Şimdi Ara

Galaxy S3 Unroot yaptım, sayacı sıfırladım ama nafile. (Güncelleme ile alakalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, root yapmam gerekiyordu, yaptım işimi hallettim. Güncelleme yaptım Modifiye hatası verdi, biliyordum zaten. Buraya kadar herşey normal.

Unroot yaptım, sayacı sıfırladım. Sayacı kontrol ettim tamam dı. 0 (sıfır)

Güncellemeye girdim. Yazılım güncellemeler kontrol ediliyo diyor öyle kalıyor. Öyle ki akşam 11 den sabah 8 e kadar öyle bıraktım. 9 saat öyle kalmış. Yani güncellemeler kontrol ediyor diyor hiç tepki yok. Donma falan da değil, denetleniyor yanındaki yuvarlak şerit hareket halinde.

* Cihazı romlamak ta istemiyorum orjinal rom sonuçta. ne yapabilirim? var mı fikri olan?

* Yani ROM lamak dışında böyle mi kullanayım dersiniz? Güncelleme çok mu önemli sizce?

* Bir de Jelly bean 4.3 gelecekmiş onu bu haldeyken alabilirmiyim? Kiesle falan?

Yıldızlı alanları ayrı ayrı cevaplarsanız çok sevinirim.

• GeZe® G kullanıcısına yanıt
    Sayacı sıfırladıktan sonra Odin den tekrar orjinal ROM atmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki orjinal romu nereden bulurum. Gerçekten orjinal olup olmadığını anlayabilirmiyim? Sonra cihaz gitmesin. İmei falan gidiyormuş duyduğuma göre diğer romlardan..
  • Aynı sorunu yaşıyorum, siz çözdünüz mü? Ama tek fark ben ne yaparsam yapayım sayaç 1. Custom ROM da kullanmıyorum. Benim amacım OTA'dan güncelleme almak. Tekrar flashlamak falan sayacı arttıracaktır yine OTA'dan güncelleme alınamaz.

Lanet olsun ya ne saçma şeylerle uğraşmak zorunda kalıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rootlu telefon aldım galiba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.