Şimdi Ara

Galaxy S5 aldım pişman oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
7.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: frapsxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

quote:

Konu tamamen taraflı.
    1-iPhone 5 piyasadaki çoğu telefondan iyidir ama iPhone'lar içerisinde bir fiyaskodur.5c ve 5s ile düzelmiştir.
    2-S5 ile 5 kıyaslanamaz s5 alır.Malzemesi plastik ama s4 teki gibi değil daha kaliteli 5c ile aynı kalitede.
    3-Su geçirmez oluşu,kamerası,ekstra özellikleri ile yine s5 alır.

Tamam,asla hiçbir telefon bence şu an 5s den iyi değil ama s5,5 ten iyidir,NOKTA.

Androidi sevmediniz olabilir ama S5 e çamur atmak yanlıştır.

İmzama ramen görüşüm budur,beni bilen bilir

ip5 ile ip5s arasında hiçbir elle tutulur fark yok. ip5 den iyi olan telefon her halükarda ip5s dende iyidir

-iPhone 5 in boya sorununa çözüm bulundu
    -7.1 ile daha da iyi olan touch id si var.
    -64 bit işlemcisi yeter.
    A7 ile yapacakların sınırı yok.
    Daha ne olsun

Geç bu işleri arkadaşım parmak izi filan hikaye tamamen pazarlama ürünüdür.,DAha önceden parmak izi olsun diye yokluk mu çekiyordunuz ?
    5s ile hala boya kalkıyor ve hala telefonlar yamuluyor. DEğişen birşey yok.
    Ekran aynı , kamera kalitesi aynı ,kasa tasarımı aynı , işlemci farkını ise anca test yazılımında görebilirsin.

A7 işlemciyle uzaya roket fırkatıp a6 işlemciyle anca facebooka mı giriyoruz ? Ne farkından bahsediyorsun.
    Apple ın her yıl yaptığı gibi 5s de 5 modelinin cilalanmışıdır fazlası değldir.

64 bit olsa ne yazar altı üstü telefon , 64 bit işlemcinin en önemli avantajı 3 gb üstü belleği adresleyebilmesidir.Ama işe bakın iphone 5s de sadece 1 gb ram var

ULan appple 2500 liraya telefon satıyorsun koysana 2 gb ram , ne diye gıdım gıdım özellik veriyorsun. 2-3 dolar maliyetten kaçıyorsun sonrada gelip a7 a8 diye reklam yapıyorsun.Belki bugün 1 gb ram yetiyordur ama 2 sene sonra yetmeyecektir.

Hacı o mantıkla yapan android var işte varmı ? 2 sene önceki 512 mb-1 gb ram li android cihazlar ile şimdikiler bir değil fazla fazla veriyorda kullanan varmı işte ? z2 de 3 gb bellek var,birsonraki sene 4 olacak 64 bite geçecekler z2 de noldu çöp oldu gitti,1080p ekran diye tutturdular bu senede 2k lar 4k lar gelicnede gene donanım uçacak hayda gitti s5 ler g2 ler z2 ler donanım veriyorda birsonraki seneye yada öbür ki seneye okadar arttırıyor ki senin elindeki cihazın bir bakmışsın çöp olmuş,sat 2. elde satabilirsen

Velhasıl kelam apple tam ortasında takılıyor ne donanımı abanıyor nede yazılımı,2 sene önceki cihaz ile hala yenisi kıyaslanıyor,touch id olayı ise çok iyi bundan önceki parmak izi okuyan cihazları biliyorsundur,kanser ederler s5 de aynı mantık üstünden kaydırıyorsun falan sene olmuş 2014 2004-5-6 yıllarındaki o notebooklarda olan parmak izi olayının aynısını kullanıyorsun,touch id olayının iyiliği devamlı appstoredan şifre girmiyorsun uygulama satın alırken,androidde daha bunlar yok,hoş gelecekte nezaman allah bilir,apple çıktığı günden beri sistemine entegre etti,adamlar yani sistemide donanımıda entegre yapıyor.

Androidde bile donanımlar ortada hacı benim kullandığım ultrabook 2 çekirdek i5 işlemci 4 gb bellek 128 ssd var,ekranıda 1366x768 13.3'' cebindeki 5 inçlik telefon tabletin donanımı 8 çekirdek yada 4 çekirdek işlemci 2-3 gb bellek 1080p ekran ufaccık,yaptığın iş ile bilgisayarda yaptığın bir değil,hatta bilgisayarda yaptığın işin yüzde 1 i bile değil,sadece dokunarak hükmettiğin cihazda ne yapacaksın ki zaten ? oyun oynarsın face twitter fotoğraf vs. o android her yeni sürüm çıkınca ne hikmetse birde 512 mb bellekte bile akıcı çalışıyor safsatasını yayıyorlar allah aşkına varmı 512 mb kullanan amiral gemisi bunla övünüyorlar birde,'' ooooo 512 le akıyorsa bizim 2-3 de yağ gibi olur'' sonra bir bakıyorsun anaa rehber kasıyor,kaydırmalarda atlıyor,bu işin donanımın sonu yok hacı pc ile konsol kapışması,intel-amd kapışması,nvidia-amd kapışmasına dönüyor sonu yok yani sen ihtiyacına göre cihazı belirleyip devam edeceksin bukadar basit,konuyu açan arkadaşa hak veriyorum bende kanıp snapdragon 800 lere 2 gb belleklere 1080p ekranlara kandım,giden paramın haddi hesabı olmadı,gerisin geriye döndüm iphone'a virüsü reklamları arayüzün bilmemnesi üreticinin sorumsuzluğu vs saymakla bitmez yani,benin için verdiği donanımı yazılımla entegre kullanıyormu,kullanışlımı abidik kubidik saçma sapan sorunlarla boğuşacakmıyım gibi şeyler istemiyorum,benim kullanımına iphone uyuyor yani cebimde 5-6 inçlik tabletler,kahve tepsileri taşımak istemiyorum,kışın palto cebinde rahat edipte yazın elde tepsi gibi gezdirmek istemiyorum.

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem mağazadan almadıysa internetten vs. 7 gün dolmadıysa koşulsuz iade hakkı var,ki dolmamışta ama mağazadan görüp aldıysa öyle bir hak yok,teknosanın insiyatifine kalmış yani sağlam siniriniz varsa görevli beni kandırdı iphone'dan iyi dedi aldım ama iphone'dan iyi değil iade edeceğim almazsanız şöyle şikayet ederim böyle ederim diye mağazanın ortasında bağırır çağırırsa belki yani birde medyaya haber vereceğim mağazanın önünde telefonu parçalayacağım da diyebilir,hani yapanları gördüm şahsen müdür gelip iadesini alıyordu,eskilerin tabiriyle biraz yırtık olmak lazım.

• Tamam anladık 5s'in varda bu kadar fanboyluk olmaz abartma istersen kendi kurduğun hayaller dünyasında yaşamaya devam.
    Edit=yapacaklarının sınırı yok demişsin uçabiliyomu telefon,arabaya dönüşüyomu? okadar güç isteyen bir uygulama varmı yok ee daha neyin hayalindesin?telefonlara gta 5 çıktıda benim mi haberim yok.

Konuyu açan arkadaş S4-S5 arasında ben öyle büyük bir değişim göremedim çünkü samsung işi abarttı artık neredeyse bütün modellemeleri denediği için yapıcak pek birşey kalmadı neden tercih ettin bilmiyorum bana kalırsa note 3 alabilirdin ancak apple bu sene daha büyük ekranlı telefonunu tanıttığında onu alabilirsin sonuçta tek derdin ekran boyutu.Tabi büyük ekranlı çıkartırlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 23 Nisan 2014; 12:27:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konu tamamen taraflı.
    1-iPhone 5 piyasadaki çoğu telefondan iyidir ama iPhone'lar içerisinde bir fiyaskodur.5c ve 5s ile düzelmiştir.
    2-S5 ile 5 kıyaslanamaz s5 alır.Malzemesi plastik ama s4 teki gibi değil daha kaliteli 5c ile aynı kalitede.
    3-Su geçirmez oluşu,kamerası,ekstra özellikleri ile yine s5 alır.

Tamam,asla hiçbir telefon bence şu an 5s den iyi değil ama s5,5 ten iyidir,NOKTA.

Androidi sevmediniz olabilir ama S5 e çamur atmak yanlıştır.

İmzama ramen görüşüm budur,beni bilen bilir

ip5 ile ip5s arasında hiçbir elle tutulur fark yok. ip5 den iyi olan telefon her halükarda ip5s dende iyidir

-iPhone 5 in boya sorununa çözüm bulundu
    -7.1 ile daha da iyi olan touch id si var.
    -64 bit işlemcisi yeter.
    A7 ile yapacakların sınırı yok.
    Daha ne olsun

Geç bu işleri arkadaşım parmak izi filan hikaye tamamen pazarlama ürünüdür.,DAha önceden parmak izi olsun diye yokluk mu çekiyordunuz ?
    5s ile hala boya kalkıyor ve hala telefonlar yamuluyor. DEğişen birşey yok.
    Ekran aynı , kamera kalitesi aynı ,kasa tasarımı aynı , işlemci farkını ise anca test yazılımında görebilirsin.

A7 işlemciyle uzaya roket fırkatıp a6 işlemciyle anca facebooka mı giriyoruz ? Ne farkından bahsediyorsun.
    Apple ın her yıl yaptığı gibi 5s de 5 modelinin cilalanmışıdır fazlası değldir.

64 bit olsa ne yazar altı üstü telefon , 64 bit işlemcinin en önemli avantajı 3 gb üstü belleği adresleyebilmesidir.Ama işe bakın iphone 5s de sadece 1 gb ram var

ULan appple 2500 liraya telefon satıyorsun koysana 2 gb ram , ne diye gıdım gıdım özellik veriyorsun. 2-3 dolar maliyetten kaçıyorsun sonrada gelip a7 a8 diye reklam yapıyorsun.Belki bugün 1 gb ram yetiyordur ama 2 sene sonra yetmeyecektir.

5s ile 5 arasinda ciddi fark var hiz bakimindan,kamera acisindan da ozellikle gece cekimlerinde 5s ile 5 i kiyaslayamazsin bile.5s ile 5i bir tutmayin arada ciddi fark var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s e yenilik gelmedi diyenler s5 e ne yenilik geldi ! Ram arttı işlemci değişti ekran vs. 5s tede işlemci değişti kamera değişti ekran sabit fakat çok büyük bir + olarak ios mevcut , yani ben fanboyluk yapacak değilim ama hiçbir yenilik yok dediğiniz zaman diğer telefonlarda farklı bişey olmalıki kıyaslayasınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung S5 arkadas almis tip olarak sevmedim Galaxy S4 daha ince ve daha hos duruyor, S5 kalin ve home dugmesi komik duruyor. Yerinde olsam Android alirken Sony alirdim daha guzel cihazlari var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy serisi alarak pisman olanlardan ne ilksiniz nede son ama konuyu apple bolumune acmaniz bana provake edici geldi Samsung bölümü dururken...

• frapsxxx F kullanıcısına yanıt
    Ziyaa

Nedir bu kinin dostum? Anlamadım. 4 seneye yakındır 4 kullanıyorum. 7.1 de dahil olmak üzere bir sorun yasamıyorum. Tabi senin zihniyet annesinden ramle, islemciyle, fhd ekranla doğduğu için stabiliteyi, optimizasyonu anlamanız ve idrak etmeniz güç olacaktır. Tamam androidde iyi, hoş ama iOS ondan daha iyi. Hadi hep beraber at gözlüklerimizi çıkaralım ve marka fanatikligi yapmayı bırakalım.

• Hocam tam olarak emin olmadığınız bir durumda internetten alış veriş yapın. Telefonu deneyin ve begenmezseniz 1 hafta içinde iade hakkınızı kullanın. O zaman sorgusuz sualsiz iade hakkı olur internet alış verişi olduğu için.
    S5 kötü bir telefon değil. Ama beklentileri note3 ile yükselten samsung S5 i eksik donattı. Sorun bu sadece.
    Diğer taraftan iphone serisinden ip5 çok rahat bir şekilde S5 ile mukayese edilebilir. Isletim sistemi çalıştırma ve kullanma açısından elbette ip5 bile hala samsung touchwizli androidinden daha iyidir. Ama jb olmadan ios çok kısıtlı bir sistem.
    Yine de ip6 eğer yeterince büyük ekranlı olursa jb çıktığı anda elimdeki telefonu degistiririm :)

• iOS'un stabilite ve uygulamalarını gördükten sonra, alıştıktan sonra Android gerçekten iğrenç geliyor. Seni çok iyi anlıyorum. Zamanında bende bir hata yapmış ve hafif bir zararla atlatmıştım. Bir daha Android mi ? Asla...
  • Hocam bence ikisini de sat 64 gb 5s al. Bu da bi fikir

• corsten kullanıcısına yanıt
    Yeni iphone un çıkmasına en az 5 ay var bence alışmaya çalış ip5 i de değer kaybetmeden sat iphone 6 çıkınca onu alırsın şimdilik s5 i kullan iphone 5 batarya konusunda sıkıntılı ama iphone 6 da çözülecek gibi
  • sen niye s5 alıyon s5 note 3 den bile beter neredeyse

kafana göre alırsan olacagı bu. Samsung'un en iyi ve önem verdigi serileri note serileridir. S serileri çöp
  • s5 i satın kesin satarsınız, para dursun iphone 6 çıkınca 5 i de satın gidin iphone 6 alın apple store istanbul zorlu mağazasından :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

İphone 5s piyasadaki en iyi telefondur ve samsung bu hıza yetişemez kimse kusura bakmasında s5 , note3 bunlar hikaye

piyasadaki en iyi telefon Z2

Tabi size göre yamulan soyulan telefonlar en iyi telefonlardır
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Benim başıma öyle birşey gelmedi sony xperia z2 ye laf yok ama ben samsungu kastediyorum ilk önce gitsin güncelleme sorununu çözsün

• Yerinde olsam ip5 ve s5'i elimden çıkarır ivedilikle ip5S'e geçiş yapardım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Benim başıma öyle birşey gelmedi sony xperia z2 ye laf yok ama ben samsungu kastediyorum ilk önce gitsin güncelleme sorununu çözsün

içlerinde diğer firmalardan en iyi güncellemeyi veren samsung biraz araştır
  • Ben 3 gün dayanabildim s5 e gittim 5s le değiştirdim. Şansıma telefoncu arkadaşlar var. Turkcell den almıştım çünkü. Geri verme olayıda sakat orda biraz hattın üzerine olduğu için.
    Asıl geri verme nedenim parmak izi olayı tam bir fiyasko s5 de. tek elle kullanırken parmak izi geçmek işkenceye çevrilmiş. Anahtar Zinciri gibi kolaylıkta yok. Resmen gıcık oldum diyebilirim.
    Note 3 cihaz alsın alacaklar hiç olmazsa düzgün çalışmayan veya kullanışsız sensorler yok o cihazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 23 Nisan 2014; 14:52:11 >
  • 2200 lira verip neden android alinir acaba? Ayni donanim ayni ozellikler 1100 lira. Oda android.
    1500 lira uzerinde hicbir android telefon fiyatini haketmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.