Şimdi Ara

Galaxy s3 mini mi lumia 620 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben galaxy s3 mini ile lumia 620 arasında kaldım.Fiyat olarak lumia daha hesaplı fakat s3 mini de güzel bi telefona benziyor.Teknik özelliklerden pek anlamam.Benim için telefonun şarj süresi çok önemli lumia 620 daha iyi gibi duruyor bu yönden.İkisinin arasında şarj olarak ve görüntü vs. olarak ne kadar fark var ?
    Kısacası hangisini almamı tavsiye edersiniz.

• Droid Razr alabilirsiniz.

ikisi arasından 620.
  • İkisi arasından seçeceksen lumia 620 daha iyi
    benim hoşuma gitmeyen yanları ise tasarımı biraz plastik dandik gibi duruyor.
    mini nin kamerası 620 den daha iyi.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim, s3 mini aldım ve şimdilik memnunum.Telefonun tasarımı ve özellikleri çok hoş tavsiye ederim.
  • İyi bir seçim yapmışsınız, WP8 gibi hayatının emekleme döneminde olan bir sistemin gelişmesi için beklemek ve bu süreçte sıkılma problemleri yaşamayacaksınız.

Zamanının en iyi donanımı, tasarımı ve malzeme kalitesine sahip Samsung Wave serisi ürünlerin Bada işletim sistemi yüzünden ne rezillikler yaşattığını iyi hatırlıyorum kullanıcılarına.
  • Bende olsam s3 mini alırdım çünkü windows phone da aplication olarak problemler var , whatsapp ve viber benim en çok kullandığım programlar ve bunların iyi çalışmadığına dair çok yorum var wp için...
  • s3 mini de programlar gayet güzel ve ücretsiz.Sanırım wp henüz yeni olduğu için ücretsiz uygulamalar fazla yokmuş.
  • s3 mini yazmaya gelmistim ama almissiniz , cok iyi bi karar yapmissiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.