Şimdi Ara

Galaxy S3 mini vs Google Nexus i9250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar direk uzatmadan konuya gireyim. Bu iki telefon arasında kaldım. Fiyatlarının aynı oldugu varsayımında(bi yerde kampanyalı olarak tam olarak aynı fiyatta çünkü) Fikirlerinizi merak ediyorum, hatta daha spesifik olursam,

S3 mini için ekstra buldugum özellikler, Fm radyo olması ve yığın depo olarak kullanılabilmesi, bunun dışında nexus'un gerek işlemcisi, gerek çözünürlüğü, gerek ekran boyutu, ve ppi ı daha iyi konumda. ancak nexus'ta yaptıgım araştırmalar sonucu anladıgım kadarıyla yığın depo olarak kullanılamıyor, benim merak ettiğim acaba iphone nasıl itunes aracılığıyla kullanılabiliyorsa bu da benzer bi metodla kullanılabiliyor mu?

bir diğer sorun bataryayla ilgli, hali hazırda galaxy ace kullanıyorum ve facebook,twitter,whatsapp ve bir takım başka internet kullanımım var günlük.oldukça sık sayılabilecek düzeydi ve 10 saati geçiyor pil durumu. film izlemiyorum,oyun oynamıyorum,müzikte radyodan sadece. 1750 mah lık pil nexus'a 1500 mah lık pil s3 mini yi, nasıl idare ediyor? bu konuda çok tutarlı cevaplar bulamadım çünkü, bazısı çok oyun oynuyo çabuk bitiyor diyor, bazısı mükemmel 10 saati geçiyor diyor, emin olamadım.

bi de nexus'un bataryası harici mi dahili mi? istersek yedek bataryayla dolaşabilir miyiz?

şimiden teşekkürler bilgiler için

• Google'in öz evladı güncellemede sorun yaşamazsın nexus diyorum fakat baya fiyat farkı var söyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak aynı olan yeri söyler misiniz bende alayım bir tane nexus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.