Şimdi Ara

Galaxy S4 5.0 Lollipop [ SD Kart - Freedoom - Tema ] YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.

Galaxy S4 Kullanıcısıyım 4.4.2 sürümünü kullanıyorum gayet memnundum. Fakat 5.0.1 Lollipop sürümüne geçince kurulu düzen birazcık bozuldu

1- Benim gibi siyah sevenler 5.0.1 lollipopta biraz üzülmüşlerdir ana yüz güzel fakat telefon mesajlaşma ve ayarlar bölümü aşağıda ki şekilde beyaz ustu mavi ve turuncu buna bir çözüm varmıdır orjinalliği bozmadan bu kısmı 4.4.2 gibi yapma sıyaha döndürme..

2- Freedom isn't available for your device [ Yeterli izine sahip değilsiniz ] Gibi birşey türkçe karşılığı bu 5.0.1 lollipop ile ilgili bir sorunmu yoksa ben superSu pro yükledim eski sürümüne çeviremedim yetkimi alamıyor ondanmı açılmıyor tıkladığım an uygulamadan atıyor. Benim gibi oyunu ve hileyi sevenlerın vazgeçilmezi olan freedoom u nasıl çalıştırırım.. Creehack - Lucky Patcher gibi programları kullandım Creehack hiçbir işe yaramadığı gibi Lucky ise tam istekleri karşılamamakta. Ne yapılabilir bu duruma ?

3-Samsung S4 Hafızam 16 Gb olmasına rağmen sistem neredeyse yarısını kullanıyor ve bana birşey kalmıyor diye rahatlıkla kullanabileceğimi düşünüp 64 GB hafıza kartı aldım fakat yüklenen uygulamalar olsun tıklayıp yüklediğim uygulamalar olsun hepsi dahili depolamaya atıyor. Ve telefon hafızasından hafıza kartına aktarma programlarını kullandığımda hepsini olmasada birçoğunu atıyor fakat ilerde mutlaka bir sorun oluyor açmıyor çalışmıyor buna önereceğiniz güzel taşaıma programı veya cok cok isime yarayacak diyer durum olan hafıza kartını telefon hafızası yapma durumum varmı şimdilik bu kadar bu 3 sorunumu çözersem gerçekten çok sevıneceğim yardımılarınızı bekliyorum.. iyi forumlar..

• S5 de böyle değil lolipop bu çok değişikmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom da aynı hatayı alıyorum lollipopa uygun değil program heralde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.