Şimdi Ara

Galaxy s3 sarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonum 2 aylik , ve herhangi bi oynama yapmadim telefonda. Ama son zamanlarda sarj sikintisi cekmeye basladim. Ve dun gece telefonu %70 de biraktim , sabah baktigimda %10 du. Telefonda birkac uygulama update i vardi ama onlarin bunu yaptigini sanmiyorum. Ekstradan birde avast var.
    Telefonu servise mi goturmeliyim yoksa gondermeden once onerileriniz varmidir.?
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de var aynı sıkıntı telefonu 15 aydır kullanıyorum.

özellikle son 3 aydır samsung galaxy s3'un sarj sorunundan cok cektim...
  • hocam kapalı şarj edip dener misin ?
  • Telefonu geceleri kapatın. Benim telefonum SGS4 ve her gece %5 şarj gidiyor kapatmassam. Eğer şebeke az çekiyor ise %20 gayet normal bir gece için fakat sizin ki abartı olmuş.

İyi forumlar.
  • lion batartalarda şarjının tam bitmeden takarsan veya çok çıkarıp takarsan sorunlar yaşanabiliyo bu bataryanın ömrünü çok kısaltıyo. dikkat etmeni tavsiye ederim yeni bir lion batarya al veya servise götür belki başka sorunları vardır..
  • Telefonu kapali sarj ettim , normal kullanimda hicbir sikinti yok. Sarj gayet normal gidiyor. Ancak telefonu kullanmadigim sirada , mesela uyurken telefon stabil durumda fazla sarj yiyor. Dun yine denedim ve sonuc yakin. Tamamen sarj edip biraktim . Kalktigimda %55 di

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esqape

Telefonu kapali sarj ettim , normal kullanimda hicbir sikinti yok. Sarj gayet normal gidiyor. Ancak telefonu kullanmadigim sirada , mesela uyurken telefon stabil durumda fazla sarj yiyor. Dun yine denedim ve sonuc yakin. Tamamen sarj edip biraktim . Kalktigimda %55 di

aynı sorun bendede var merak etme... yedek batarya kullanmaktan başka çaren yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.