Şimdi Ara

Galaxy S3 - OTG ile hem MHL Adaptör + USB Klavye Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galaxy S3 telefona Samsung MHL adaptör ile HDMI üzernden sorunsuz görüntü aktarıyoruz aynı anda MicroUSB girişine OTG kablo takıp klavye mouse da kullanmak isiyoruz.

MHL adaptörün çalışması için arkasındaki microUSB girişine güç fişini takıyoruz e haliyle OTG kabloyu takabileceğimiz bir giriş kalmıyor.

ebay da şöyle bir kablo gördüm bu da belki işimi görebilir

bu kablo dışında farklı çözüm yolları var mıdır ya da Türkiye'de nereden bulabilirim bu kablodan ?(GG'a baktım yok )

• quote:

Orijinalden alıntı: GRh+

Merhaba arkadaşlar.

Galaxy S3 telefona Samsung MHL adaptör ile HDMI üzernden sorunsuz görüntü aktarıyoruz aynı anda MicroUSB girişine OTG kablo takıp klavye mouse da kullanmak isiyoruz.

MHL adaptörün çalışması için arkasındaki microUSB girişine güç fişini takıyoruz e haliyle OTG kabloyu takabileceğimiz bir giriş kalmıyor.

ebay da şöyle bir kablo gördüm bu da belki işimi görebilir

bu kablo dışında farklı çözüm yolları var mıdır ya da Türkiye'de nereden bulabilirim bu kablodan ?(GG'a baktım yok )

Bluetooth klavyede isini gorebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut klavye mouse setimizi değerlendirmek istiyoruz.

Çözüm bulamazsak yeni bir set alacağız.

Peki ayrı ayrı bluetooth klavye ve yine bluetooth mouse alsak ikisi birden aynı anda bağlanır mı telefona.
  • quote:

Mevcut klavye mouse setimizi değerlendirmek istiyoruz.

Peki ayrı ayrı bluetooth klavye ve yine bluetooth mouse alsak ikisi birden aynı anda bağlanır mı telefona.

2 si birden baglaniyor bende ps3 icin olan logitech klavyeden aldim ustunde touchpad de var ama deneyemedim daha bugun deneyebilirsem calisip calizmadigini yazarim fiyat d&r da 33 lira daha bile hesapli olabilir mouse ve klavye calisirsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mevcut klavye mouse setimizi değerlendirmek istiyoruz.

http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-ps3-uyumlu-cordless-pro-klavye-920-000010/productDetails.aspx?productId=bd05781&categoryId=51

denedim ve s3 te hiç bir ayar yapmadan sorunsuz çalışıyor touchpad de çalışıyor klavyede sadece bluetooth tan bağlıyorsun o kadar fiyatıda d&r da 33 lira yukardaki link ürünü göstersin diye koydum

• Sormak istediğimi tam olarak anlatamadım sanırım,

Üzerinde touchpad olan klavyeler tek bir bluetooth bağlantısı kullanıyor ( ayrıca bunlardan kullanmak istemiyoruz - touchpad kullanımı pratik olmadığı için - )

Eğer bluetooth cihazlar kullanacaksam farklı iki bluetooth ürünü kullanmam gerecek.

Ayrı bir klavye ve ayrı bir mouse ( atıyorum mouse logitech klavye microsoft ) bu ikisi aynı anda telefona bluetooth üzerinden bağlanır mı ?

Yoksa wifi de olduğu gibi bir ağa bağlanmak için diğer bağlantıyı kopartmam mı gerekecek ?
  • flash bellek hard disk bağlantısını izlemek isteyenler için link=} http://www.youtube.com/watch?v=dPlJ-TR_Mmc&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.