Şimdi Ara

GALAXY SII Şebeke Zayıflığı Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin herkese iyi günler.Yakında bi s2 aldım kullanıyordum fakat şebekenin azlığını fark ettim hatlardan felan diyorlardı baz istasyonları felan derken herkesinki düzeldi benimkisi aynı devam etti. Öncede s2 aldım spot arızası vardı geri gönderdım fakat 3g 3+ h+ ya kadar çekiyordu.Ama bluetooth felan açmıyordu onu gönderdik bu geldi bundada tek sıkıntı şebeke. Hattı bulunduğum noktadan kıpramadan başka bi cihaza takıyorum EDGE - 3G - 3G+ ya kadar çekiyor benım telefon EDGE yi dogru düzgün çekmiyor :S Arkadaşlar rom felan kuruyorlar diyorlar androidde ilk denemem bi bilgim yok lütfen bilen bir arkadaş yardım edebilirmi allah rızası için. Burdaki telefoncular saçmalıyor yapamıyorlar her biri başka bişey diyor telefonu vermek istemedim.Başına gelip sorunu çözen arkadaşlar yada problemi bilenler varsa aydınlatabilirlermi.Telefon Spot geldi arkadaşlar yazılım güncelleştirme yapamıyorum o yüzden.Hayırlı günler.

Telefon Hakkında :

Samsung Galaxy SII GT-I9100
    Android Sürüm : 2.3.4
    Ana bant Sürümü : I9100XXKG6
    Kernel Sürümü : 2.6.35.7-I9100XXKG6-CL425236 se.infra@SEP-53 #2
    Yapım Numarası : GINGERBREAD.XXKG6

Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici : Üretici: Ericsson Mobile Comms AB Pazar Adı: A1018s Model Bilgileri: 1100901-BV

bilgiler bunlar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_kys -- 1 Mayıs 2013; 13:51:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.