ram ve islemci farki vardi s4 lerde rami 2gb zaten hepsnde ama islemci hizlari felan farkli olablr ama kesinlkle lte de de 4g de de frekanslr aynidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Hocam bantta degisme olmaz cnku frekans araliklari bellidir mesela 1g 2g arasi 900-1800 mhz 2g-3g arasi 180mhz-2100mhz dir bunlar degsmz 4g frekansi neyse oda odur..ama valla dh da bir konuda tum s4lerin model model ozellkleri vardi bulursam yazarm s3lerde ram ve islemci farki vardi s4 lerde rami 2gb zaten hepsnde ama islemci hizlari felan farkli olablr ama kesinlkle lte de de 4g de de frekanslr aynidir

Peki o zaman niye 2 side Aynı Kodda olan I9305 aynı işlemci herşeyi aynı olanın ,niye bazılarının arka kapağında lte yazıyor ,bazılarında 4g ,ülkeye göre dağıtım farkımı diyecemde 4g=lte zaten

• Atiyrm japonyada 4g lte diyorlardr amerikada da tam tersidir..samsng ulkeye gore telefn urettigi ici herseyi beklrm bize hep en adisi zaten

• quote:

Atiyrm japonyada 4g lte diyorlardr amerikada da tam tersidir..samsng ulkeye gore telefn urettigi ici herseyi beklrm bize hep en adisi zaten

Katılıyorum bize en adisi gelir zaten ,diğer arap ülkelerinede aynı şekilde veriyorlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.