Şimdi Ara

Galaxy S5 aldım pişman oldum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
7.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda bana kalirsa biraz daha bekle arkadasim. aslinda on kamera cok kaliteli degil ama genel olarak samsung iyi telefon yapar. Bence biraz beklersen android e daha cok alisirsin.madem aklında satmak gibi bir fikir var satmadan once custom romlardan birini dene.custom romlar cok cok farkli geleceğinden daha iyi kullanabilirsin diye düşünüyorum. Ama tabi karar senin. Tabi ben bu secenegi cayma hakkinin olmadigini dusunerek soyledim . Ancak yeniden belirtiyorum karar senin hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Konu tamamen taraflı.
    1-iPhone 5 piyasadaki çoğu telefondan iyidir ama iPhone'lar içerisinde bir fiyaskodur.5c ve 5s ile düzelmiştir.

Gerisini okumadım.

1 sene Iphone 5 kullandım. Aylardır Iphone 5S kullanıyorum ve benim gözümde arada fark yok.
    Iphone 5 için neye dayanarak fiyasko dediniz veya 5C ile neyin düzeltildiğini düşünüyorsunuz merak ediyorum.
    5'i de 5S'i de beyaz kullandım/kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Konu tamamen taraflı.
    1-iPhone 5 piyasadaki çoğu telefondan iyidir ama iPhone'lar içerisinde bir fiyaskodur.5c ve 5s ile düzelmiştir.

Gerisini okumadım.

1 sene Iphone 5 kullandım. Aylardır Iphone 5S kullanıyorum ve benim gözümde arada fark yok.
    Iphone 5 için neye dayanarak fiyasko dediniz veya 5C ile neyin düzeltildiğini düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Ne beklediğinizi sahiden anlamak zor.
    İkisi de iOS.
    5 forever 5s ıyyyy kakacılar iOS 8 de görecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

Samsung çöp

Diyosunnn

• corsten kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 6 ya geçin ama Galaxyi iPhone 6 çıkınca değeri fazlaca düşeceğinden şimdi satmanız daha mantıklı olacak yinede siz bilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Konu tamamen taraflı.

Gerisini okumadım.

Ne beklediğinizi sahiden anlamak zor.
    İkisi de iOS.
    5 forever 5s ıyyyy kakacılar iOS 8 de görecekler

Ne anlatmak istediğinizi takip etmekte zorlanıyorum.

Iphone 5 fiyasko diyorsunuz, 5C ve 5S ile düzeldi diyorsunuz. Sebebini sorunca IOS 8 diyorsunuz.

Bugün IOS 8 olmadığına göre, 5'e fiyasko diyecek bir durum yok.
    Zaten 5C ile 5 kasaları hariç aşağı yukarı aynı cihaz. 5 ile 5C arasında hız farkı da yok.

Ayrıca ben 5 forever 5S ıyyyy demiyorum. Sadece (bugün itibariyle) 5 ile 5S arasında pek fark olmadığını söylüyorum.

• Samsungu sat ip6ya kadar değeri yarı yarıya düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: corsten

1.5 senedir iphone5 kullanıyordum, çok memnundum ama ekranı ufak gelmeye başlıyordu ve sıkılmıştım. İşte terfi edince kutlamak için yeni telefon alayım dedim ve samsung galaxy S5 aldım. Şuan hem iphone5im duruyor, henüz satmadım, hemde yeni aldığım galaxy var.

Samsung Galaxy S5'in ekranı çok güzel, birşey izlemek çok keyif veriyor ama iş uygulamalara geldiğinde hata yaptığımı anladım. Aynı uygulamalar androidde sanki yarım kalmış gibi, iphone ile kıyaslanamaz. Telefon hızlı, o konuda sıkıntı yok. Gündüz fotoğraf çekimleri de çok iyi ama flaşsız gece çekimlerinde iphone5 im daha iyiydi. Ön kamera da tam bir facia, selfie iyi çekilmiyor. Android daha önce de kullanmıştım ama şimdi kitkat 4.4.2 olduğu halde androidden tiksindim.

İphone5im hala elimde, henüz satmadım. Samsung'u satsam mı? iphonea geri mi dönsem ne yapsam bilmiyorum. Yeni aldığım telefonu iki gün kullanıp satarak eski telefonuma geri dönersem bütün arkadaşlarım da geri zekalı olduğumu düşünecek :)

Şimdilik idare etsem iphone6 çıkınca satıp iphonea geri mi dönsem ne yapsam bilmiyorum. Kendim kaşındım samsung aldım ama keşke hiç almasaymışım. 2200 tl verdim 3 gündür kullanıyorum, satmak istesem kaça satabilirim?

Belki saçma bir konu olmuştur ama duygularımı paylaşmak istedim, kötü hissediyorum. 1.5 önce aldığım telefonu daha çok seviyorum.

eğer intenetten aldıysanız 1 hafta süreniz vara ama kutudan cıkan ürünlere zrar verdıysenız iade edersıız rahat rahat benim gıcık oldugum oldugum bir site vaer en az 30 bintl lik ürün kullanıp geri gönderdim benı maddi zarara ugratmıstı ismi bende saklı ...bir müddet sonra ürünb tutatrını iade etmişlerdi ama neler cektim onlarda ceksın ..

• ya beyler herkes çok güzel fikirlerini paylaşmış iyi niyetinizle yorumlarınızı yazmışsınız.Konuyu açan arkadaş nerde ?
  • Samsung isterse en iyi android cihazi yapsin, allame-i cihan olsun ama yine de sonucta android bu. Tirt yani...

Android bu yapisiyla hicbir zaman ios'a rakip olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frapsxxx

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

2200 lira verip neden android alinir acaba? Ayni donanim ayni ozellikler 1100 lira. Oda android.
    1500 lira uzerinde hicbir android telefon fiyatini haketmiyor.

Haklısın g2 varken neden s5 almış şaşırdım hemen hemen aynı özellikler , bu arada bana görede ip5s 2000 lirayı hakketmiyor. O düşük donanımı , ufacık ekranı ve kısıtlı işletim sistemiyle ederi en fazla 1000 tl dir.

bir samsung kullanıcısı olarak aynı fiyata s4 veya biraz farkla s5 almak varken daha s5 bile incelemeden gidip 32 gb lg g2 yi
    1600 liraya aldım.Gerçekten on numara bir cihaz.Bugun kitkat güncellemesiyle telefon dahada seri bir hale geldi.Forever LG G2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: applem26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

2200 lira verip neden android alinir acaba? Ayni donanim ayni ozellikler 1100 lira. Oda android.
    1500 lira uzerinde hicbir android telefon fiyatini haketmiyor.

Haklısın g2 varken neden s5 almış şaşırdım hemen hemen aynı özellikler , bu arada bana görede ip5s 2000 lirayı hakketmiyor. O düşük donanımı , ufacık ekranı ve kısıtlı işletim sistemiyle ederi en fazla 1000 tl dir.

1000 tl mı? Yapmayın lütfen bu kadar da, 5S kullanıyorum su an her ne kadar yamuldugu cizildigi gorulse de (basıma gelmedi su ana kadar) sonuc olarak kasa dökme metal ile oluşturuluyor onu geçtim 64bitlik işlemci (ileride faydasını göreceğiz bence) sorunsuz touch id ve kamera kalitesi yetecek zaten iOSun bile bu fiyatta etkisi var bence ha bence 2000 tl hiçbir telefona verilmez ben aylık oduyorum vodafonea şahsen direk çıkarıp 2000tl peşim vermem normal fiyatı 1749 tl olmalı

Evet ederi max 1000 tldir , siz bir kullanıcı olarak neden fiyatının yüksek olmasını istiyorsunuz onuda anlamış değilim

Ufacık ekran
    Yetersiz ve artırılamayan hafıza ( 32 ve 64 gb olanlar tam kazık.)
    Yetersiz pil kapasitesi
    Ortalama kamera kalitesi ve ois yok
    Kısıtlı ve özgür olamayacağın bir işletim sistemi.
    Dayanıksız çizilip yamulan kasası
    Demode kalmış tasarımı
    vs...

Tüm bunlar üst üste gelince 2014 yılında iphone almanın hiçbir esprisi yoktur , eğer 2-3 yıl önce olsaydı alın derdim çünkü rakibi yoktu. Bir zmanlar nokia dan başkası yalan abi deyip daha sonra nokia geri kaldı dediysek şuan aynısını apple iphone için diyoruz. Ben gözlemlerimde oldukça tarafsızımdır , birçok insanın göremediklerini erkenden görürüm.

Eğer iphone 6 da yukarıda yazıklarım olan eksikliklerini giderirse o zaman alternatif olur , şuan hiçbir şekilde önemi kalmamıştır.
    Siz telefondan memnunsanız , dediklerimi dikkate almayın ben genel olarak konuşuyorum.

büyük ekran telefon kullanamayanlardanım şöyle bakıyorumda iyi güzel bi telefon almak istesem apple dışında diğer tüm firmalar 5 inc ten başlatıyor amiral gemilerini hayır ben büyük ekran istesem gider tablet alırım elime oturan bir telefon bakındım 5s almadan önce gerçekten bulamadım o yüzden 5s e karar verdim zaten bir ipod kullanıcısı olarak hiçte pişman olmadım gayet hızlı ve uygulama ve donanım olarak yeterli şarj süresinden söz eden arkadaşlar olmuş bence bu artık klişe haline gelmiş bir söylem sürekli edge ile kullanırken 3g ve evdeykenden wifi ile internete bağlıyım belli aralıklarla twitter instagram facebook a girerim whatsapp kullanırım mail okurum oyun oynarım ve 1.5 ile gün arasında değişen şarj süresine sahibim anlıyorum insanların kullandıkları ürünleri savunma çabalarını ancak kendi kullanmadığı ya da kullanamadığı için pişman olduğu ürünlere çamur atmaya çalışması bana saçma geliyor.

Bir de hafıza konusunda yorumlarınıza deyineyim piyasadaki sata ile ssd fiyatlarını bir karşılaştırmanızı isterim sizin için önemli olan harddisk boyutu sanırım
    Kısıtlı diye bahsetmişsiniz ios hakkında umarım kullanıp nasıl kısıtlandığınızı da anlatırsınız belki de andrioddeki virüslerden söz ederiz birlikte
    Dayanıksız kasaya da gelelim eğer siz aldığınız ürüne değer veriyorasnız cebinizde anahtar ve para ile taşımadığınız sürece hiç bir çizik oluyor bir de pastiklere karşı düşme testi deneyin isterim
    Demode kalmış dediğiniz tasarım ise siz yarın öbür gün yolda yürürken bir telefona baktığınızda aaa bu iphone diyebiliyorsanız sebebi o tasarımdır hatırlatmak isterim diğer firmalarda amiral gemilerini benzer tasarımlarla çıkarma çalışıyor

Bu arada yeteri kadar tarafsız bir gözlemci olduğunuz konusunu gözden geçirmelisiniz bazı şeyleri görmezden geliyor gibisiniz

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahinemre -- 23 Nisan 2014; 21:45:26 >

• Sizi etkileyecek şekilde zarar edeceğinizi zannetmiyorum bence ip6 yı bekleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun sadece daha once iphone kullanmis olmaniz ben yillardir android kullaniyorum ios bana itici geliyor aliskanlik meselesi

• quote:

quote:

quote:

Konu tamamen taraflı.
    2-S5 ile 5 kıyaslanamaz s5 alır.Malzemesi plastik ama s4 teki gibi değil daha kaliteli 5c ile aynı kalitede.
    3-Su geçirmez oluşu,kamerası,ekstra özellikleri ile yine s5 alır.

Tamam,asla hiçbir telefon bence şu an 5s den iyi değil ama s5,5 ten iyidir,NOKTA.

Androidi sevmediniz olabilir ama S5 e çamur atmak yanlıştır.

İmzama ramen görüşüm budur,beni bilen bilir

ip5 ile ip5s arasında hiçbir elle tutulur fark yok. ip5 den iyi olan telefon her halükarda ip5s dende iyidir

-iPhone 5 in boya sorununa çözüm bulundu
    -7.1 ile daha da iyi olan touch id si var.
    -64 bit işlemcisi yeter.
    A7 ile yapacakların sınırı yok.
    Daha ne olsun

He yaw he soyulma çözülmüş müş google yaz bak sırf forumda kaç konu var 5s soyuldu diye iphone yazılımını seviyorum iosun tadı başka ama gelirde kasasını savunursan komik duruma düşersin kardeşim. Pili haşat zaten tüm iphonelerin ayrıca samsunglarda düzgün ayarları yaparsanız 2x iphone pil süresi alırsınız.

• Beyfendi direk telefonunuzu geri iade edin 14 gün içerisinde iade etme hakkınız var. Almazlarsa yasal yollara başvurup tazminatta alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatliyasin

Beyfendi direk telefonunuzu geri iade edin 14 gün içerisinde iade etme hakkınız var. Almazlarsa yasal yollara başvurup tazminatta alabilirsiniz.

Iade urun ayipli ise olur. Cayma hakki internet alisverislerinde gecerli o da 7 gun. 14 olmadi daha.

• neden pişman oldunki? bak burda android fanboyları kızdırıyorsun, bakın biraz daha kızdıralım o zaman kendi deneyimimle;
    zamanında 2.el iphone 4 telefonumu sıfır xperia s ile takas etmişdim, ve 1.5 gün dayanmışdım sonra gidip sıfır 4s almışdım, hiç gereksiz yere masrafa girdim, iphone kullanıcıları android kullanmayın demiyorum hobi olarak kullanın

• Afyon fanboylari dolusmus

• Bu telefon olayını sizce fazla abartmıyormuyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.