Şimdi Ara

Galaxy S4 Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum dün yere düştü ve ekranı kırıldı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androios -- 16 Temmuz 2015; 14:47:18 >

• Yukarı
  • Ben 2 kere ekranini degistirmistim, biri orjinal servisinde garanti kapsaminda degisti, birinde tamamen benim hatam oldugunden kadikoyde bir telefoncuda 350 tlye degistirdim.350lik ekran cok kalitesizdi ve 1 haftada ilk dususte bozuldu. Ben de lg g2 aldim.

Orjinal servisi disinda yaptiracaksan kullanacaklari ekrana dikkat et, referans aldigin bir yerden yaptir derim. Benim gittigim yer biraz üç kagitciydi cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood -- 16 Temmuz 2015; 15:13:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood

Ben 2 kere ekranini degistirmistim, biri orjinal servisinde garanti kapsaminda degisti, birinde tamamen benim hatam oldugunden kadikoyde bir telefoncuda 350 tlye degistirdim.350lik ekran cok kalitesizdi ve 1 haftada ilk dususte bozuldu. Ben de lg g2 aldim.

Orjinal servisi disinda yaptiracaksan kullanacaklari ekrana dikkat et, referans aldigin bir yerden yaptir derim. Benim gittigim yer biraz üç kagitciydi cunku.

Dün iki telefoncuya gittim orjinal samsung servis ekranı takacaklarını söylediler ve 300 lira fiyat çektiler. Sizce üçkağıtçılık mı yapıyorlar yoksa ederi şu an zaten bu mu ?
  • telefon modelin i9505 mi 9500 mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminyildiz74

quote:

Ben 2 kere ekranini degistirmistim, biri orjinal servisinde garanti kapsaminda degisti, birinde tamamen benim hatam oldugunden kadikoyde bir telefoncuda 350 tlye degistirdim.350lik ekran cok kalitesizdi ve 1 haftada ilk dususte bozuldu. Ben de lg g2 aldim.

Dün iki telefoncuya gittim orjinal samsung servis ekranı takacaklarını söylediler ve 300 lira fiyat çektiler. Sizce üçkağıtçılık mı yapıyorlar yoksa ederi şu an zaten bu mu ?

ekranı ucuzlamıştır az da olsa ama dandik ekran takma ihtimalleri çok yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: eminyildiz74

quote:

ekranı ucuzlamıştır az da olsa ama dandik ekran takma ihtimalleri çok yüksek

Valla 300 liraya yaptıracam bi telefoncuya galiba. İnşallah dandik bi ekran takmazlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarse

telefon modelin i9505 mi 9500 mı

i9505 hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.