Şimdi Ara

Galaxy S6 ve S6 Edge Avrupa fiyatları açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edge modeli ingilterede 64gb dan başlayacak şekilde satılacakmış.
  • fiyat uygun olsa çok iyi olur ama, bu döviz kuruyla o biraz zor. Belki bu durumu göz önüne alıp daha uygun bir fiyat belirlerler
  • S6 Iphone6'nın Android versiyonu gibi olmuş. Hem fiyat hem görüntü olarak. Şu fiyatlandırmalara bakınca nasıl da milleti kazıklamak istediklerini anlayabiliyor insan. 32gb model 699Euro iken 64gb versiyonda 100Euro fark ediyor. 128gb versiyona da 100Euro. Maliyeti bu mu? Sd kart takılabilseydi 32gb alıp 32 lik kart taksan 15Euro fark ödersin. Eee birileri kazanacak ya yaz ona da 100Euro, şuna da 100Euro.

S6 nın ülkemizde 2599TL den ön siparişe çıkacağını düşünüyorum. Edge de 2999TL olur yani "3000TL nin altında" diye satarlar. Tabi bunlar 32gb versiyonlar olur. Yazık diyorum, cidden yazık. Bunları almak için insanlar kredi çekip aç kalıyorlar ya onlara da yazık. Neye döndü bu teknoloji çılgınlığı böyle arkadaş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Tales

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Dolar eskisi gibi 1.10-1.50 arası, euro'da 2 lira olsaydı ah ulan ah

Hükümete saygılar abi 6 sıfırı attık paramız değer kazandı diyenlere gelsin 2002 de 1dolar 1.20tl idi

Abi fena ya resmen düşünemiyorum doların 1.50 civarı olduğunu. Bana çok ütopik geliyor, keşke ülkenin durumu bu kadar kötü olmasaydı da en azından dan içimizde bir umut olsaydı.

Napalım hocam 950 lira asgari ücret ama telefonlarını görsen 1500 2k lık telefon kullananlar var o yüzden müstehak valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Edge bekledigim gibi 2500 e yurtdisindan alicaz artik soyle birsey var edge 64 GB 2500 edge bi 64 bide 128 var :)
    S6 cok iyi fiyati 2000 lira 32 gb bulunmaz nimet boyle ozellikleri ust duzey telefona s6 varken diger telefonlara fazla soz dusmeyecek bu sene :)

S6 için okadar emin olma derim ben:) donanım olarak üç aşağı beş yukarı hepsi aynı olcak geriye tasarım fiyat arayüz kamera ekran ses gibi olaylar öne cıkıcak
    Lg tasarım fiyat sony tasarım ses (joled ekran gelirse ekran)
    Samsungun işi cok kolay değil fakat yinede diğer markalara göre daha cok satacaktır
    Açıkçası lg vs sonyden ümitliyim

Donanimda 3 asa 5 yukari ayni olmaaycak bu yilin amirallerin hic birinde 14 Nm islemci,Ddr 4 ramler olmayacak ve ssd tarzinda bellekler zaten cogu kisi bunlardan alicak.

Lg,sony 2 k yaparsa kendine sikar cunku 810 2 k yi kaldirmiyor belliki antutu 70 k 2 k ekranla s6 full hd m9 810 55 k lg zaten 45 k yi gecemez performans hep geriden takip ediyor sony ile lg yine sony iyide lg su isi konusunda berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Mart 2015; 14:40:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

S6 Iphone6'nın Android versiyonu gibi olmuş. Hem fiyat hem görüntü olarak. Şu fiyatlandırmalara bakınca nasıl da milleti kazıklamak istediklerini anlayabiliyor insan. 32gb model 699Euro iken 64gb versiyonda 100Euro fark ediyor. 128gb versiyona da 100Euro. Maliyeti bu mu? Sd kart takılabilseydi 32gb alıp 32 lik kart taksan 15Euro fark ödersin. Eee birileri kazanacak ya yaz ona da 100Euro, şuna da 100Euro.

S6 nın ülkemizde 2599TL den ön siparişe çıkacağını düşünüyorum. Edge de 2999TL olur yani "3000TL nin altında" diye satarlar. Tabi bunlar 32gb versiyonlar olur. Yazık diyorum, cidden yazık. Bunları almak için insanlar kredi çekip aç kalıyorlar ya onlara da yazık. Neye döndü bu teknoloji çılgınlığı böyle arkadaş :S

15 Euro mu dandik sd card takarsan tabi oyle ama duzgun sd takarsan fiyat ucuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Edge modeli ingilterede 64gb dan başlayacak şekilde satılacakmış.

Edge nin 32 si yok ki kim uydurduysa oyle gidiyor millet 32 modeli oldunu zannediyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

S6 Iphone6'nın Android versiyonu gibi olmuş. Hem fiyat hem görüntü olarak. Şu fiyatlandırmalara bakınca nasıl da milleti kazıklamak istediklerini anlayabiliyor insan. 32gb model 699Euro iken 64gb versiyonda 100Euro fark ediyor. 128gb versiyona da 100Euro. Maliyeti bu mu? Sd kart takılabilseydi 32gb alıp 32 lik kart taksan 15Euro fark ödersin. Eee birileri kazanacak ya yaz ona da 100Euro, şuna da 100Euro.

15 Euro mu dandik sd card takarsan tabi oyle ama duzgun sd takarsan fiyat ucuyor

40TL Class10 32gb hafıza kartlarının fiyatları. Team marka almıştım bundan 3 yıl önce 70TL ye ve halen canavar gibi kullanıyorum(maşallah). Dahili hafıza için tabi daha hızlı bellekler kullanılıyor ancak ben mp3, video, resim saklamak için neden o kadar hızlı karta ihtiyaç duyayım ki. Şuan kullandığım kart zaten class10 olduğundan gayet rahat kopyalama, taşıma ve çalıştırma gibi işlemlere yetiyor. Zaten 32gb bellek diyorlar, 5 sisteme ayırıyor, 5 kurulu ekstra programlar v.s. kaplıyor derken sana 20 gb kullanılır kalıyor ve bunun farkını sana yansıtıyor. Versin 16gb olarak, ben ona ister 32gb kart alır takarım, ister 2gb elimdeki kartı takar kullanırım. Zorla bana depolama için 100Euro fiyatla 32gb satmasın arkadaş.

• quote:

quote:

Edge nin 32 si yok ki kim uydurduysa oyle gidiyor millet 32 modeli oldunu zannediyor :)

Merhaba,
    Galaxy S6 Edge modeli için Samsung Hollanda'nın açtığı ön siparişte 32 gb gözüküyor.

https://translate.google.com.tr/translate?sl=auto&tl=tr&js=y&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.galaxyclub.nl%2F2015%2F03%2Fgalaxy-s6-en-s6-edge-nu-al-te-bestellen-bij-samsung-zelf%2F&edit-text=

buda sipariş sayfası :http://www.galaxyclub.nl/2015/03/galaxy-s6-en-s6-edge-nu-al-te-bestellen-bij-samsung-zelf/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 3 Mart 2015; 16:04:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

quote:

Merhaba,
    Galaxy S6 Edge modeli için Samsung Hollanda'nın açtığı ön siparişte 32 gb gözüküyor.

https://translate.google.com.tr/translate?sl=auto&tl=tr&js=y&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.galaxyclub.nl%2F2015%2F03%2Fgalaxy-s6-en-s6-edge-nu-al-te-bestellen-bij-samsung-zelf%2F&edit-text=

buda sipariş sayfası :http://www.galaxyclub.nl/2015/03/galaxy-s6-en-s6-edge-nu-al-te-bestellen-bij-samsung-zelf/

Samsung Uk de ise s6 edge sectiniz an 64 ve 128 kaliyor.

http://www.samsung.com/uk/galaxys6/

Diger samsung sitelerinede bakicam ama benim bildim edge 64 ile gelicek en az

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    evet Birleşik krallıkta satılmayacak 32 gb diye biliyorum, onun dışında satılacak sanırım
  • quote:

evet Birleşik krallıkta satılmayacak 32 gb diye biliyorum, onun dışında satılacak sanırım

Baska samsung sitesindede bulamadim oyle bir tablo belkide uk e ozeldir ama pek zanetmiyorum hepsi oyle olur o zman adeletsizlik olucak.Bi terslik var ama bakalim

• 3000 tl falan verilmez kesinlikle bu telefonlara , whatsapp tan iki mesaj atıp , galeriden çekyatta yatan enişteyi büyütecez en sonunda :) Bu telefonların 2000 tl altına inmesi gerekir yoksa iphone 6 ile rekabet etmeleri zor türkiye piyasasında ...
  • quote:

Samsung almanyadada 32 Gb yok Edge de 32 gb olmayacak demekki :)

http://www.samsung.com/de/consumer/mobile-device/smartphone/smartphone/SM-G925FZWEDBT

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

3000 tl falan verilmez kesinlikle bu telefonlara , whatsapp tan iki mesaj atıp , galeriden çekyatta yatan enişteyi büyütecez en sonunda :) Bu telefonların 2000 tl altına inmesi gerekir yoksa iphone 6 ile rekabet etmeleri zor türkiye piyasasında ...

Aynen turkiyede vergiler sıkıntı bende hem gezmek icin hemde su edge i almak icin ucuz ucak biletlerine bakiyorum almanyayi buldum munih gidis donus 400 lira haziran son haftasi buyuk ihtimal 700 orda harcasak 1100 6 gun kalirim telefon 2000 desek 3100 e hem almanyayi gorurum 6 gun hemde 64 GB S Edge le elimde gelirim :)

Turkiyede tatil yapmak 3000 tl :) Almanya gidiyosun telefon aliyosun geliyosun 3000 tl

• o paraya sifir motosiklet alin. en azindan binerde bir yerlere gidersiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

• Parasi olana bedava. Yemek parasina...

Deve 1 pula git ote, deve 1000 pula gel beri...

• quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Samsung'un Apple karşısında kullanıcı açısından en büyük artısı bence fiyatının zamanla düşmesi,bu yüzden ürün çıkar çıkmaz değilde bir kaç ay bekleyip almakta fayda var.
    Durumunuz iyidir falan direk alırsınız ancak teknoloji mağazalarında kredi kullanıp alacak arkadaşlar için beklemek en azından 1-2 taksitlik kar sağlayabilir size,acele etmeyin derim.
    Kendi adıma konuşacak olursam 3 senedir S3 kullanıyorum,artık vadesi doluyor takılmadan yapabildiği bir şey kalmadı desem yalan olmaz. Merakla m9'u bekledim umduğumu bulamadım,İphone dedim fiyatları beni aşacak biliyorum. Sony'de Z serisi desem birbirinin aynısı 6 ayda bir makyajla sat... Bir daha asla samsung almam demiştim S3'ten ağzım yanınca fakat tasarım ve performans olarak s6 edge aklımı çeldi. Şimdi bunda da fiyatların 2500 civarı geleceği söylentisi çıktı, umudum kalmadı..

Anladık ki bu ülkede orta gelirliye düzgün telefon haram. Gittiği yere kadar gidelim biz eski dostumla en iyisi...

Blekota rom kur, s3'e yeniden aşık ol hocam, hem de s5 özellikleri ve arayüzüyle. Takılma, kasma, donma filan hikaye, gözlerine inanamayacaksın :)

• Ahh o dolar lobisi yok mu o

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.