Şimdi Ara

galaxy s5 ile denize girdim anında su aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi dün denize girdim 1 metre falandı. Zaten tek elde telefon ne kadar derine gidebilirim ? Sizden yardım istiyorum şuan telefonu açtığımda durmadan kulaklık takıldı uyarısı geliyo bide telefonun altındaki menü-geri tuşlarının ışığı yanmıyo telefon kendi kendine heryere giriyo şuan kapalı tutuyorum.Bana servisemi veriyim tüketici mahkemesimi napıyım bi yardım edin dünden beri ölü gibiyim.Servisle ve mahkemeyle ilgili hiçbir bilgim yok onun için bilen varsa bana neler yapmam gerektiğini tek tek anlatırsa çok sevinicem.
    NOT:
    yaş 16
    yer izmir

• Bir de böyle tipler çıktı arkadaş..neyine güvenip 2000 tl lik telle denize giriyorsun? 150 200 tl ye suya dayanıklı fotoğraf makinası al gir. Bu teller dayanıklı ama 100 de 100 garanti vermiyor. Neyse geçmiş olsun. Pilini vs çıkar 3 gün pirincin içinde beklet teli. Olmadı servis artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 1 Eylül 2014; 15:52:21 >
  • Yaşına uygun iş yapmışsın, aferin. Alet suya dayanıklı. Tuzlu suya değil. Bu 1. 2.si suya dayanıklı diye suya sokarsan garanti kapsamı dışında olduğu için servis para talep edebilir, ki genellikle eder. Bu 2. Kurumasını bekle, düzelmezse suya dayanıklı midene bir bardak soğuk su gönder.
  • Dert etme z2 de su aliyor aklina yandigim.
  • Geçmiş olsun dostum, pilini çıkar pirince koy birkaç gün bekle öyle hareket et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D2914531

Geçmiş olsun dostum, pilini çıkar pirince koy birkaç gün bekle öyle hareket et.
    geçmiş olsun
  • Suya dayanıklı dendi suya heleki tuzlu suya sokun denmedi ona pirinçte kâr etmez tuzlu su devreleri mafetmiştir.
  • Tuzlu su pert eder cihazı Pirinç de kurtarmaz gibi küçük lehim uçları yeşil renge bürünmüştür.
    Geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Tuzlu su pert eder cihazı Pirinç de kurtarmaz gibi küçük lehim uçları yeşil renge bürünmüştür.
    Geçmiş olsun...
    S5 satmak için suya dayanıklı dedi aslında dayanıklı felan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

S5 satmak için suya dayanıklı dedi aslında dayanıklı felan değil.

Alıntıları Göster
    tamam yeterince morlaıim bozuk yardım istedim hepiniz iyicem moralimi bozdunuz . Şuan telefon çalışıyo alttaki 2 tane dokunmatik tuş varya onlar bitek bozuk napıyım pirinci denedim.

• Yoldaki su birikintisine duser,
    Cocuk havuzuna duse,
    Ustune su,cay,camlica dokulur
    Iste o zaman su gecirse hakli olurdun.

Bataryayi cikart
    Gunesli hava da bir kac saat birak nemi ciksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 1 Eylül 2014; 18:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Yoldaki su birikintisine duser,
    Cocuk havuzuna duse,
    Ustune su,cay,camlica dokulur
    Iste o zaman su gecirse hakli olurdun.

Bataryayi cikart
    Gunesli hava da bir kac saat birak nemi ciksin.
    Ben uzun uzun anlatıyım telefonun elektrikli supurgeyle bol bol nemini çektim sonra pirincin içine koydum 1 gün bekledi. İçindeki su , nem tamamen çıktı ama tek sorun alttaki dokunmatik tuş varyahttps://store.donanimhaber.com/c8/b1/3a/c8b13a3975741e95dd18817a019ea7b2.jpg

işti burası kafayı yedi ne ışıgı yanıyo ne bastınmı işliyo. telefonu kullanırken kendi kendine geri geliyo falan .Orası bozuk

Bana sistemin bug unu nasıl yaparım onu soyleyin :
    mesela şey desem ; Denizden çıkınca üstüm ıslakken cebime koydum gibi bişey sallasam tüketici mahkemesinede böyle bişey desem yeme ihtimalleri varmı.Babama daha soylemedim soyleyince beni ........... oraya ne koyarsanız olur yani o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: yenal35ksk

Ben uzun uzun anlatıyım telefonun elektrikli supurgeyle bol bol nemini çektim sonra pirincin içine koydum 1 gün bekledi. İçindeki su , nem tamamen çıktı ama tek sorun alttaki dokunmatik tuş varyahttps://store.donanimhaber.com/c8/b1/3a/c8b13a3975741e95dd18817a019ea7b2.jpg

işti burası kafayı yedi ne ışıgı yanıyo ne bastınmı işliyo. telefonu kullanırken kendi kendine geri geliyo falan .Orası bozuk

mesela şey desem ; Denizden çıkınca üstüm ıslakken cebime koydum gibi bişey sallasam tüketici mahkemesinede böyle bişey desem yeme ihtimalleri varmı.Babama daha soylemedim soyleyince beni ........... oraya ne koyarsanız olur yani o derece

Alıntıları Göster
    Bataryayı ve Sim kartı çıkart Pirinçlerin arasında kalacak şekilde birkaç gün beklet o içindeki suyu alır.

• Gunese koyma.Gunesin isinlari telefonu cok fazla isitir.Devrelere zarar verir.Bence yapacagin en iyi sey pirinctir sen yapmissn ama bi kez daha dene olmazsa garantiye yolla dokunmatik tuslar calsmiyo de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 1 Eylül 2014; 19:30:35 >
  • quote:

"Havuza girdim" de. Yutma ihtimalleri var.
    Ama burası Türkiye, Xperia serisi havuz suyunda bozulsa bile kullanıcı hatası diye kakalıyorlar.
    Yani dikkat et, çok uyanık var o yüzden sende uyanık ol

• quote:

Orijinalden alıntı: BluetoothGuy

quote:

"Havuza girdim" de. Yutma ihtimalleri var.
    Ama burası Türkiye, Xperia serisi havuz suyunda bozulsa bile kullanıcı hatası diye kakalıyorlar.
    Yani dikkat et, çok uyanık var o yüzden sende uyanık ol

Alıntıları Göster
    Abilerim kardeşlerim su ile ilgili bişey kalmadı telefonda . Tamamen kuruttum ama alttaraf bozuldu garantiye yollıycam olmassa tüketici mahkemesi .Benim size sorum bir hikaye uydurmak .Bide deneyimli arkadaşlar neler yapıcağımı yazarmı garanti bide mahkemeyle iligili hiçbir bilgim yok daha önce hiç ne garantiye ne de mahkemeye ile ilgili bişey yapmadım. izmirde oturuyorum ona göre bişeyler yazarmısınız.Yardımcı olanın ciğerini yerim .

1-Suya dayanıklı olduğu halde garanti dışı kalıyor.
    2-Herifler tuzlu suyla tatlı suyu ayırt edebiliyolar .

ona göre bişeyler yazın lütfen

• Pirince yatır 2 gün sonra düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

Pirince yatır 2 gün sonra düzelir
    Parasını kendi verseydi tlf la suya girerken 5 kez düşünürdü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Parasını kendi verseydi tlf la suya girerken 5 kez düşünürdü...

Alıntıları Göster
    pirinç lik olay yok artık telefon bozuldu diyorum .

Telefonun parasını ben veriyorum taksitli olarak yaşım tutmuyo diye arkadaşın üstüne aldım senetli.Herkesi kendiniz sanmayın
  • quote:

pirinç lik olay yok artık telefon bozuldu diyorum .

Telefonun parasını ben veriyorum taksitli olarak yaşım tutmuyo diye arkadaşın üstüne aldım senetli.Herkesi kendiniz sanmayın

servise ver ama her şekilde garanti dışı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.