Şimdi Ara

galaxy s4 hafıza karti ortam sunucu ısınma şarj sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözümü yok mu arkadaşlar. ortam sunucusu sarjı sömürüyor. dün itibarile galaxy mega 39 saat sarj dayanırsan bugün naptım tel de onu da bilmiyorum, sanırım 20 saat anca dayanacak. E-posta hizmetini kurdum sadece. ortam sunucusu coşmus durumda.,

destek lütfen.
  • Hafiza kartindan benimde basima geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var ancak yabancı bir kaç forum sitesinde konuyu araştırdım
    Çözümüde basit Telefon hafızası ve SD kart hafızasında aynı klasör isimleri olan dosyalar var olduğunda telefon iki dosyayıda taramaya başlıyor ve bu döngü sürekli devam ediyor böylece sd kart sürekli meşgul oluyor ve pili kemiriyor.

SD kartta bulunan DCIM Download gibi klasörleri siliniz ve farklı bir isim veriniz
  • Merhabalar SD karttaki DCIM dosyasını yeniden adlandırıyorum. Ancak kamerayı kullandığımda yeniden DCIM dosyası oluşturuyor SD kartta ve ortam sunucusu sorunu devam ediyor. Bunun çözüm yolu varmıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team 32 gb class10 hafıza karti ile ayni sorun bende de var. Hatta telefon şunu da yapiyor arada bir hafiza kartinin baglantisi kesiliyor tekrar baglaniyor.. çok ayar oldum ya. Hafiza kartini gondercem garantiye en son.

• Bende s3 var ne hafiza karti kullaniyorum nede gps gibi hizmetler acik degip sadece wifi acik telefonu kullanmadigim zamanlar ayni eski surumdeki gibi 12 saatte yuzde 3-4 fipan gidiyor ancak internette forumlari filan gezdigimde sarj su gibi gidiyor ortalama 10 saat filan dayaniyor ortam sunucusu ise ya 2. ya da 3. sirada sarji somuruyor sizce bu normalmi yoksa bi sorunmu var

• çözüm yok mu? bende de sandisk 16 gb var. 14 gün oldu alalı. telefon da öyle... aynı sorun bende de olmaya başladı. bende de pili medya diye bir şey sömürüyor. (s4 active)
  • ya da hangi hafıza kartı sorun çıkartmıyor? sandisk-toshiba sorunlu... anladık..
  • kingston 32 gb class 4 var bende de
    aynı ısınma sorunu var
    telefon grill gibi oluyor hayday'ı 10 dakika oynayınca
    koy üzerine 1 bardak çay, yarım saat sıcak durur
  • Ayni sorun bendede var sarj 4 saatte bitiyor hatta bazen 3 saat zor dayanıyor

• http://www.gold.com.tr/sandisk-16gb-micro-sd-ultra-sdsdqua-016g-u46a-hafiza-karti_u bu üründen kullanıyorum Sandisk 16gb class 10 cihazım s4 kitkat sürümünde şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ne şarj ne aşırı ısınma ortam sunucusu genelde % 4 filandır nerdeyse 10 aydır kullanıyorum

• Aynı sorunu bende yaşamaya başladım. Ancak tuhaf olan şey bu sorunun bir anda ortaya çıkması. Note 3 kullanıyorum. 6 aydır hiçbir şey değişmeden SanDisk 64GB hafıza kartı ile kullanıyorum daha önce böyle birşey yoktu son 2-3 gündür olmaya başladı. Normalde akşam %100 sarj edince sabah %97 fln olurdu. Ama şimdi bi baktım %58 düşmüş ve ortam sunucusu %85 lere çıkmış. Güç tasarrufu açık olduğu halde şarjı sömürmüş. Bir anda neden böyle birşey ortaya çıkar ki hiç birşey değişmediği halde? Kart ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü kartı 6 aydır aynı şekilde kullanıyorum. En son bir güncelleme geldi ondan sonra olmaya başladı sanki. Bana sistemsel bir sorunmuş gibi geliyor ama emin değilim tabi. Ingilizcesi iyi olan arkadaşlar xda da bu sorunu arastirabilirse cok iyi olur.

• Bugün Clean Master uygulaması yükleyip tarama yaptırdım 2.5 GB gereksiz dosya temizledi. Sabah ta %100 şarj ettim akşam oldu Ortam Sunucusu %5 seviyesinde. Şuan sorun yok gibi görünüyor bir süre takip edeceğim. Bu çöp dosyaların sebep olduğu birşey olabilir belkide.
  • Clean Master uygulaması ile temizlik yaptıktan sonra 3 gündür kullanıyorum ve ortam sunucusu diye birşey bir daha çıkmadı. Sürekli olarak wifi açık olduğu halde batarya bitmek bilmiyor. Aşağıda resimleri ekliyorum görebilirsiniz
     galaxy s4 hafıza karti ortam sunucu ısınma şarj sorunu galaxy s4 hafıza karti ortam sunucu ısınma şarj sorunu

• hocam tekrar yüklediğin 45 gb kadar olan dosyaların birinde sıkıntı vardır o zaman
    onu bulman gerekiyomuş
    bende de var aynı sıkıntı var çözemedim
  • Aynı sorun bende de var ne yapmam lazım lütfen yardim edin
     galaxy s4 hafıza karti ortam sunucu ısınma şarj sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

Ilginc class10 sandiks alcaktim 32gb bunlari gorunce tereddutte kaldim baska sorunu olan varmi peki arkadaslar

32 gb class 10 kart kullanıyorum 10 gb falan veri var ve hiç nir sıkıntyı yok
  • yokmu bu ortam sunucusunu düzelten bir kişi
  • adam size ortam sunucu sıkıtnyı bunlar kart tartışmasına girmiş :) sorun bendede var ne yapsam düzelmedi formattan 3 gün sonra tekrar başlıyor.
  • Arkadaslsr format fabrika ise yaramaz 3 guns onra tekrar basliyor sorun su anlik cozumu soyluyorum.

Facebook biliyorsunuz video oynatma hatasi veriyor bu yuzden media durmadan calisiyor.
    Uygulamayi silinnn

Uygulama yonetici girip sol tus yapip uygulamam tercihler sifirla

android senkronizasyon kapatin

3. yaptim cozum bence facebook uygulamasiydi duzelme ihtimali yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onderti -- 4 Ocak 2015; 15:04:58 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.