Şimdi Ara

Galaxy S4 Snapdragon 600 mü S4 Exynos mu LG Optimus Pro mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S4 Snapdragon 600 mü S4 Exynos mu LG Optimus Pro mu ? Sizce bu telefonlardan hangisi daha alınası ? Biliyorum aralarında donanım ve tasarım farkı olabilir ama mutlaka biri diğerine göre daha iyidir . (benim araştırmama göre S4 Exynos işlemcili model 1.6 ghz olmasına ragmen 1.9 ghz snapdragon 600 işlemcili modelden daha iyi sonuçlar alıyor . ) Bunların yanı sıra gene Snapdragon 600 İşlemcili Optimus Pro yu da seçeneklerim arasına koydum . Sizce en iyisi hangisi ?

Gerçekten anlayan kişilerden mantıklı cevaplar bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IWaTCHMaNI -- 31 Mayıs 2014; 14:27:28 >

• acil cevap bekliyorum
  • Snap 600 (Htc, Sony.... gibi markaları kasdediyorsun sanırım)
    Exynos dediğin ve zaten S4 yazdığın için sadece samsung,
    Lg Optimus Pro demişsin ;

Bu yazdıklarına istinaden; Hem donanım, kalite ve fiyat dostu olarak düşünürsek LG G2 almanı öneririm..
    Donanımı oldukça yüksek ve uzun süre seni götürür..

Yok sadece üstteki sorduklarına cevap arıyorsan Exynos daha mantıklı..
  • Dediğiniz gibi aralarında ekran olarak farklar var ama bence s4 çok iyi cihaz özellikle siyaha yakın bir rengi çktı yakın zamanda s5 ten falan hertürlü daha güzel kamerası da çok iyi bence s4, exynos yada snapdragon farketmez yakınlar performans olarak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alainn

Snap 600 (Htc, Sony.... gibi markaları kasdediyorsun sanırım)
    Exynos dediğin ve zaten S4 yazdığın için sadece samsung,
    Lg Optimus Pro demişsin ;

Bu yazdıklarına istinaden; Hem donanım, kalite ve fiyat dostu olarak düşünürsek LG G2 almanı öneririm..
    Donanımı oldukça yüksek ve uzun süre seni götürür..

Yok sadece üstteki sorduklarına cevap arıyorsan Exynos daha mantıklı..

yanlış anlaşılma oldu sanırım :)
    S4 snapdragon 600 lü ve Exynos işlemcili olarak 2 farklı modeli var.
    bu iki modelin yanı sıra Optimus G pro da seçeneklerim arasında . Lütfen bu 3 model arasında bir seçim yapmama yardımcı olun .
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IWaTCHMaNI -- 31 Mayıs 2014; 14:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3dboy

Dediğiniz gibi aralarında ekran olarak farklar var ama bence s4 çok iyi cihaz özellikle siyaha yakın bir rengi çktı yakın zamanda s5 ten falan hertürlü daha güzel kamerası da çok iyi bence s4, exynos yada snapdragon farketmez yakınlar performans olarak :D

s4 snapdragon 1.9 ghz fakat exynos 1.6 ghz işlemcili model daha fazla puan alıyor . buda benim kafamı karıştırıyor açıkçası ...
  • IWaTCHMaNI kullanıcısına yanıt
    En alta zaten yazmışım. Ama bu tavırların hiç hoşuma gitmedi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Optimus pro diye telefon yok. Herhalde optimus g proyu kastettin. Bence g pro al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.