Şimdi Ara

galaxy s4 hafıza kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar class 10 64 gb hafıza kartı var s4 ümün üzerinde. birkaç gün önce resimlerim kendi kendine silinmeye başladı. ben de bugun fırmat atayım dedim ama karttan hiçbir şeyi silemiyorum. sdformatter tarzı programlar denedim. sistemden girip biçimlendirmeyi denedim. başka telefonda biçimlendirmeyi denedim başka bilgisayarda denedim başka sd kart adaptörü ile denedim ama silinmiyor.
    üzerine dosya atabiliyorum ama silemiyorum. dosya atıp format atınca da son attıklarım gidiyor ama eskiler kalıyor. sanki22 gb dosya hep sabit duruyor. (koruma kilidi de kapalı) ama sanki koruma kilidi açık gibi tepki veriyor. izin yok diyor bazen. ne yaptımsa olmadı yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: joseph105

arkadaşlar class 10 64 gb hafıza kartı var s4 ümün üzerinde. birkaç gün önce resimlerim kendi kendine silinmeye başladı. ben de bugun fırmat atayım dedim ama karttan hiçbir şeyi silemiyorum. sdformatter tarzı programlar denedim. sistemden girip biçimlendirmeyi denedim. başka telefonda biçimlendirmeyi denedim başka bilgisayarda denedim başka sd kart adaptörü ile denedim ama silinmiyor.
    üzerine dosya atabiliyorum ama silemiyorum. dosya atıp format atınca da son attıklarım gidiyor ama eskiler kalıyor. sanki22 gb dosya hep sabit duruyor. (koruma kilidi de kapalı) ama sanki koruma kilidi açık gibi tepki veriyor. izin yok diyor bazen. ne yaptımsa olmadı yardım edin lütfen

Konuyu hortlatiyorum ayni durum bendede var çözebildin mi sorunu kardeş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.