Şimdi Ara

Galaxy s3 şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 haftadır, Telefonu akşam taktıgımda sabaha ancak %76 oluyor yani çok yavaş doluyor.Sistemden mi kaynaklanıyor acaba?sorun nedir ?

• Bende de var aynı sorun.envayi çeşit şarj aleti denedim.sadece işyerimdeki teb pos makinesinin micro usb şarj girişiyle tam randımanlı şarj edebiliyorum.bataryayı değiştirdim,blackberry,original samsung sarj aleti,ttec yan sanayi micro usb hepsini denedim ama sonuç fıs.üstelik bu sorun bir çok galaxy s3'de var.sanırım artık galaxy s3 ile vedalaşıp htc one'a dönme vakti.geçen sene haziran sonunda 1600 liraya aldıgım s3'ü satıp üzerine 1300 lira koyup htc one alacağım.gerçekten çok yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üründül

Bende de var aynı sorun.envayi çeşit şarj aleti denedim.sadece işyerimdeki teb pos makinesinin micro usb şarj girişiyle tam randımanlı şarj edebiliyorum.bataryayı değiştirdim,blackberry,original samsung sarj aleti,ttec yan sanayi micro usb hepsini denedim ama sonuç fıs.üstelik bu sorun bir çok galaxy s3'de var.sanırım artık galaxy s3 ile vedalaşıp htc one'a dönme vakti.geçen sene haziran sonunda 1600 liraya aldıgım s3'ü satıp üzerine 1300 lira koyup htc one alacağım.gerçekten çok yazık...

Telefonda bir sorun yokta şarj aletinden olabilir.
  • Aynı sıkıntı bende de var.Servis şarj aletindendir dedi.Bakalım nasıl çözeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.