Şimdi Ara

Galaxy S6 ve S6 Edge Avrupa fiyatları açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birbirimizi kandırmayalım millet android neden kullanıyor? parası iphone'a yetmediği için (%90'dır eminim oran). o kadar paraya iPhone almak varken kim buna niçin verir bu meblağları? Zamanla şişecek işte, saçma sapan güncelleme sorunları olacak, tekleyecek vs.
    yakında s5'te olduğu gibi başlıklar göreceğiz "Samsung için işler yolunda gitmiyor" "s6 istenen satış rakamlarına ulaşamadı" "samsungun kan kaybı devam ediyor"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

Birbirimizi kandırmayalım millet android neden kullanıyor? parası iphone'a yetmediği için (%90'dır eminim oran). o kadar paraya iPhone almak varken kim buna niçin verir bu meblağları? Zamanla şişecek işte, saçma sapan güncelleme sorunları olacak, tekleyecek vs.
    yakında s5'te olduğu gibi başlıklar göreceğiz "Samsung için işler yolunda gitmiyor" "s6 istenen satış rakamlarına ulaşamadı" "samsungun kan kaybı devam ediyor"

Birader saçma sapan konuşma istersen. bu işler zevk meselesidir. isteyen gider apple cihazı alır isteyen gider samsung htc lg veya sony alır.
  • Dolar eskisi gibi 1.10-1.50 arası, euro'da 2 lira olsaydı ah ulan ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Dolar eskisi gibi 1.10-1.50 arası, euro'da 2 lira olsaydı ah ulan ah

Hükümete saygılar abi 6 sıfırı attık paramız değer kazandı diyenlere gelsin 2002 de 1dolar 1.20tl idi

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Hükümete saygılar abi 6 sıfırı attık paramız değer kazandı diyenlere gelsin 2002 de 1dolar 1.20tl idi

Maaşlar yüksek olsa gam yemicem hocam ama 2.52 dolar nedir yahu
  • bence alacak arkadaşlar yaklaşık çıktıktan 2 ay kadar beklesinler hem ilk partilerde sorun olabilir onlar ortaya çıkar o zamana kadar hemde daha ucuzlar yakşaık 100 150 tl ucuza alabilirsiniz...

• Telefonlar çok güzel ama Samsung olması korkutuyor.

• Iphone olunca kalite samsung olunca almayın dimi

• Iki tane s6 edge bi sahin ediyorsa Bu Ulkede Kalkar Giderim

• Valla tam mahalle dedikodusu olmuş
    Etrafımdakilerin telefonları çoğu ya samsung ya ıphone
    samsung 2 adım önde
    tek tuk sony, lg, discovery var.
    Yani goygoy bir topic olmuş
    samsung taktiği eski nokia gibi
    seçenek ve fiyat alternatifi çok olunca piyasayı da elinde tutuyor

Herkes atıp tutmuş
    Koca samsungda planlamacılar, ceolar, müdürler hiç bir şey bilmiyor, piyasa takip edilmiyor
    oturduğumuz yerde biz cok iyi biliyoruz

Vay be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Mart 2015; 22:30:52 >
  • edge bence başarılı bir cihaz değil ama s6 güzel olmuş gibi ülkemizde ki fiyatına bağlı olarak alınabilir :)
  • Edge bekledigim gibi 2500 e yurtdisindan alicaz artik soyle birsey var edge 64 GB 2500 edge bi 64 bide 128 var :)
    S6 cok iyi fiyati 2000 lira 32 gb bulunmaz nimet boyle ozellikleri ust duzey telefona s6 varken diger telefonlara fazla soz dusmeyecek bu sene :)

• Hahayt, hiç güleceğim yoktu, ilahi Samsung.

S6 yetersiz çıkmıştı, şimdi de iyice battılar.

GG.

• BU CEP TELEFONU YENI GELEN COK PAHALI ÖYLEDİR AMA ÇOK PARA KAYBEDER SATAR COK UCUZ ZARAR HEMEN ALMAYIZ BIR SENE SONRA FİYAT DÜŞERSE ALABİLİR HEYECANI YAPMA CEP TELEFONU TAM SEYTAN.
  • Note 2'yi ilk çıktığı zamanda 1800e almıştım. Vay be, şimdi telefonlar 2300den giriyor pazara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Edge bekledigim gibi 2500 e yurtdisindan alicaz artik soyle birsey var edge 64 GB 2500 edge bi 64 bide 128 var :)
    S6 cok iyi fiyati 2000 lira 32 gb bulunmaz nimet boyle ozellikleri ust duzey telefona s6 varken diger telefonlara fazla soz dusmeyecek bu sene :)

S6 için okadar emin olma derim ben:) donanım olarak üç aşağı beş yukarı hepsi aynı olcak geriye tasarım fiyat arayüz kamera ekran ses gibi olaylar öne cıkıcak
    Lg tasarım fiyat sony tasarım ses (joled ekran gelirse ekran)
    Samsungun işi cok kolay değil fakat yinede diğer markalara göre daha cok satacaktır
    Açıkçası lg vs sonyden ümitliyim

• 3bin liradan gelecekse alınmaz. Onun yerine iphone alırım. Hem telefonum değer kaybetmez.

• Lg G2 candır ( bi bitmedik beee o değilde ben s3 mini kullanıyorum ya ) harbiden bu fiyatlar nedir ya üstüne biraz daha koy iyi kötü araba alırsın bu nedir ya ama millet yinede alacak onlar için antutu yeter de artar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Abi fena ya resmen düşünemiyorum doların 1.50 civarı olduğunu. Bana çok ütopik geliyor, keşke ülkenin durumu bu kadar kötü olmasaydı da en azından dan içimizde bir umut olsaydı.

• Samsung'un Apple karşısında kullanıcı açısından en büyük artısı bence fiyatının zamanla düşmesi,bu yüzden ürün çıkar çıkmaz değilde bir kaç ay bekleyip almakta fayda var.
    Durumunuz iyidir falan direk alırsınız ancak teknoloji mağazalarında kredi kullanıp alacak arkadaşlar için beklemek en azından 1-2 taksitlik kar sağlayabilir size,acele etmeyin derim.
    Kendi adıma konuşacak olursam 3 senedir S3 kullanıyorum,artık vadesi doluyor takılmadan yapabildiği bir şey kalmadı desem yalan olmaz. Merakla m9'u bekledim umduğumu bulamadım,İphone dedim fiyatları beni aşacak biliyorum. Sony'de Z serisi desem birbirinin aynısı 6 ayda bir makyajla sat... Bir daha asla samsung almam demiştim S3'ten ağzım yanınca fakat tasarım ve performans olarak s6 edge aklımı çeldi. Şimdi bunda da fiyatların 2500 civarı geleceği söylentisi çıktı, umudum kalmadı..

Anladık ki bu ülkede orta gelirliye düzgün telefon haram. Gittiği yere kadar gidelim biz eski dostumla en iyisi...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.