Şimdi Ara

Galaxy S4 durmadan bildirim sesi çıkarıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
34.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün kendime Galaxy S4 aldım, bu gün sabahtan beri durmadan 2-3 dakikada bir sanki mesaj gelmiş gibi bildirim sesi (whistle) çıkarıyor ama telefona bakıyorum hiç bi hareket yok ne yaptıysam kurtulamadım. Ne yapmalıyım neresini kapatmalıyım. Yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefondan Durduk Yere Bip Sesi Gelmesi: Nedenleri ve Çözümleri

Samsung Galaxy S4'ünüzün sürekli olarak bip sesi çıkardığını fark ettiyseniz, bu durum can sıkıcı ve kafa karıştırıcı olabilir. Bu soruna neden olabilecek çeşitli nedenler vardır ve sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım mevcuttur.

Olası Nedenler:

• Gelen Mesajlar veya Aramalar: Telefonunuz yeni bir mesaj veya arama aldığında bildirim sesi çıkarıyor olabilir.
    • Uygulama Bildirimleri: Bazı uygulamalar, güncellemeler veya olaylar hakkında bildirim gönderebilir ve bunlar bip sesi olarak karşınıza çıkabilir.
    • Sistem Güncellemeleri: Telefonunuz bir sistem güncellemesi alıyorsa, bu işlem sırasında bip sesi çıkarabilir.
    • Arızalı Donanım: Nadiren de olsa, arızalı donanım telefonunuzdan sürekli bip sesi gelmesine neden olabilir.

Çözüm Adımları:

• Bildirim Ayarlarını Kontrol Edin: Telefonunuzun ayarlarına gidin ve bildirim ayarlarını kontrol edin. Belirli uygulamalar veya olaylar için bildirimlerin devre dışı bırakıldığından emin olun.
    • Uygulamaları Güncelleyin: Uygulamalarınızı Google Play Store'dan düzenli olarak güncelleyin. Bu, bildirim sorunlarının giderilmesine yardımcı olabilir.
    • Telefonu Yeniden Başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak, geçici yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ancak, bu işlemin tüm verilerinizi sileceğini unutmayın.
    • Profesyonel Yardım Alın: Diğer tüm seçenekleri denedikten sonra hala telefonunuzdan bip sesi geliyorsa, profesyonel bir teknisyene başvurmanız gerekebilir.

Telefonunuzdan gelen sürekli bip sesini gidererek, cihazınızı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • erden4444 kullanıcısına yanıt
    güncelleme yaptınızmı kitkat birde fabrika ayarlarına alıp deneye bilirmisiniz
  • Evet güncelleme yaptım fabrika ayarlarına dönersem yüklediğim her şey silinecek artık son çare o gözüküyor
  • Evet güncelleme yaptım fabrika ayarlarına dönersem yüklediğim her şey silinecek artık son çare o gözüküyor
    nfc'si açık çipli kredi kartına yakın duruyor olabilir mi?
    düzelmezse güncelleme ile ilgil olabilir yada altta arkadasın dediği nfc ile ilgilide olabilir
  • Yok NFC kapalı yakınında kart filan da yok şimdi ölçtüm sabit 5 dakikada bir otomatiğe bağladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erden4444

Yok NFC kapalı yakınında kart filan da yok şimdi ölçtüm sabit 5 dakikada bir otomatiğe bağladı.

virüs filan olabilr herseyi hafıza kartına yedekle fabrika ayarlarına al bence kitkat sürümünden kaynaklanıyor
  • Güncelleme dün yapmıştım alır almaz bu sıkıntı bu gün sabahtan beri var.
  • Sorunu çözebidin mi ben de de aynı problem var sabit 5 dk da oluyor. .
    Ama format çözüm değil .açık ve kapalı tüm şekillerini denedim...c v m ile de denedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumtu

Sorunu çözebidin mi ben de de aynı problem var sabit 5 dk da oluyor. .
    Ama format çözüm değil .açık ve kapalı tüm şekillerini denedim...c v m ile de denedim

Ayarlar
    -Cihazım
    -Erişebilirlik
    -Bildirim Hatırlatıcı (sizdede 5 dk ) işaretli onu kapatın işlem tamam
  • Teşekkür ederim. İşe yaradı.

• bende de yapıyordu nfc kapatınca düzeldi
  • meralduru M kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi yaptım düzeldi TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: meralduru

quote:

Orijinalden alıntı: mumtu

Sorunu çözebidin mi ben de de aynı problem var sabit 5 dk da oluyor. .

Ayarlar
    -Cihazım
    -Erişebilirlik
    -Bildirim Hatırlatıcı (sizdede 5 dk ) işaretli onu kapatın işlem tamam

Alıntıları Göster
    Seni seviyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.