Şimdi Ara

Galaxy s3 ön camı değişimi hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
7
Favori
78.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen su kırık camın resımlerını koyabılırmısın ?
  • Galaxy s I9000 imi kaç kere yere düşürdüm bişey olmadı bi defasında kızım sinirlendi sertçe yere vurdu yüreyim ağzıma geldi tamam dedim pert oldu . Ama hiç bişey olmadı Telimi şimdiye kadar hiç kılıflı veya korumalı kullanmadım artık kullanmamda . Kırılırsa kırılsın İnce zarif kullanmayacaksam ne anladım ben o telden.... piyasa degeri 500 tl degilmi gözden çıkartmışım ben bu parayı
  • zaten nedense degerı dustukce telefonlar daha saglam oluyor lg optımus one ımın basına gelmeyen kalmamıstı anca 10 dk suda yuzunce bozuldu D:
  • Valla arkadaslar bu s3 e ozel bi durum degil daha gecen gun esim arabadan inerken one x'i elinden dusurdu yukseklikte 50 cm anca vardi cam darmadagin oldu o yuzden bazi arkadaslae yok s3 culer utanclarindan konusamazlar felan demisler daha yeni cikmis bir telin ekran malliyetini nerden bilelim ancak basimiza gelicekki o zaman yorum yapariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Valla arkadaslar bu s3 e ozel bi durum degil daha gecen gun esim arabadan inerken one x'i elinden dusurdu yukseklikte 50 cm anca vardi cam darmadagin oldu o yuzden bazi arkadaslae yok s3 culer utanclarindan konusamazlar felan demisler daha yeni cikmis bir telin ekran malliyetini nerden bilelim ancak basimiza gelicekki o zaman yorum yapariz

Şans işi hocam. Bütün s3 ler kırılacak diye bir şey yok. Biri 1 metreden düşer bir şey olmaz diğeri 30 cmde dağılır.
    Dediğim gibi şans işi. Her telefon yere düştüğünde şansınıza bakar.
  • öncelikle geçmiş olsun bende htc sensation xe nin camını kırmıştım servise verdim (kvk) 370 tl istediler ancak bu para bana cok gelince bende istanbulda telefon parçacılarını gezdim ama sensation camı var xe nin camı yoktu cihaz yeni olunca böyle sorunlar oluyor ancak şansımı denemek adına sensation camı aldım 27 dolar ilk başta 70 dolar demişti ama oradaki adamlara profesyonel olduğunuzu hissettirin fiyat hemen düşür aldım ve camı takmak için youtube yardımıyla videolar eşkiğinde camı telefona taktım dokunmatikte sorun yoktu ancak camı taktım ama camın arasından ekran ile cam arasına sürekli toz girdi neler denemedim bir bilseniz ama toz bu sürekli girdi ve şunu öğrendim normalde camı kırsanız ekran ile cam yanı şekilde vakumlanmış olarak satıyorlar servisler bu şekilde satıyor yoksa hep içine toz girer biraz bekleyin istanbulda yaşıyorsanız telefon hırdavatcılarını bir gezin ama biraz bekleyin ellerşne şuan s3 parçası geçmemiş olabilir ve s3 ün camı yok kırılmaz filan diye millet birbirini yiyor bunların hepsi satış numarası benim telefon yataktan düştü kırıldı ha bide gorilla glass sadece çizilmeyi önler diye biliyorum yardım edebildiysem nemutlu bana benim kararım internetten satın o telefonu olan olmuş artık bu işten bir ders cıkartıp slikon kılıf kullanın ben kullanıyorum

• Geçmiş olsun. Fotoğrafla destekleyebilir misiniz yazınızı?
    Kısa süre önce bende düşürdüm şükür bir şey yok. Hemen kılıf kullanmaya başladım.
    725 tl isteyen hangi firma bunu öğrenebilir miyız? Rakam ciddi anlamda uçuk.
    Ayrıca Lcd panel ne durumda. Çalışır vaziyette ise bu kadar para tutmaması lazım.

• Ekran büyüdükçe fiyat her zaman katlanarak artar. S2 için bile halen 450tl fiyat istiyorlar ekran için. Ayrıca cam ayrı olarak değişmez, ekran ve cam birleşik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Ekran büyüdükçe fiyat her zaman katlanarak artar. S2 için bile halen 450tl fiyat istiyorlar ekran için. Ayrıca cam ayrı olarak değişmez, ekran ve cam birleşik.

evet arkadaş doğru söylüyor cam ayrı olarak deişmiyor daha doğrusu servisler camı ayrı olarak takmyor her ikisi birbirine vakumlanmış bir şekilde satılıyor ama telefon cıkmacılarında camı ayrı alıp takarsın ama arasına bu seferde toz girer
  • CEBİMDE SAMSUNG S3 UN CAMI TUZLA BUZ OLDU SERVİS 450 TL İSTEDİ BİZDE ŞİRKET AVUKATIMIZ ARACILIĞI İLE OLAYI TUKETİCİ MAHKEMESİNE TAŞIYORUZ. SERVİS DAHA TELEFONU GORMEDEN OLAYI ANLATMAMIZA BİLE FIRSAT VERMEDEN DİREK 450 TL DİYE TUTTURDU. HANİ DUNYANIN İLK ÇİZİLMEZ VE KIRILMAS CAMI İDİ.HEPSİ YALAN ARKADAŞLAR. DARBE BİLE ALMADAN CAM TUZLA BUZ OLDU CEBİMDE BELKİDE İÇTEN BİR DEVRE VEYA AKIM PATLAMASI DA OLABİLİR AMA TELEFON VE DOKUNMATİK SAAT GİBİ ÇALISIYOR. ADAMLAR İNCELEMEYİ BİLE İSTEMEDİLER.ŞİMDİ AYNI DURUMDA ARKADAŞLAR VARSA BİZLE İRTİBATA GEÇSİNLER.YURT DIŞI ŞİKAYET İŞLEMLERİNİ DE BAŞLATACAĞIZ. İRTİBAT 05559929195 HADİ BEY/AV.NERGİS DELİKAN
  • KİMSE TR DE SAMSUNG SERVİSLERİNE VE TELPA YA GUVENMESİN.İŞLEM DAHİ YAPMADAN DİREK UCRETİ KONUSUYORLAR.MÜSTERİ HİZMET ANLAYIŞI SIFIR.BENCE EKRAN CAMINIZI PAMUGA SARIP DOLAŞTIRIN.(SUPER S3 ALETİNİZİN EKRANINI)
  • bnm arkadasta s2 nin uzwrine yatmisti s2 yastigin altindaydi cami hafif ezilmisti ve dokunmatigi bozulmustu oda servise solemis kasti oldugu icin 500tl almislar wala

• Açmayın şöle konuları vallahi bak geçen gece rüyama girdi telefonun camı kırılıyordu...
    uyanınca çok sevinmiştim ama senin iş sakat
  • bendede s3 var bende goruom vala:)

• s3 de gorilla galss 2 olduğundan yani gorilla glass'a göre ilceleştirilip ekranla tümleşik olduğundan bu fiyatın çok altına bulabileceğinizi maalesef sanmıyorum. geçmiş olsun. böyle durumları görünce kasko yaptırasım geliyor 725
  • arkadşım çok geçmiş benim telefon az önce düştü neredeyse 1 metre sayılabilecek bi yükseklikten tam kafa üzeri allahtan bişey olmadı ama dedim acaba olsaydı ne olurdu bu konuyu buldum ucuz atlatmışım:D
  • Arkadaşlar benim telefonunda on cami kırıldı ebay da yalniZca on cam satılıyor. Getirtipbdenemek lazım türkiyede bulamadım. Bulan olursa bir de söylesin

• Galaxy S bende 2 Sene kullandım ekran gercekten şimdiye kadarki en saglam çizilmez ekran ne hikmettir anlamadım fakat şimdiki gorilla 2 diye kakaladiklari telefonların hepsinizde ekranı fisssssss . Cok kolay ciziliyor veya kılcal çizikler oluşuyor .

• Ekranı ebay'den alabilirsiniz. Lcd'si sağlamsa sadece camı değiştirip kullanabilirsiniz.

Ancak nette okuduğum ve gördüğüme göre ekran/lcd arası vakumlu ve cam ile lcd arasında çerçevede yapışkanlı bir fitil var. Düzgün yapıştırılırsa toz gireceğini sanmıyorum ama dediğim gibi nasıl monte edildiğiyle alakalı...
  • Bunlari okudukça insan s3 ten soguyor
    Almak istiyorum ama aklimda soru isareti var hep

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.