Şimdi Ara

Galaxy S5 alıcamda ucuz ve güvnli bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S5 alıcamda ucuz ve güvenli bir yer söyleyebilecek biri varmı ya da s5 alma şunu al diyebilecek biri

• S5 almada ne alırsan al

SONY XPERİA Z2 AL KESİNLİKLE..... s5 e para veripte paranı bi plastige harcama
  • S5 alma sakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin ne dediğini fazla takma az biraz bilgin varsa telefon hakkın da sana yeterli olacaktır zaten..
    Piyasada ki en sağlam telefon şahsen..
    İlk çıktıktan 2 gün sonra almıştım bende ama öncesinde çok araştırmıştım daha çıkmadan.. Fuarlar falan vs..
    Şuan kullanıyorum gayet güzel bir tasarımı var ama Siyah alabilirsin,beyaz kullanıyorum ama siyahıda çok asil duruyor
    Özellikle şu yeni yeni çıkan parmak okutma muhteşem bişi senden izinsin kimse telefonunu hiç bir şekilde açamıyor :)
    Hem iphonelara göre de ekranı daha iyi tabi Iphone 6 için bişi diyemem..
    Ekranı büyük film,video güzelcene izleyebiliyosun..Aparatları,askesuarları da gayet sağlam ve güzel
    Orjinal 100 küsüratlık koruma kaplarını önermiyorum telefona takınca acayip kalınlaştırıyor..Korumasız kullanıyorum telefonu sadece ekran koruması var
    ona rağmen 2-3 defa düşürdüm beton ve mermere bişi olmadı maşallah..
    En beğendiğim özelliği daha hiç bir telefonda görmedim 2 tane güç tasarrruf modu var sarjın %10da ortalama 12 saat üstü gidiyor %2 ide ise 4-5 saat oldukça etkili..
    Telefonun ana ekranında küçük bir dosya açıp hemen ona tıklayıp istediğin dosyaları içine atıp hızlıca kullanabiliyorsun oldukça pratik sayfalarla uğraşmıyorsun :)
    Fazla Fazla uygulama açıkken aktif olarak seri bir şekilde de kullanabiliyorsun..
    Müzik açarkende ses ayarları var ona göre ayarlıyor sesi örneğin,konser salonu seçeneği var hep onda dinliyorum yankılı gibi bişi gelmesin aklına ama oldukça güzel ve sağlam
    Su geçirmez özelliği ise cabası tuvalette elin ıslaksa rahat rahat kullanabiliyon.. :) aman tuşun içinden su kaçtı vs. falan derdi yok tuvalet deliğinede düşersen,delikten geçmez..
    Karşında ki kişide de aynı telefon varsa Aramada öyle bir kaliteli ses geliyor ki şaşarsın..Çünkü konuşurken arka plan sesini oldukça azaltmışlar nasıl becermişlerse konuştuğun kişiler sesini rahatça duyabiliyor..
    Kamera konusundan bahsetmiyorum herkes biliyor..
    oldukça da ince..

Büyük ihtimalle Turkcell taksitle satıyor diye biliyorum vodafone falanda ama en karlısı Turkcell diye biliyorum önceki telefonumda öyle yapmıştık çünkü..
    Bayisine gidip sorsan hemen yardımcı olurlar..
    NOT:Iphone 6'ı da beklemeni tercih ederim.. karşılaştırıp alırsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.