Şimdi Ara

Galaxy Tab 2 7.0 için Android 4.2.2 güncellemesi başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu güncelleme türkiye ye ne zaman gelir bilgisi olan var mı

• Benim cihazım galaxy tab 2 7 rootlu ve italyan'nın romunu kurmuştum. Şimdi italyaya güncelleme geldi fakat benim cihazım güncellemeyi görmüyor. Halbuki telefon özelliğini açmak için rootladığımda 4 ten 4.1 e güncelleme yapmıştı.

Şimdi benim bu güncellemeyi tableti sıfırlamadan almak için ne yapmam gerekiyor

• Benim cihazım galaxy tab 2 7 rootlu ve italyan'nın romunu kurmuştum. Şimdi italyaya güncelleme geldi fakat benim cihazım güncellemeyi görmüyor. Halbuki telefon özelliğini açmak için rootladığımda 4 ten 4.1 e güncelleme yapmıştı.

Şimdi benim bu güncellemeyi tableti sıfırlamadan almak için ne yapmam gerekiyor

• Benim tabletim de Tab2 7.0 ama benim surumum 4.1.1 Cogu arkadasima gemis yeni surum. Ama bana gelmedi. Internetten de yuklmemek istemiyorum sizce ne yapmaliyimm??? :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Benim tabletim de Tab2 7.0 ama benim surumum 4.1.1 Cogu arkadasima gemis yeni surum. Ama bana gelmedi. Internetten de yuklmemek istemiyorum sizce ne yapmaliyimm??? :'(

ulkemizde yayinlamayacaklar belli.ben sammobileden indirdim kurdum.sizde oyle yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM ne zaman gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme yayınlandı bilginiz olsun :)

• Bakalım öylese :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy tab 2 (p3105) kullanıyorum.Güncelleme hala gelmedi internet üzerinden nasıl indirebilirim?Lütfen yardım edin.

• 4.2.2 ye geçtim resmen kagnıya döndü yavaşlıktan geri 4.1.1 e döndüm hızı düzeldi ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.