Şimdi Ara

Galaxy S5 aldım pişman oldum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
7.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 den fazla kez dedim 101inci olsun .
    Apple uygulamarı daha akıcı ve daha farklı abi....
    bak tamam samsung galaxy s5 parmak okuyucusu apple kamera sony ekran samsung gibi toplama bişey yapmış iyi güzelde Android işletim sistemi 2 tık geride ios 7ye göre. millet galaxy s5 + alemünyüm kaplama + İos lu bir telefon istiyor. iphone 6 ile bu geleblir. Çünkü bu zamana kadar ihtiyaçlarımı hep karşıladı. ne eksikte yapmadı adamlar.
  • Etrafınızda telefona ihtiyacı olan varsa ona verin(Eş, abi, kardeş vs.) Yoksa, hemen 2. ekile konu açın. 3 günlük S5 diye. Zararın neresinden dönersen kârdır. Sırf etraftakiler laf etmesinler diye istemeden bir telefon kullanmak akıl kârı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Konu tamamen taraflı.
    1-iPhone 5 piyasadaki çoğu telefondan iyidir ama iPhone'lar içerisinde bir fiyaskodur.5c ve 5s ile düzelmiştir.
    2-S5 ile 5 kıyaslanamaz s5 alır.Malzemesi plastik ama s4 teki gibi değil daha kaliteli 5c ile aynı kalitede.
    3-Su geçirmez oluşu,kamerası,ekstra özellikleri ile yine s5 alır.

Tamam,asla hiçbir telefon bence şu an 5s den iyi değil ama s5,5 ten iyidir,NOKTA.

Androidi sevmediniz olabilir ama S5 e çamur atmak yanlıştır.

İmzama ramen görüşüm budur,beni bilen bilir

iPhone kullandınız mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam ip5 i de s5 i de satar gider ikinci el teöiz 5s alırım cebimde bir miktar para kalır onun ilede ip6 çıktığındr 5s i de satar üzerine koyar 6 alırdım

• Windows kullanmaya alışan birinin Mac işletim sistemine alışması nasıl zorsa sizinki de öyle zordur. Bu cihazı seven ve kullananlar olduğunu göre o kadar kötü bir yapısı olduğuna inanmıyorum. Burada sadece adapte olma sıkıntısı var. İphone cihaza alışma genelde kolay oluyor. Arayüz menü kullanımı kolay olduğundan alışılıyor. İos dan android e geçmenlerin bocalaması normal. Karışık bir menü yapısı var gibi bir izlenim oluşturuyor.
  • Aslında iyi telefon S5 yav, nesini beğenmedin

• Samsung'a devam edin hocam. Alışırsınız zamanla.
  • hiç samimi gelmedi, her şeye rağmen cayma hakkın var 7 gün içerisinde. beğenmediyseniz direk iade edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frapsxxx

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu tamamen taraflı.
    1-iPhone 5 piyasadaki çoğu telefondan iyidir ama iPhone'lar içerisinde bir fiyaskodur.5c ve 5s ile düzelmiştir.
    2-S5 ile 5 kıyaslanamaz s5 alır.Malzemesi plastik ama s4 teki gibi değil daha kaliteli 5c ile aynı kalitede.

Tamam,asla hiçbir telefon bence şu an 5s den iyi değil ama s5,5 ten iyidir,NOKTA.

ip5 ile ip5s arasında hiçbir elle tutulur fark yok. ip5 den iyi olan telefon her halükarda ip5s dende iyidir

-iPhone 5 in boya sorununa çözüm bulundu
    -7.1 ile daha da iyi olan touch id si var.
    -64 bit işlemcisi yeter.
    A7 ile yapacakların sınırı yok.
    Daha ne olsun

Geç bu işleri arkadaşım parmak izi filan hikaye tamamen pazarlama ürünüdür.,DAha önceden parmak izi olsun diye yokluk mu çekiyordunuz ?
    5s ile hala boya kalkıyor ve hala telefonlar yamuluyor. DEğişen birşey yok.
    Ekran aynı , kamera kalitesi aynı ,kasa tasarımı aynı , işlemci farkını ise anca test yazılımında görebilirsin.

A7 işlemciyle uzaya roket fırkatıp a6 işlemciyle anca facebooka mı giriyoruz ? Ne farkından bahsediyorsun.
    Apple ın her yıl yaptığı gibi 5s de 5 modelinin cilalanmışıdır fazlası değldir.

64 bit olsa ne yazar altı üstü telefon , 64 bit işlemcinin en önemli avantajı 3 gb üstü belleği adresleyebilmesidir.Ama işe bakın iphone 5s de sadece 1 gb ram var

ULan appple 2500 liraya telefon satıyorsun koysana 2 gb ram , ne diye gıdım gıdım özellik veriyorsun. 2-3 dolar maliyetten kaçıyorsun sonrada gelip a7 a8 diye reklam yapıyorsun.Belki bugün 1 gb ram yetiyordur ama 2 sene sonra yetmeyecektir.

Seninle tartışmak bile gereksiz. 2 iphone 5 kullandım hiç biri yamulmadı.
    Hele ram mevzusuna girince koptum :D android tarafında ram gerçekten önemli ama iosta bu durum geçerli değil. Çünkü iosta her uygulama belirli cihazlar için optimize edildiği için fazladan ram e şuan ihtiyaç duyulmuyor.
    Azcık android ios farkını düşünüp yorumunuzu yazın. Böylece forumlarda yanlış bilgiler dolaşmaz.

Evet ios rame ihtiyaç duymadığı için , ios7.1 li 512 mb ramli çift çekirdek li 4s menüde bile kasılıyor. Zaten ip4 ü hiç söylemiyorum onlar çöp oldu.

İp5 ve 5slerde bu sene çıkacak olan ios8 de olmasa bile ,seneye çıkacak olan ios9 da kasılmaya başlacaklar. O kadar yüksek fiyat biçip bu kadar kısıtlı donanım koyarsan olacağı budur.Hadi kıstığı donanımdan dolayı fiyatta indirim yapsa birşey demeyeceğim onuda yapmıyorlar.Ama siz neden savunuyorsunuz onu anlamak güç.

İp5 ios 9 da bir nebze kasar. Android platformunda bukadar güncelleme alan bir cihaz var mı? Yada iphone 4 ile birlikte çıkan hangi android telefon şuan piyasada? Hepsi kayboldu gitti. Apple kalitesi işte bu noktada başlıyor.
    Eğer ios7 de ip4 ten ip5s performansı bekliyorsan tartışmayı uzatmak istemiyorum.

• Yukarıdaki arkadas tamamen sacmalamis iPhone 5 mı fiyasko ? Tuhaf bırakın bu isleri yaw

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu tamamen taraflı.

ip5 ile ip5s arasında hiçbir elle tutulur fark yok. ip5 den iyi olan telefon her halükarda ip5s dende iyidir

-64 bit işlemcisi yeter.
    Daha ne olsun

Kusura bakmada bomboş konusuyosun i5 ile 5s arasında kullanıcı işlemci ekran kartı yönünden dogru duzgun bir şey farkedemez

5 kullandım 8 ay.sonra 5s e geçtim.
    5i de ios 7 ile kullandım.
    Sen boşboş cebindeki Corby yada Galaxy Gio ile konuşmaya devam et kullanmadan kağıt üzerinden çöp demeye devam et

Bende ikisini kullandim youtube dan karailastirma videolarina bak saniyelik gecikme gorursun iphone 5 de 5s e gore

Hmm ok.Oyunlarda hiç fark yoktu,fitness uygulamaları ve ios 8 deki hearlthbook ile ağızini acik birakacak ozellikleri içeren m7 de yok,touch id de yok,daha buyutulmus,bir xperia z olmasa da büyütülmüş diyafram ile daha büyük diyafram,true tone,daha iyi pil de yok tabii
    HMM OK

senin yorumundan sonra arkadas cevabini vermis zaten ayrica senin saydiklarinin cogu islemci ekran karti gucuyle birebir ilgili de degil ve senin saydiklarin icin cogu kullanici gidip 5s almiyo iphonedo incelemesinide izle istersen oda ayno fikirde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanla alışırsın diye düşünüyorum. Farklı platformlar sonuçta android ve ios. Alışmak zor gelebilir belki iphonedan sonra, bence geri iade etme biraz daha kullanmaya bak. Sende seversin bence.

• yıl 2014 oldu hala iphone samsung kavgası yapan, kullandığı ürünün esiri olan tipler bitmedi.Bizim milletin genel özelliği kullandığı ürünü ölümüne savunur, İşin trajikomik tarafı her 2 markada Türk milletini hunharca düdüklüyor.İphone'nun dünyada 2. en pahalı satıldığı ülkeyiz samsungda satış sonrası hizmet vs donanım haric herşeyiyle sınıfta kalan bi firma oda 2200 tl den satışa sunuyor hep vergi vergi lg g2 vergimi kaçırıyor o vermiyormu?? Neyse diyeceğim o ki biyere takılıp kalmayın ne modeller çıkıyor siz hala kendinizi iphone 4 inçlik ekrana hapsedip kalıyorsunuz yada samsungun elinizden kayıp düşünceye kadar süren ömrüne. Bi kafanızı kaldırıp bakın, hala klasik laflar stabilite yok ios artık bunlar bayatladı artık etrafta neler en basitinden oppo find 7 xiaomi mi3 zte nubia gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_cehapelioglu -- 23 Nisan 2014; 18:34:46 >
  • Ben de Mac osx'e geçince 1 hafta mide bulantısı yaşamıştım. Windows aramıyorum bile şu an. S4'e de geçince 1 haftada alıştım. Zaman tanı. Alışacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah kardeş tamam o telefonlar var fakat nerede?
    varda biz mi almıyoruz?
    dediğin telefonlar gayet kaliteli fakat Türkiye de satışı yok nasıl alabiliriz?
    benim gibi çoğu insan garantili ürün almak istiyor yurt dışına güvenmiyor sonuçta teknoloji işi şans işi değil mi?
    Apple ı seçmemdeki en büyük etken firmasının kullanıcıyı düşünen servis anlayışı sağlaması
    hangi firma açma kapama tuşu 1 yıl sonra bozulan telefonu sıfırı ile değiştirir? LG mi Samsung mu HTC mi hangisi?
  • Lg veya samsung ya da sony arasında kalınsa bu iş markayla ilgilidir ama iphone ile diğer telefonlar arasındaki asıl karşılaştırma işletim sistemi ile ilgili. Android için belirli bir standart oluşturmuyor google para gelsinde nasıl gelirse gelsin stratejisini izliyor sanırım. Milyonlarca çöp uygulama var denetim yok, temel bazı programlarda ios da ki versiyonları kadar iyi değil. Onun da temel sebebi onlarca farklı boyut ve özellikte telefona aynı programın uyarlanması sorunsalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konu tamamen taraflı.

s5, 5s'i top diye oynar

• S5 için helalinden 1600 tl veririm

• Yine biri bombanın pimini çekip kaçmış. Ondan sonra da;

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu tamamen taraflı.

-64 bit işlemcisi yeter.
    Daha ne olsun

Kusura bakmada bomboş konusuyosun i5 ile 5s arasında kullanıcı işlemci ekran kartı yönünden dogru duzgun bir şey farkedemez

5 kullandım 8 ay.sonra 5s e geçtim.
    5i de ios 7 ile kullandım.
    Sen boşboş cebindeki Corby yada Galaxy Gio ile konuşmaya devam et kullanmadan kağıt üzerinden çöp demeye devam et

Bende ikisini kullandim youtube dan karailastirma videolarina bak saniyelik gecikme gorursun iphone 5 de 5s e gore

Hmm ok.Oyunlarda hiç fark yoktu,fitness uygulamaları ve ios 8 deki hearlthbook ile ağızini acik birakacak ozellikleri içeren m7 de yok,touch id de yok,daha buyutulmus,bir xperia z olmasa da büyütülmüş diyafram ile daha büyük diyafram,true tone,daha iyi pil de yok tabii
    HMM OK

bu kadar cahilce yorumlar yapılmaz.İki tane saçma sapan özellikle 5s süper 5 çöp diyorsun bu kadar anlamsız yorum ve karşılaştırma yapılmaz kardeşim,

Olay son kullanıcıda bitiyor,yemişim diyaframını true tone flaşını.Kim anlıyor zannediyorsun bunları.Son kullanıcıya bak sen.iOS zaten dünyanın en stabil mobil işletim sistemi.5le 5sin gözle görülür zerre farkı yok.Bende ikisini kullandım ve aldıgım 5s i geri sattım hatta aldıgım fiyattan pahalıya sattım.Sebebi,hiç bir farkın olmaması son kullanıcıya değişen bir özellik vermemesi.

Touch id de touch id.Ulan touch id'yi ne zaman kullanıyorsun.Uygulama indirirken ha şifreni yazmışsın ha parmak basmışsın ne farkeder.Ne kadar önemli?a7 işlemci 64 bit işletim sistemi.O cihazı alıp 4-5 sene kullanacaksan belki işe yarar ama zaten şu an o işletim sistemine özel oyun bile yok yani saçmalık.anlıyormuş..oyunlarda da fark yok cihaz zaten çok stabil ne farkı.Kullanmasak yiyeceğiz ya var ya bu kadar fanboyluk yapmanın anlamı yok.5s almışsın elinde patlamış kendini tatmin etme burada.Git sat elinde patladıgını düşünüyorsan mevzu budur.

aynı kasanın içini doldurmuş gene apple bir iki makyajla hepsi bu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.