Şimdi Ara

GALAXY S4 LTE Modellerine Ultra Güç Tasarrufu Gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S4 LTE I9505 I9506 I9515 4G Olan versionlarına ultra güç tasarufu gelecektir. normal olan galaxy s4lere gelmemesinin sebebi exynos işlemcilerin ultra pil güç tasarufunu desteklememesidir.

Bilginize kaynak:http://www.samsung.com/it/home

• nexus can N kullanıcısına yanıt
    Hiçbir yerde böyle bir bilgi yok. Verdiğiniz kaynak Samsung internet sitesinin ana sayfası. Ayrıca S5'de kullanılan Ultra Güç Tasarruf modunun işlemci teknolojisi ile alakası yok.

Diğer konunuzda da böyle bir haberin olmadığını söylemiştim, hala cevap vermediniz.
  • Kaynak yok birde ultra guc tasafrufunu custom romlar ile s3'de bile kullanabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Kaynak yok birde ultra guc tasafrufunu custom romlar ile s3'de bile kullanabiliyoruz.

Custom rom ile ben mobil ağlar bölümüne 4g ekliyorum ama 4g olmuyor yaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Kaynak yok birde ultra guc tasafrufunu custom romlar ile s3'de bile kullanabiliyoruz.

Custom rom ile ben mobil ağlar bölümüne 4g ekliyorum ama 4g olmuyor yaaaa

Ultra Güç Tasarruf modunun donanımsal tek gereksinimi Amoled ekran. Geri kalan herşey yazılımsal, dolayısıyla S3'de de çalışıyor.

Ayrıca diğer sorularıma cevap vermediniz.
  • Ultra güç tasarruf modunun kolay bi programı vs var mi ? Rom vs ugrasmadan ?

• Merhaba bizde bir telefon var. GT-I9505 LTE bu cihazda Ayarlar/cihaz hakkında' menusüne girdiğimizde en üstte 'yazılım güncelleme' yok. bu modeldemi böyle benimkinde yazılım hatası mı var. yardımcı olabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.