Şimdi Ara

Galaxy S4 i9505 Bölgesel Kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almanya'dan Samsung Galaxy S4 i9505 alacağım. Sanırım Türkiye'de ''bölgesel kilit'' ten dolayı çalışmıyormuş. Bu doğru mu? Eğer doğruysa bu bölgesel kilidi nasıl kaldırabilirim ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

• Telefonun geldikten sonra kesinlikle pasaporta isletmelisin bumdan emin ol yoksa klon imei atılırsa telefonuna ve klon imei atıldıgı teledon dusuk bir modelse basın belaya girer aynı bnim gbi bnde amerikadan getirttim ve klon imei atıldı bu yuzden bussurru bla cktı basıma simdi duzeltmenin yollarını arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki kendi pasaportuma işleteceğim. Buna rağmen bölgesel kilit problemi oluyor mu ? Galaxy Note 3'te olduğu gibi. Teşekkürler.
  • Nerede yaptıgına baglı her telefoncuya guvenilmemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: dgknulkr123456

Nerede yaptıgına baglı her telefoncuya guvenilmemeli

teşekkürler cevabınız için. ancak sormak istediğim şu: gerçekten bölgesel kilit sorunu var mı bu telefonun ?
  • Ben de getirdim dyorum ole bir sorun olusmadı

• Klon imei riskli. Her an için uçabilir imei.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bize 2 tane geldi almanyadan 1 ay oldu birini pasaporta kayıt ettitdik sonra bu bölgesel sim kilidi olayı çıktı bir telefoncu 50 tl istedi 1 saat sonra gittik aldık ama ne yaptı ne etti anlamadık şimdi sorun yok çalışıyor diğeri için pasaport bekliyorum bayramda akrabalar gelecek onlardan birinin üzerine kayıt ettiricem ama anlaşılan ondada bu bölgesel kilit olayı olacak bilmiyorum yine o telefoncuya götürecem galiba ama sonuçta kaçak değil göçek değil samsungla en azından tr samsungla konuşmak gerek hele bir pasaportu halledeyim sonra bakıcam aslında telefon ilk alındığında o ülkede bir 5 dakikalık görüşme yapılsaymış kilit kalkıyoırmuş ama geç kaldık.
  • huduhudu H kullanıcısına yanıt
    Pasaporta yaptırdysan bole br sorun olusmamalı ama sen yndehttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php buradan imei adresini sorgula sonra altta telefon modeli cıkacaktır bak bakalım teledonunla uyusuyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknulkr123456 -- 1 Temmuz 2014; 22:12:53 >
  • Ben de onu soledim fakat arkadas pasaporta yaptırsam bile bole br sorun olur mu diye soruyor benim telefon s4 ve klon imei blseydim bole br wey istemezdim ama telefon bana ulasmadan klon imei attırıldı bir sorun olmaz dye...

• quote:

Orijinalden alıntı: dgknulkr123456

Ben de onu soledim fakat arkadas pasaporta yaptırsam bile bole br sorun olur mu diye soruyor benim telefon s4 ve klon imei blseydim bole br wey istemezdim ama telefon bana ulasmadan klon imei attırıldı bir sorun olmaz dye...

Klon imei gerçek imei kodu değil. En ufak güncellemede uçar.

Pasaport kaydında gerçek imei olduğundan bir sorun olmaz

• Bliyorum fakat benimki ucmadı bend daha farklı br aorun klon imei oldugu icin imei'i atılan telefon dusuk model ve 3g gibi seyleri desteklemiyor bu yuzden bende sim kartı sorunu yasıyorum bi okuyor bi okumuyor simdi pasaporra aldırıp yeni imei attırmak gerekiyor.

• candenizden C kullanıcısına yanıt

Hayırlı Ramazanlar

Samsung note 3 de aynı kilit ile ilgili konuma bakarsanız belki yardımcı olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_90446095/f_//tm.htm#90446095

.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.