Şimdi Ara

Galaxy S6 ve S6 Edge Avrupa fiyatları açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung ciddi ciddi iphone'dan pahalı fiyatla satılabileceğini düşünüyosa yanılır. samsung'u parlatan şey daha ucuza iphone'da yapılabilenlerin yapıldığı telefon olmaktı. Daha fazlası değil. bir anda fiyat uçurmuş. zaten sen ucuz bir alternatifsin, neyine güvenip 700 euro'dan satılacaksın. bu cam kaplı leğene para vereceğime android istiyosam m9 alırım.

• 1200 küsür değil mi

• illa 2000 lira verilecekse .. ithalatçı garantili fıstık gibi NOTE 4 alınır .. 1950 lira civarında alınıyor.. s6 yı yemişim..

ben almam tabi orası ayrı s4 le devam..
  • Millet iphone dan bahsediyor onun fiyatı da 2.500 civarında yapmayın arkadaşlar dünyada ki hiçbir telefon 1000 tl nin üzerinde yapmaz. Bi telefonun ömrü 2 yıl ister iphone olsun ister samsung. Ayrıca samsung iphone olayına gidecekse bu olay. Sadece Samsung un kamera piksel ve netliği yeter. Karşılaştırma sitelerinde galaxys4 ün özellikleri iphone 6 dan üstte daha savunmayın hiçbir telefonu sanki babanızın fabrikası

• samsung fiyatı hızlı düşen bir marka, beklemeyip alına bilir..
  • bikaç aya düşer merak etmeyin samsung klasiği..
  • şahsi kanaatim şuan bilgisyar teknolojisi gibi telefon bileşenleri içinde geçiş evresindeyiz eğer idare edilecek bir telefon var ise beklenmeli.Şuan yeni üretim teknolojisine geçiliyor ayrıca ddr4 bellekler yolda ayrıca ben daha 64 bit işlemcilerin mobilde tam oturduğuna inanmıyorum.Ayrıca fiyat yüksek ama şu kesin nasıl ki dolar bir daha 2 tl nin altına inmeyecek ise telefon fiyatları da artık kolay kolay 2000 tl nin altını görmeyecek onun için amiral gemiler için 1000 tl fiyat biçen arkadaşların yorumları biraz acemice

• quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Samsung'un Apple karşısında kullanıcı açısından en büyük artısı bence fiyatının zamanla düşmesi,bu yüzden ürün çıkar çıkmaz değilde bir kaç ay bekleyip almakta fayda var.
    Durumunuz iyidir falan direk alırsınız ancak teknoloji mağazalarında kredi kullanıp alacak arkadaşlar için beklemek en azından 1-2 taksitlik kar sağlayabilir size,acele etmeyin derim.
    Kendi adıma konuşacak olursam 3 senedir S3 kullanıyorum,artık vadesi doluyor takılmadan yapabildiği bir şey kalmadı desem yalan olmaz. Merakla m9'u bekledim umduğumu bulamadım,İphone dedim fiyatları beni aşacak biliyorum. Sony'de Z serisi desem birbirinin aynısı 6 ayda bir makyajla sat... Bir daha asla samsung almam demiştim S3'ten ağzım yanınca fakat tasarım ve performans olarak s6 edge aklımı çeldi. Şimdi bunda da fiyatların 2500 civarı geleceği söylentisi çıktı, umudum kalmadı..

Anladık ki bu ülkede orta gelirliye düzgün telefon haram. Gittiği yere kadar gidelim biz eski dostumla en iyisi...

Ucuzlaması nasıl daha iyi oluyor? S6 ile ip6 neredeyse aynı fiyattalar. Ben gider ip6 alırım. 2 eldede değer kaybetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

Birbirimizi kandırmayalım millet android neden kullanıyor? parası iphone'a yetmediği için (%90'dır eminim oran). o kadar paraya iPhone almak varken kim buna niçin verir bu meblağları? Zamanla şişecek işte, saçma sapan güncelleme sorunları olacak, tekleyecek vs.
    yakında s5'te olduğu gibi başlıklar göreceğiz "Samsung için işler yolunda gitmiyor" "s6 istenen satış rakamlarına ulaşamadı" "samsungun kan kaybı devam ediyor"

ibretlik tipler var gerçekten bu forumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Samsung'un Apple karşısında kullanıcı açısından en büyük artısı bence fiyatının zamanla düşmesi,bu yüzden ürün çıkar çıkmaz değilde bir kaç ay bekleyip almakta fayda var.
    Durumunuz iyidir falan direk alırsınız ancak teknoloji mağazalarında kredi kullanıp alacak arkadaşlar için beklemek en azından 1-2 taksitlik kar sağlayabilir size,acele etmeyin derim.
    Kendi adıma konuşacak olursam 3 senedir S3 kullanıyorum,artık vadesi doluyor takılmadan yapabildiği bir şey kalmadı desem yalan olmaz. Merakla m9'u bekledim umduğumu bulamadım,İphone dedim fiyatları beni aşacak biliyorum. Sony'de Z serisi desem birbirinin aynısı 6 ayda bir makyajla sat... Bir daha asla samsung almam demiştim S3'ten ağzım yanınca fakat tasarım ve performans olarak s6 edge aklımı çeldi. Şimdi bunda da fiyatların 2500 civarı geleceği söylentisi çıktı, umudum kalmadı..

Anladık ki bu ülkede orta gelirliye düzgün telefon haram. Gittiği yere kadar gidelim biz eski dostumla en iyisi...

Ucuzlaması nasıl daha iyi oluyor? S6 ile ip6 neredeyse aynı fiyattalar. Ben gider ip6 alırım. 2 eldede değer kaybetmez.

2. elini düşünen için demiyorum zaten. Atıyorum 2300 lira bütçeniz var,üstüne koyma imkanınızda yok. Telefon aldınız mı 3 sene 4 sene her neyse gittiği yere kadar kullanan birisiniz, gidip bir mağazaya bakıyorsunuz ip6 2500 TL s6'da 2500 TL haliyle alamıyorsunuz..
    Aradan atıyorum 3 ay geçiyor ip6 hala 2500 lira ama bir bakıyorsunuz s6 2300 liraya düşmüş. Şimdi sizin için bu durum iyi mi kötü mü bir düşünün?

*Apple Samsung kıyasıda yapmadım zaten yorumumda,zırt pırt telefon değiştirmeyen biri için olumlu bir durum olduğundan bahsettim belli bir süre sonra fiyat düşmesinin..
    He ikinci elde zararı elbet var ama yukarıda yazdığım kullanıcı tipi için çokta önemli değil.. O sürelerden sonra ne marka olursa olsun çokta bir şey kazandırmıyor zaten.

• canlar buna %25 ötv ve %18 kdv'sini koymayı unutmayın.

yani s6 edge 64 gb olan model

1049 € + %25 = 262 €= 1311 € + %18 kdv = 236 € kdv toplam olarak bu şartlar da tr pazarına 1550 € + 4300 liraya girer.

malesef ülkemiz de verginin vergisi bile ödeniyor. ve vestelin son yaptığı angutluktan sonra vergiler daha da artacak gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vsclub

canlar buna %25 ötv ve %18 kdv'sini koymayı unutmayın.

yani s6 edge 64 gb olan model

1049 € + %25 = 262 €= 1311 € + %18 kdv = 236 € kdv toplam olarak bu şartlar da tr pazarına 1550 € + 4300 liraya girer.

malesef ülkemiz de verginin vergisi bile ödeniyor. ve vestelin son yaptığı angutluktan sonra vergiler daha da artacak gibi duruyor.

Yaptığın hesap yanlış

• Avrupada Vergi Dahil 849 € olduğunu varsayarsak. Avrupada Vergiler ortalama %10 civarı olduğunu tahmin edelim.. 764 € civarı vergisiz hali oluyor..

764 € = 2169 TL

120 TL ÖTV ekleyelim ( ÖTV'den de kdv alındığını vurgulayarak söyliyim ki kdv hesaplamadan önce ötvyi eklemek gerekir )

2169 + 120 = 2.289 TL

2.289 * 1,18 ( %18 ) = 2701 TL SATIŞ fiyatı.. Yazın bunu bir kenara :)

• bu ekonomik krizde kimse bu fiyatlara bu telefonu almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

quote:

Birbirimizi kandırmayalım millet android neden kullanıyor? parası iphone'a yetmediği için (%90'dır eminim oran). o kadar paraya iPhone almak varken kim buna niçin verir bu meblağları? Zamanla şişecek işte, saçma sapan güncelleme sorunları olacak, tekleyecek vs.
    yakında s5'te olduğu gibi başlıklar göreceğiz "Samsung için işler yolunda gitmiyor" "s6 istenen satış rakamlarına ulaşamadı" "samsungun kan kaybı devam ediyor"

ibretlik tipler var gerçekten bu forumda...

ben katılırım buna aynı parayı apple dururken samsunga vermem.
    not: ios sevmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

Galaxy S6 ve S6 Edge Avrupa fiyatları açıklandı

O fiyata Öküz alırık!

sesli güldüm
  • quote:

İstatistiğin dibine vurmuşsun kardeş tebrikler. iPhone 4s-5 - 5s ler vs. satıldığı fiyattan millet HTC, Samsunglara aynı para verip alıyordu da ozaman senin istatistikte problem var, kendi bakış açından tek yönlü bakıyor olmayasın

Bu arada 5 senedir iphone kullanıcısıyım ve hala telefonum iphone

• Türkiye'de ne kadara satılacak bakalım
  • O fiyata iphone alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Lütfen Dikkat.

Samsung Galaxy S6 Resmi Olarak Lanse Edilmemiştir.

Çıkacak - Çıktı Şeklin De Çıkan Haber'ler Uydurma'dan Başka Bir Şey Değil'dir.

Lütfen İtibar Etmeyiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı - MEB - Bilişim Uzmanı - BU

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 5 Mart 2015; 0:05:09 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.