Şimdi Ara

Galaxy S5 aldım pişman oldum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
7.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android kullanmasini bilene en iyi isletim sistemidir apple gibi a dan z ye kapali degildir, simdi jb var diyenler olucaktir fakat jb de aman aman bisey beklenmez animasyondu uygulamaydi vs idi kurulur jb ile.

4 sene iphone kullandim fakat iyiki gecen sene android e gecmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki cihazı da elinize alın, Facebook, Twitter, 4sq ve İnstagram gibi uygulamaları açın, 'neden Apple' sorusunun cevabını bulacaksınız. Yanlış anlaşılmak istemem öyle malımla hava atmayı da sevmem ama iPhone 4s, s3, note2, note3 ve iPhone 5 gibi telefonların hepsini kullandım. Note 3 mükemmel. Ama Android denen çakma sistemin kurbanı oluyor. Daha fazla tahammül edemeyip sattım. 3 Ekim'den beri iPhone 5 16 gb beyaz modelini kullanıyorum. Ve iPhone 8 çıkana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum. Hele Android'e dönmeyi hiç düşünmüyorum. 'Stabilite' denen bir olay var ve bu yüzden Apple'dan kopamıyoruz. Arkadaş bir telefon hiç mi kasma, donma yapmaz? Allah'a şükür tık etmedi daha. Onlarca kere düşürmüş olmama rağmen. Kamerası, işlemcisi, ekranı kısacası her şeyiyle tatmin ediyor. Dedim ya uygulamaları bile daha güzel geliyor insana. Demem o ki, Apple paranızın ardından üzülmeyeceğiniz tek marka. İyi geceler efenim. :)

• Ikisinide sat tim cook yeni bir bolum gelcek demisti apple a bu sene (mac ipod ipad iphone gibi)

Bi iphone 6 64gb alirsin birde iwatch alirsin kebapp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

Android kullanmasini bilene en iyi isletim sistemidir apple gibi a dan z ye kapali degildir, simdi jb var diyenler olucaktir fakat jb de aman aman bisey beklenmez animasyondu uygulamaydi vs idi kurulur jb ile.

4 sene iphone kullandim fakat iyiki gecen sene android e gecmisim

Jb bir sey degilmisie kb ama sen becerememissin kullanmayi hocam demissin anroid en iyisidir kullanmayi bilene hangi konuda gecerli bu neyi var kullanmayi bilecek cakma anroidin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam bir kaç güne rağmen androide alışamamışsam s5'i satar,telefonumu kullanmaya devam ederim. Ama sorun android değil de telefonsa satar iphonedan da sıkılmışsam z2'yi beklerim.
    Ama karar sizin.Ya açıkçası şu sıra Xperia serisini çok beğeniyorum da.

Edit : Yazım hatası.

Edit2:Şimdi inceledim de OnePlus One adıyla olan çin telefonunu da çok beğendim. Bir de ucuz olacakmış. Ohh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 24 Nisan 2014; 1:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Koşulsuz iade yok mu? Yasalar çerçevesinde mazaretsiz 7 gün içerisinde iade edildiğini biliyorum, hatta bu yasa güncellenerek 14 güne çıkarılacaktı. Bir araştırın, iade edilmesi lazım.

İnternetten alınca o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'a para veren kaldı mı hala
  • Hangisinin kullanımı sana daha kolay geliyorsa onu kullan uygulama acisindan haklısınız tabi ki iphone daha önde diğer yandan Samsun'da ekran buyuk daha guzel ama hangisi daha verimliyse onu kullan ekran buyuk diye telefon değiştirmek ise bence yanlıs benim icin en önemlisi kullanım kolaylığı herseyi daha pratik yapmak ve hızlı olması uygulama acisindan bol olması da cok guzel burda biraz iphoneye kaymış izlenimi vermis olabilirim ama yinede dene kardesim 1 hafta baktın olmuyor fazla zarar etmeden satmaya çalis milletin ne dedigi onemli degil sen kullanacaksin onlar degil ha yok arkadas cevrem dalga geçer diyorsan da ozaman git iphone 5s al model yukselttim dersin 5 varken gereksiz tabi ama dedigim gibi laf yapmak isteyeni engellemiş olursun en azından!

• Bir an önce samsung'u satın bence 3 gün sonra samsung bir üst model çıkarır şu anda 1800 2000 tl'ye satabileceğiniz cihaz 1500 lere kadar düşebilir.
  • Aldıığınıza inanmıyorum.Bir Kağıda DonanımHaber ve Nickinizi yazın.S5 ile fotoğrafını cekin.
  • Bunlar hep büyük ekran sevdasından ben sabrediyorum az kaldı maceraya gerek yok Apple ekranı büyütene kadar iPhone 4 ile devam

• Dün telefonu uzun süre kullanma fırsatım oldu, gündüz fotograf çekimi oldukça iyi. Telefona biraz daha ısındım, haftasonu tam kararımı verecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Aldıığınıza inanmıyorum.Bir Kağıda DonanımHaber ve Nickinizi yazın.S5 ile fotoğrafını cekin.

Biraz abartmıyor musunuz :) firsat bulunca iki telefonu yan yana cekerek nickimi yazarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

İlkönce s5 i neden almak istediğini düşün ve o sebep seni teselli etsin
    Hem S5 güzel cihaz,hele ekranı ve kamerası harika geldi bana,
    Canını boşuna sıkıyorsun gibi...
    Üstte bir arkadaş da demiş;
    Olay biraz da alışkanlıklarla alakalı bence,
    Daha 3 gün olmuş,zamanla alışırsınız diye düşünüyorum.

Haklisin, kamerasi oldukca iyiymis. Iphoneu elime aldigimda ekrani cok ufak geliyor artik. Ama uygulamalar adami delirtiyor, uygulama ikonları bile çakma gibi. Biri net biri kötü. Standart yok

• S3 Başarılı oldugu için galaxy.serisi baya tutuldu ama bozdu s5

• Sony kullanmistim sevmiyorum, lg telefonlardan flexi begenmistim ama o ds cok buyuk. Yazın tatilde güzel fotoğraflar çekerim, ayrıca su toz geçirmiyor kafam rahat olur, tasarımı da hoşuma gitti, tutma hissi de güzel. Bu nedenle almıştım. Zamanında xperia arc kullanmıştım üzerinden kaç yıl geçti andorid daha hızlı ve gelişmiştir dedim, ama uygulamalar hala sıkıntılı. Instagram örneğin aşağıya zor kayıyor, kağnı gibi. Fotoğraf eklerken iphone da brightness ayarı vardı, istediğin kademede seçebiliyordun. Ama androidde ya max brightness var yada hiç koymama var. Arası yok. Vine da biraz fıttırıyor, bir video izliyorum alttakine giriyorum, üstteki videonun sesin kesilmiyor devam ediyor. Iphone da hiç böyle birşeye rastlamadım.

Artılar var ama eksiler de çok. S5 sevdigim özellikler tasarım, ekran, kamera, su geçirmemesi, tutma hissi, parmak izi okuyucusu, ultra power safe modu, ama keşke ios olsaydı :)

• Dedigin gibi Androidde uygulama cok sikinti yoksa direk gecicem bende 5S'ten Note 3 veya One M8'e. Ama iste uygulamalar beni deli ediyor bundan once S3 kullanmistim nefret ettim Androidden.

• İki telefonumu da çektim. Instagram da da beni görebilirsiniz dün büyükadada galaxy s5 ile çektiğim fotoğraflar da var. Nickim : Sholver7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Popüler olandan her zaman nefret etmişimdir. Bu yüzden Iphone veya Samsung Galaxy almam. Aslında Iphone gerek işletim sistemi, gerek tasarımı ile çok güzel telefon.Fakat sokaktaki apaçilerde bile Iphone var.

Takılmayın bence bu tür şeylere, kendi keyfinize bakın.

Sokakta her önüne gelende de bmw var, almayalım mı mesela bizde bmw
  • Tercihlerinize karışamam ancak bana göre iOS dan Androide geçmek isteyenler HTC Sense kullanan bir telefona geçmeli. Ondan sonra ne olursa olsun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.