Şimdi Ara

Galaxy S4 I9500 Ekran Dokunmatiğinde ki Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran üzerine sertçe bastırdığım zaman orta bölümde kabarcık gibi bir şey oluşuyor..Ekran filmi yokkende aynı şekilde..Bu konuda bir bilgisi olan varmıdır?

• orchun41 O kullanıcısına yanıt
    Üretim aşamasında ekran tam olarak düzgün şekilde yapıştırılmamış olabilir. Değişim talebiyle servise verin. Servise verirken de bu videoyu bir cdye çekip ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Üretim aşamasında ekran tam olarak düzgün şekilde yapıştırılmamış olabilir. Değişim talebiyle servise verin. Servise verirken de bu videoyu bir cdye çekip ekleyin.

Anladım hocam teşekkür ederim....Telefon faturası mevcut fakat garanti belgesi elimde değil..Mayısta alınmış fakat garanti belgesi kaybedilmiş..Ben ikinci el olarak aldım..İthalatçı firma garantisi mevcut..Aldığım yeri aradım fatura yeter dediler ama rootlu olduğunu söyleyemedim telefonun..Telefonda bundan başka sıkıntı yok..Tek sıkıntı triangle awayi s3 te kullandığım gibi kullanacağımı düşünerek araştırmadan etmeden telefonu rootlamam oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchun41 -- 20 Aralık 2013; 0:32:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.