Şimdi Ara

galaxy s4 hafıza karti ortam sunucu ısınma şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıktan da belli olduğu gibi sacma sapan bi sorunum var.
    s4 um cok isiniyor sarji iphone 4 umden bile kotu gidiyordu. sorunu bir türlü çözemedim. telefon uykuda iken dahi sıcacık hafif bi kullanmada ise yanacak gibi oluyordu. fabrika ayarina falan döndüm olmadı. Biliyorsunuz en cok ekran sarj harcar android de fakat bende ortam sunucusu %82 lere cikti. sonra sd karti çıkararak denedim. ne isinma ne bir sey aktif kullanımda dahi 2 güne yakin sarj gitti. sarjda telefon görüşmesi yaptım anormal bi ısınma olmadı. sonra sd karti formatladim taktim bos iken yine ortam sunucusu %5 i geçmedi. kart 64gb sndisk 10x. dosyalari geri yukledim 45gb kadar. karti taktım yine ayni sey %70 ortam sunucusu yine isinma.
    soyle bi durum var s4 den once s3 um vardi kart yine bu kadar doluydu ne ısınma ne takilma hic bir sorunum yoktu. buradan kartin sorunsuz olduğunu biliyorum. fakat neden s4 de boyle oluyor anlamadım. acaba hafiza kartimdaki dosyalarda virus mu var. yoksa yazılım yeni diye mi.sorunu bilen ya da neden olduğunu anlayan varsa lutfen yardim edin arkadaşlar. s3 u aratir oldu s4 bana :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisi olan yok mu ya

• Up up up

• Senkronizasyonu kapat

• hocam senkronizasyon açık değil. aor view akıllı bekleme hatta ekran döndürme bile kapali. su an yuzde 85i gördüm ortam da. ejran yüzde 3.

• Hafıza kartini cikarip kullan bir gun karttan yapabiliyormus

• onu da denedim baris. kart yokken cok iyi sorun yok geri takınca aynı şey oluyor.
    galeri yi iptal ettin şimdi. sanırım sürekli karttaki bilgileri okumaya çalışıyor galeri oyle düşündüm bir de böyle deneyeceğim ama sorunun çözüleceğini hiç sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 saat 45 dakikada şarjın yuzde 36 si gitti aklım almıyor ya

• Eski telefonumdan kalma class 4 - 8 gb kartla 3 hafta kullandım hiçbir sorun yaşamadım. dün yeni bir 32 gb toshiba sd kart aldım, telefonda formatlayıp taktım. gece %100 şarj edip bıraktım. Normalde gece %2 hatta bazen %1 giderdi. Bu sabah kalktığımda %93'e inmiş %50 civarı ortam sunucusu gözüküyor. Daha önce hiç karşılaşmamıştım.

Kartta bozuk değil. İçine 7-8 tane foto, 550 mb'lık da bir video attım. Dosyalar telefonda çalışıyor problem yok. Ama pil tüketimi yeni kartla coştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 18 Haziran 2013; 9:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Eski telefonumdan kalma class 4 - 8 gb kartla 3 hafta kullandım hiçbir sorun yaşamadım. dün yeni bir 32 gb toshiba sd kart aldım, telefonda formatlayıp taktım. gece %100 şarj edip bıraktım. Normalde gece %2 hatta bazen %1 giderdi. Bu sabah kalktığımda %93'e inmiş %50 civarı ortam sunucusu gözüküyor. Daha önce hiç karşılaşmamıştım.

Kartta bozuk değil. İçine 7-8 tane foto, 550 mb'lık da bir video attım. Dosyalar telefonda çalışıyor problem yok. Ama pil tüketimi yeni kartla coştu

Acaba yeni nesil kartlar S4 ile uyumsuzluk falan mı yapıyor?

• HD2'de class 10 16gb hafıza kartı taktığımda da aynısı olmuştu. Telefon acaip ısınıyordu, batarya 4 saatte bitiyordu. Sorun Android ile ilgili heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

HD2'de class 10 16gb hafıza kartı taktığımda da aynısı olmuştu. Telefon acaip ısınıyordu, batarya 4 saatte bitiyordu. Sorun Android ile ilgili heralde.

sorunun android de olduğunu sanmıyorum. galaxy s3 ile sorun yaşamadım hiç. android in 4.2 sürümü sanırım uyumsuz. almanyada dağıtıma çıkan bir güncelleme var onunla düzelir umarım

• Ortam sunucusu ne oluyor?

• Mumkunse kartlari class 10 almayi deneyin bende de isinma filan oluyo ama pilin %50 sini filan harcadigi yok

• Ilginc class10 sandiks alcaktim 32gb bunlari gorunce tereddutte kaldim baska sorunu olan varmi peki arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutAceReiz

Mumkunse kartlari class 10 almayi deneyin bende de isinma filan oluyo ama pilin %50 sini filan harcadigi yok

zaten class 10 bendeki
    sen resmi atmışsın çok güzel Peki 64 gb mi ve içinde ne tür formatta dosyalar var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseph105 -- 7 Temmuz 2013; 1:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joseph105

hocam senkronizasyon açık değil. aor view akıllı bekleme hatta ekran döndürme bile kapali. su an yuzde 85i gördüm ortam da. ejran yüzde 3.

antivirüs programı tarıyor olabilir mi? 45gb büyük bir boyut uzun sürüyodur belki

• Bende de aynı sorun var, micro sd kart takmıştım, eskiden kalma üzerinde class bile yazmıyor, kingdiskin, ortam sunucusu %88 gözüküyordu, 2 saatte şart % 75e indi, cihazı alalı 3 gün oldu daha ikinci şarjı, umarım sd kartı çıkartarak bu problemden kurtulurum, ortam sunucusunun kartı sömürmemesi için başak neler yapmak gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • yukarı lütfen...
  • UP UP U P UP
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.