Şimdi Ara

galaxy S4 mü alayım yoksa sony experia Z mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,telefon konusunda çok bilgisizim,çok nadir kullanırdım ancak şartlar iyi bir telefon almamı gerektiriyor,teknolojik şeyleri severim aslında,dün reklamlarda avea ve vodafone şirketlerinin ayda 25 liraya(faturalı tarifeye ek) reklamlarını gördüm,sizce bu kampanyalardan faydalanıp bu telefonlardan birini almalıyımıyım,yoksa gidip farklı bir yerden taksitle falan almak daha mı uygundur?burada 3 şey soruyorum aslında,hangi telefon?hangi firmadan? ne şekilde almalıyım?saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3Dx -- 24 Mayıs 2013; 17:47:32 >

• Öncelikle şunu söyliyeyim tarifeye ek falan filan onlar normalden çok daha pahalı oluyor onlara kanma telefon seçimi olarak sana kalmış sen belirleyeceksin eğer full performans istiyorsan s4 al ama malzeme kalitesi iyi değildir xperia z nin performansı s4 den daha az performansı vardır ancak gayet yeterlidir ve malzeme kalitesinde üst seviyedir birde htc one ı düşün o da harika bir telefondur seni her yönden tatmin eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğin linki seveyim
    Xperia Z
  • Sony seven birisi olarak diyebilirim ki S4 al kardeşim.Maalesef ne yazık ki S4 daha iyi bir telefon.
  • Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al, ikiside aşağı yukarı aynı performans verir sana.
  • galaxy s4'e tek geçerim her açıdan xperiaya bin basar karşılaştırmaları varsa izle yoksa aç ikisininde tanıtımlarına bak orda nanlaşılır kardeşim ama kara senin
  • tşk ederim arkadaşlar,foruma yabancı oldugum resim ss ini upload etmeden urlsini kopyalayıp yapıştırmıştım olmadı,düzeltmek istedim ama düzenle butonu yok,telefonlar için de DH nin bikaç videosunu seyrettiğimde galaxy s4 ün 2 kusuru var biri malzeme kalitesi öteki ise acaba o cok ısınan ve performansı daha düşük olan işlemcilerle mi yoksa octa işelmcilerle mi bize satılıyor bilemedim,araştırmak lazım tabii,eğer durum sağlam işlemciden yana ise,malzeme kalitesi benim için o karada öenmli değil,ben teknolojisine hayranım.tkr tşk ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: z3Dx

tşk ederim arkadaşlar,foruma yabancı oldugum resim ss ini upload etmeden urlsini kopyalayıp yapıştırmıştım olmadı,düzeltmek istedim ama düzenle butonu yok,telefonlar için de DH nin bikaç videosunu seyrettiğimde galaxy s4 ün 2 kusuru var biri malzeme kalitesi öteki ise acaba o cok ısınan ve performansı daha düşük olan işlemcilerle mi yoksa octa işelmcilerle mi bize satılıyor bilemedim,araştırmak lazım tabii,eğer durum sağlam işlemciden yana ise,malzeme kalitesi benim için o karada öenmli değil,ben teknolojisine hayranım.tkr tşk ederim.

Al da malzeme kalitesinden dolayı basın yanar hocam. 8 cekirdek kullanmıyor telefon ms lik farklar yüzünden paranıza kıymayın htc one S600 kullanıyor son derece iyi ve ses malzeme vs. Si de çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

quote:

tşk ederim arkadaşlar,foruma yabancı oldugum resim ss ini upload etmeden urlsini kopyalayıp yapıştırmıştım olmadı,düzeltmek istedim ama düzenle butonu yok,telefonlar için de DH nin bikaç videosunu seyrettiğimde galaxy s4 ün 2 kusuru var biri malzeme kalitesi öteki ise acaba o cok ısınan ve performansı daha düşük olan işlemcilerle mi yoksa octa işelmcilerle mi bize satılıyor bilemedim,araştırmak lazım tabii,eğer durum sağlam işlemciden yana ise,malzeme kalitesi benim için o karada öenmli değil,ben teknolojisine hayranım.tkr tşk ederim.

Al da malzeme kalitesinden dolayı basın yanar hocam. 8 cekirdek kullanmıyor telefon ms lik farklar yüzünden paranıza kıymayın htc one S600 kullanıyor son derece iyi ve ses malzeme vs. Si de çok daha iyi.

tşk ederim,acaba galaxy s4 kullandınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fukuanya

oh my god. Bu Xiaomi Mi2S akıllı telefon çok çirkin ve çok pahalı görünüyor. ama dünyanın en popüler telefon. tüm arkadaşlarıma birine sahiptir.
    neden bu kadar popüler? bunun hakkında ne düşünüyorsun? ben istiyorum denemek için bir tane satın:
    http://haourl.org/qe6wO1

ben var galaxy s4 telefonu istemek dostum :D senin telefon yok güzel,ayrıca oo my God değil,aman Allah'ım diyecen :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

quote:

tşk ederim,acaba galaxy s4 kullandınız mı?

s3-s4 Malzeme kalitesi aynı , s3 ve s3 mini kullandım , Kapsız kullanınca kapak çiziliyor , kaplı kullanınca Rengi atıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.