Şimdi Ara

galaxy s4 hafıza karti ortam sunucu ısınma şarj sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Onderti

Arkadaslsr format fabrika ise yaramaz 3 guns onra tekrar basliyor sorun su anlik cozumu soyluyorum.

Facebook biliyorsunuz video oynatma hatasi veriyor bu yuzden media durmadan calisiyor.
    Uygulamayi silinnn

Uygulama yonetici girip sol tus yapip uygulamam tercihler sifirla

android senkronizasyon kapatin

3. yaptim cozum bence facebook uygulamasiydi duzelme ihtimali yuksek

bu anlattıklarını ben çok yaptım ama hafile gerçek bi çözüm bulamadım hala
  • bende sorunu uzun zamandır yaşıyordum ama facebook silince pili cıkarttım kapattım sarj ettim full şekilde o yüzdeyi şimdilik görmuyorum.

Bu arada bu yaptıklarımdan hemen sonra sorun çözürmedi 2 3 saat sonra PİL bölümün de düşme yaşadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onderti -- 4 Ocak 2015; 21:47:27 >
  • Isınma ve hızlı şarz tüketimiyle ilgili bir yerde okuduğum makalede sorunun sandisk in 32 ve 64 gb lık kartlarından kaynaklandığı ve sandisk'in bu sorunu kabul ettiği ve değişim yapıldığından bahsetmiş.
    Aynı şekilde sandiskin 32 ve özellikle 64 gb'lık kartlarında kendiliğinden disk korumaya geçme sorunu yani silememe ve biçimlendirememe sorunları çok sık raslanan bir sorun ve değişim sağlanıyor
  • bende de bu sorun baş göstermeye başladı.

spotify kullanıyordum. sonra premium'u iptal etmeye karar verdim, oradaki müzikleri internetten indirdim ve hafıza kartına attım. ama **** uzantılı değil .m4a uzantılı bir şekilde. sabahtan beri bu sorun var, pil 2 dakikada yüzde 3 gidiyor neredeyse. müzikleri telefona taşıyıp hafıza kartını çıkardım düzelmedi.

sizce sorun .m4a uzantılı dosyalarda mı ? onları mp3 olarak indiricem tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun note pro 12.2 tablette de var. samsung sandisk farklı marka kartlar denedim farketmiyor ısınıyor tablet. ayarlardan kartı çıkar diyince sıcaklık 20-25 C birden düşüyor. çözüm bulunamadı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.