Şimdi Ara

GALAXY S4 ŞARJ SORUNUM..! @@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S4 Cihazımla İlgili Sıkıntı Yasıyorum.Sarjım Hızlı Bir Şekilde Bitmekte Uçak Modunda Bile Kendi Kendine Sarj Yiyor Günlük Kullanımda Batarya Full Doluyken 6 Saat Anca Gidiyor Bu Gerçekten Normal Degıl.Batarya Aldım Sıfır Orjınal Fakat Aynı Sorun Var.Cihazda Oksıtlenme Varmı Dıye Actırdım Telefoncuya Oksıtde Yok. Sorunum Hala Devam Et.Lütfen Yardımcı Olurmusunuz :(

• Sm1Le kullanıcısına yanıt
    Telefona reset atmayı deneyin, fabrika ayarlarına döndürdükten sonra deneyin. Telefoncuya açtırmak yerine yetkili servise verseydiniz çözülürdü sorununuz. Bu şekilde sadece zarar verirsiniz telefona.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG YETKILI SERVISINE GOTURSEM TELEFONU TAMIR EDERLERMI UCRET ALIRLARMI
    Telefonu başka yerde açtırmışsınız dolayısı ile garanti varsa bile geçersiz olacaktır. Batarya orjinal olarak 90 lira civarında. Muhtemelen batarya ücreti ve belki birde kontrol ücreti alacaklardır. Ama sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    TELEFON BATARYASI MEVCUT SIFIR ORJINAL VAR USTUNDE AMA BU SORUN NEYDEN KAYNAKLANIYOR OLABILIR
    Yazılımsal olabilir. Fabrika ayarlarına döndürün demiştim zaten. Olmazsa servis yolu görünüyor.

• Bundan önce telefonlarım samsung ve iphone dı samsung hep sorun hep sıkıntı iphone da sorunum olmadı allahı var en Son benimkide öyleydi şarz ı 0 ladım ve Kapalı doldurdum düzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam s4lerin pil konusu sikinti ya.mesela birde diger notelarda yuzde 10 a 5 e dustumu batarya yavas yavas ilerlerken s4de 5ten sonra ozellikle fatality yapiyor aninda bitiyor

maalesef S4 ' lerde şarj kötü gidiyor.

çok kötüyse götür garantide değiştirsinler bataryayı yada belki mekanizmasında bir sorun vardır senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.