Şimdi Ara

Galaxy s4 mini 839.90TL Hizlial.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar galaxy s4 mini araştırıyorum uzun zamandır fiyat konusunda en iyi fiyatı şu anda hizlialda buldum. Card finans ve paypalda kullanılınca toplamda 110TL indirim oluyor ve cihaz 839,90TL'ye geliyor.

Bana sıcak geldi, dileyenler değerlendirebilir.

Sıcak s4 mini

• iyi fiyatmış.
    tşkler
  • zaten hepimizin 2-3 tane card finans kartı var
  • S4 Zoom daha iyi değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

Arkadaşlar galaxy s4 mini araştırıyorum uzun zamandır fiyat konusunda en iyi fiyatı şu anda hizlialda buldum. Card finans ve paypalda kullanılınca toplamda 110TL indirim oluyor ve cihaz 839,90TL'ye geliyor.

Sıcak s4 mini

3 ay önce ben çok pahalı diyordum fiyatı 1200 tl iken millet bana kızıyordu şimdi 839 tl ye düşmüş.

6 ay içinde 600 tlye de düşer oturur ağlarsınız ettiğiniz zarara

geçen sene ace 2 almıştım çok ucuz diye koşa koşa 900 tl ye.

senesi dolmadan telefon 600 tlye düşmüştü :) şimdi 500 tl lerde olması gereken fiyat bandıda bu zaten.

hele samsung gibi bir markaya bu paralar çok çok fazla. gidin iphone alın parasını hakediyor. yada lumia alın oda hakediyor.

ama 3 senedir hep aynı kasa tasarımı kullanan yazılım konusunda destek vermeyen bir firmanın telefonlarını alıpda kendinizi mahfetmeyin

• s4 mini de indirim furyası başkadı. Bence almak için biraz daha beklemek lazım. S4 zoom da da öyle oldu. Fiyatlar 1200 civarında seyrederken birden 800 küsürlere kadar düştü. 832 ye aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Arkadaşlar galaxy s4 mini araştırıyorum uzun zamandır fiyat konusunda en iyi fiyatı şu anda hizlialda buldum. Card finans ve paypalda kullanılınca toplamda 110TL indirim oluyor ve cihaz 839,90TL'ye geliyor.

Sıcak s4 mini

3 ay önce ben çok pahalı diyordum fiyatı 1200 tl iken millet bana kızıyordu şimdi 839 tl ye düşmüş.

senesi dolmadan telefon 600 tlye düşmüştü :) şimdi 500 tl lerde olması gereken fiyat bandıda bu zaten.

hele samsung gibi bir markaya bu paralar çok çok fazla. gidin iphone alın parasını hakediyor. yada lumia alın oda hakediyor.

ama 3 senedir hep aynı kasa tasarımı kullanan yazılım konusunda destek vermeyen bir firmanın telefonlarını alıpda kendinizi mahfetmeyin

bence de bu telefonun edeceği maksimum 600- 650 tl arası. o fiyatlara gelirse almayı düşünürüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baslıga net fiyatı yazarsanız daha iyi olur...İndirimleri sonra cıkarsınız..

S4 un kıyısından bile gecmedigi halde S4 mini ismiyle satılan bu telefonun ozelliklerine bakınca ederinin 700 TL den fazla olmadıgını gorebilirsiniz..N11 den kupon falan bulup 800 civarına S3 alın daha iyi...

• 949 TL yapmışlar fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemorelli

949 TL yapmışlar fiyatı

Fiyat başından beri 949 TL muhtemelen. konuyu açan arkadaş indirimleri düşüp, başlığa indirimli fiyatı yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lok'tar ogar

quote:

Orijinalden alıntı: kemorelli

949 TL yapmışlar fiyatı

Fiyat başından beri 949 TL muhtemelen. konuyu açan arkadaş indirimleri düşüp, başlığa indirimli fiyatı yazmış.

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Sıcak s4 mini

• Venduss kullanıcısına yanıt
    başlıktaki fiyatı düzeltir misin... ben bir de üstüne enpara düşüp 740a getirdim telefonu heyecandan
  • link verir msiin kardeş ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.