Şimdi Ara

galaxy s5 ile denize girdim anında su aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam deniz diyor, denizin tuzlu olduğunuda mı bilmiyorsunuz? Tamam cahil çok da hepsi foruma üye mi oldu? Hala prinç diyorsunuz yahu... Beyin nakliyle bezelyemi taktılar?

Tuzlu suya prinç olmaz oksitleme yapar, zaten servis cihazın su ile temasını dil atarak veya yalayarak anlamıyor lehim uçlarındaki oksitlenmeye bakarak anlıyor.

Tuzlu su bu cihazlar için çok tehlikelidir zaten işlemci duşmanıdır en ufak temasta işlemciyi yakar tatlı suda yakar fakat tuzlu su daha iletkendir anında eline verir.

Sen onu servise vereceksin ufak bir temassa çözebilirler yalan uydur denizden çıktım telefona bakarken kaçmış gibi yerlerse. Yemezlerse soğuk su rica edip iç paranı öde ve tamir ettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S view kılıf mı takılıydı? Çünkü o takılırsa su geçirmezlik özelliğini kaybediyor.

• Ben senin yerinde olsam dokunmatik tuslari calismiyor diye servise veririm. Diğer turlu direk adamlar içini açmadan bilecek tuzlu su temasini kafadan garanti dişi diyecekler. insiyatif imkanlari kalmiyacak.Ama su sekil içi acilir belki insaflarina gelir yaparlar belli olmaz. Tuzlu su temasi var diye değil de su temasi diye garanti dişi birakirlar anlarlarsa o zamanda bu nasil suya dayanikli telefon diye yurursun. En azindan ben olsam böyle yapardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyRide -- 6 Eylül 2014; 3:47:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nem var nem , nem olmasa bozulmazdı.
  • böyle çok şikayet var aslında bu konuda sony uzman arka kapağı açılabilen telefon ne kadar suya dayanabilir ki
  • çağlar43 kullanıcısına yanıt
    Hocam suya dayanır ama deniz suyuna sony bile dayanıklı değildir bu telefonlar sadece tatlı suya dayanıklıdır
  • İyide hangi akıllı telefonla denize girer telefon şu almayacak diye bir garanti vermiyor samsung bildiğim kadarı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: nahsen346

Hocam suya dayanır ama deniz suyuna sony bile dayanıklı değildir bu telefonlar sadece tatlı suya dayanıklıdır

kapalı kasa ya gözüme daha güvenilir geldi nedense :)
  • çağlar43 kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik detayını tam bilmiyorum ama bana da psikolojik olarak öyle geliyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenal35ksk

pirinç lik olay yok artık telefon bozuldu diyorum .

Telefonun parasını ben veriyorum taksitli olarak yaşım tutmuyo diye arkadaşın üstüne aldım senetli.Herkesi kendiniz sanmayın

Madem sen kendi paranla aldın, neden babam kızıcak diye korkuyosun ki baban almadıysa bişey söylemeye hakkı yok bu durumda.Kendi düşen ağlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 7 Eylül 2014; 1:37:25 >
  • Hocam aynısını havuzda yaşadım yapman gerekenler peçete veya kulak çöpü ile kulaklık girişini kurula ve cihazın pilini çıkartıp cihaza saç kurutma makinası tut ama yakma düzeliyor

• Ya ne tatlı ne tuzlusu , eğer telefon suya dayanıklı ise tatlı suda tuzlu suda etkilemez çünkü su geçirmez .ha su geçiriyorsa ozaman da tatlı su tuzlu su farketmez her türlü bozulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyo

Ya ne tatlı ne tuzlusu , eğer telefon suya dayanıklı ise tatlı suda tuzlu suda etkilemez çünkü su geçirmez .ha su geçiriyorsa ozaman da tatlı su tuzlu su farketmez her türlü bozulur.

Hocam bildiginiz gibi tatlı su ve tuzlu su içeriği farklıdır tuzlu suda neticede tuz vardır yani asit ve baz karışımı bu yüzden telefonlar tatlı suya dayanıklıdır isterseniz Sony ve Samsungu arayip sorun aynı şeyleri söyleyecektir

• Konuya gelen cevapların hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Garantiye verdim ertesi gün telefon açtılar aynen şöyle bir cevap geldi ;
    Telefonunuzun içinde 8 adet vida eksik ve telefonunuzun imei numarası sahte yani birbiriyle tutmuyor vidalar olmadığı için su almış telefon bide telefon sıfır değilmiş.
    Yarın erkenden gidip garantiden alıcam aldığım yere gidicem.
    Şimdi bunu okuyan arkadaşlar gerizekalı nasıl farketmedin gibi bir düşünce yürütürlerse diye söyliyim sıfır olarak aldığınız telefonun imei sini kontrol etmessiniz heralde.
  • Wellcome to samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: yenal35ksk

Konuya gelen cevapların hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Garantiye verdim ertesi gün telefon açtılar aynen şöyle bir cevap geldi ;
    Telefonunuzun içinde 8 adet vida eksik ve telefonunuzun imei numarası sahte yani birbiriyle tutmuyor vidalar olmadığı için su almış telefon bide telefon sıfır değilmiş.
    Yarın erkenden gidip garantiden alıcam aldığım yere gidicem.
    Şimdi bunu okuyan arkadaşlar gerizekalı nasıl farketmedin gibi bir düşünce yürütürlerse diye söyliyim sıfır olarak aldığınız telefonun imei sini kontrol etmessiniz heralde.

Cihazı nereden aldın

• Burda var birileri "niye telefonu suya sokuyosun" diyenler. Adamlar satarken SU GEÇİRMEZ diyor mu, diyor. Telefon su alıyor mu, alıyor. Sen daha neyini savunuyorsun şirketin avukatı mısın kardeşim? Telefonu satarken su geçirmez de, sonra su alınca, suya sokmasaydın de. Ne akılsızsınız.
  • Yüzme ögretmeden denize sokarsan öyle olur, yazik olmus S5 e.
  • Su geçirmez diye alınıp garanti dışı kalan telefonlar ya

• İçindeki su kurusada tuz kalacaktır zararı olur büyük ihtimal onunda cihaz SUYA dayanıklı niye denize giriyorsun ki.
    Ben bu tip cihazlara su geçirmez diye bakmıyorum en iyi ihtimalle yağmurlu havada rahat rahat kullanırsın. He belki üstüne su dökülür falan tamamda denize girmek falan hata.Servise versen para isteyecekler %101 geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.