Şimdi Ara

Galaxy S6 ve S6 Edge Avrupa fiyatları açıklandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ne diyorsun değişik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye fiyatları açıklanmış.. edge 3200 tl
    http://www.radikal.com.tr/teknoloji/iste_galaxy_s6nin_turkiye_fiyati-1306093

• Arkadaşlar ben telefoncuyum sakın olaki bu tür telefonlara bu paraları vermeyin yazık olur paranıza :) ama çok para var ben saçıcam diyosanız o ayrı düşünün telefoncu olmama rağmen bende bile gm discovery var hemde mis gibin s6 ymış pehhhh eğik ekran buna kırılmaz cam nasıl takcaz onu düşünüyom :D inş kimse almaz burdan da uğraşmayız böyle telefona kılıf cam takmakla :D
  • Alanı öpsünler.

• s6 ya verene kadar s6 edge almaya zorlanilir cidden cok ama cok degisik ve guzel duruyor.
    ben htc m9 dan umitliydim o da patladi.tipsiz bisi olmus en azindan m8 gun metal rengiyle kendini sevdiriyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon güzel mi?
    Güzel.

Çıkar çıkmaz alınır mı?
    Alınmaz.

• Samsung bu fiyatlar ile havayı alır S6 1500 TL ederi var saçma sapan bir fiyat politikası bu parayı gözden çıkardıktan sonra gidip note 4, iphone 6 plus, M9 alınır.

• Telefonun en kralı 1500tl yi geçmemeli.
  • bebek bezi değiştirir gibi telefon değiştiren halkımıza bu fiyatlar müstahak. az bile.
  • Edge iPhone 6+ ile aynı fiyat olursa satması sizce imkanlımı :)

• Saçmasapan fiyatlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Edge iPhone 6+ ile aynı fiyat olursa satması sizce imkanlımı :)

üstünlügü neymiş iphone 6+ modelinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

quote:

üstünlügü neymiş iphone 6+ modelinin

Yapmayin hocam

• quote:

Alıcı kitleleri kesinlikle farklı cihazlar. Tabi ortak bir kitle de var ki aynı fiyat olursa o ortak kitle muhtemelen 6+ a kayar orası ayrı.
  • türkiye telefon fiyatlarına bakıldığında fiyatlar bence normal. (bir telefon bu kadar pahalı mı olmalı orası çok ayrı bi konu) ayrıca i6 + ın 2800-3400 olduğu bi yerdeyiz s6 edge i6+ tan daha iyi bir telefonken en az (depolama çeşidine göre) 2800-3400 arası gelmesi doğal olanı.
  • Malzeme kalitesi olarak Samsung ve LG malesef Apple'ın yanından bile geçemez S5 ve G3'ün veriği plastik ve hafiflik hissi çok kötü telefonun bir sıkımlık canı var gibi yere düşünce zaten felaket gorilla glass falan hikaye ekran tuzla buz alternatif olarak Sony Xperia Z4 modelini beklemekte fayda var.

• xsw X kullanıcısına yanıt
    Eline almadan malzeme kalitesi ölçebilen fanboy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

Su telefonu dünyada ilk ay kimse almasın fiyatı 200 euro ya dusmezse bende neyim.

Deli misin, kimse almasın adamlar evine 1 tane bedava gönderirler, belki gören bi aile ferdin almak ister diye.
  • keşke insanların organize gücü daha kuvvetli olsa da gerçekten de ilk bir ay kimse almasa telefonu yemin ediyorum yarı yarıya düşer fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

Birbirimizi kandırmayalım millet android neden kullanıyor? parası iphone'a yetmediği için (%90'dır eminim oran). o kadar paraya iPhone almak varken kim buna niçin verir bu meblağları? Zamanla şişecek işte, saçma sapan güncelleme sorunları olacak, tekleyecek vs.
    yakında s5'te olduğu gibi başlıklar göreceğiz "Samsung için işler yolunda gitmiyor" "s6 istenen satış rakamlarına ulaşamadı" "samsungun kan kaybı devam ediyor"

iphone 1000 lira, edge 3000 olsun, aradaki farkı hakeder. ipad, ipod kullanıyorum. gerizekalı aletler. akıllı telefon sıfatını haketmiyorlar. tabi "gerçekten" akıllı telefona ihtiyacı olmayan adam alsın, ne yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.