Şimdi Ara

GALAXY TAB 3 8.0 3G TELEFON ÖZELLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GALAXY TAB 3 8.0 3G TABLET ALDIM MODELİ SM-T312 SM-T310 DEĞİL YANİ MİKRO SİM KART GİRİŞİ VAR SİM KARTLA İNTERNETE GİREBİLİYORUM HATTA GELEN SMS LERİ OKUYUP SMS DE GÖNDEREBİLİYORUM AMA SİM KART TABLETE TAKILIYKEN BANA ULAŞILAMIYOR BEN DE ARAMA YAPAMIYORUM SAMSUNG TÜRKİYE SİTESİNDE DE SESLİ GÖRÜŞME DESTEKLENMEZ DİYO AMA YAZILIMLA VEYA UYGULAMAYLA TELEFON ÖZELLİĞİ EKLEYEBİLİYOR MUYUZ SESLİ GÖRÜŞME YAPMAK İÇİN

• Cihazın yazılımı tamamen yeni bir yazılım ile değiştirilerek yapılıyor. Fakat yasal değil ve cihaz açısından tehlikeli (bilen kişinin yapması gerekli olası hatada tablet açılmayabilir) ayrıca güncellemeler de iptal oluyor.

3G özellikli tablette görüşme yapmak isteyen sadece sen değilsin emin ol, bu onbinlerin sorunu.. Bunu kullanıcılar olarak hep dile getiriyoruz fakat Samsung ticari kaygılardan dolayı (telefon satışlarındaki düşüş) ve ek masraflardan kaçındığı için (kablosuz vergiler) ülkemize konuşma özellikli tablet göndermiyor, NOTE III ün 4G lisini bile göndermedi. Göndermediği gibi bölgesel kilit bile koyuyor yurtdışından alsan da burada kullanamıyorsun. Senin kullandığın T-312 model tabletin arama özellikli olanı yurtdışında T-311 olarak satılıyor. Araştırırsan görürsün ama burada satışta değil.

Bu yüzden almadan önce iyi araştıracaktın ya riski göze alacaksın ya da aramasız haline katlanacaksın. Ya da arama özellikli tablet olan Asus Fonepad 7'ye göz atacaksın.

Kişisel olarak Samsung'u severim hep sevmişimdir ve ürünlerini tercih ederek desteklemişimdir. Ama bu politikasını HİÇ BEĞENMİYORUM ve BUNDAN VAZGEÇENE KADAR ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDİYORUM. YENİ ALACAĞIM TABLET SAMSUNG OLMAYACAK. YAKINLARIMA VE SORANLARA TAVSİYE EDECEĞİM ÜRÜNLER SAMSUNG OLMAYACAK. Ta ki bizi muz cumhuriyeti olarak görmeyene kadar. Ta ki bize de yurtdışında sunduğu ürünleri LAYIK GÖRENE KADAR!

İlgilisine duyrulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 1 Mayıs 2014; 1:06:52 >

• Bu tabletle sanırım Viber, Tictoc, line ile görüşme yapılabilir.

Asus'un bu tableti samsung 3105 - 3100 den çok çok üstün kullanıcı olarak söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ben alırken konuşmaya ihtiyaç duymuyordum başka sim kart takarım diyordum ama konuşma + sms + internet paketimin olduğu hattımla kullansam daha iyi olacak zaten evde internet var işyerinde websense olduğu için doğru düzgün hiçbi siteye giremiyorum onun için aldım çok da fazla kullanmıyorum ama lazım oluyo ben daha sonra samsungun p6800 modelini buldum telefon özellikli bu asus a da baktım ram inin 1 gb olmasından başka farkı yok gibi raminin 1 gb olması çok farkedermi acaba
  • The Kite Runner T kullanıcısına yanıt
    evet hocam o uygulamalarla görüşme yapılabiliyor ama karşıdakinde de aynı uygulamanın olması gerekiyo beni arayanlar ulaşamıyo ben kimseyi aramıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ht20

evet hocam o uygulamalarla görüşme yapılabiliyor ama karşıdakinde de aynı uygulamanın olması gerekiyo beni arayanlar ulaşamıyo ben kimseyi aramıyorum

Benim çoğu arkadaşımda bu uygulamalar olduğu için konuşuyordum.
    Yada Hangouttan, Faceden bedava konuşma özelliği var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkürler ben alırken konuşmaya ihtiyaç duymuyordum başka sim kart takarım diyordum ama konuşma + sms + internet paketimin olduğu hattımla kullansam daha iyi olacak zaten evde internet var işyerinde websense olduğu için doğru düzgün hiçbi siteye giremiyorum onun için aldım çok da fazla kullanmıyorum ama lazım oluyo ben daha sonra samsungun p6800 modelini buldum telefon özellikli bu asus a da baktım ram inin 1 gb olmasından başka farkı yok gibi raminin 1 gb olması çok farkedermi acaba

Yazdığın cihaz biraz eskide kaldı, bana yeter desen bile şu an bence 1 GB RAM bile günümüz uygulamalarına az gelmeye başladı. Ben şu anki telefonumda 500 MB ile idare ediyorum nasıl? Hep hafızayı temizleyerek. Zaten hafıza hemen doluyor ve sarj tüketimini de artırıyor. Bu yüzden 1 GB günümüz için alt sınır diyebilirim.

Baktığın o tablet fena değil ama bence geleceğe yönelik iyi bir seçim olmaz, Andorid sürümü 3 ve güncelleme en son ne geldi bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Yazdığın cihaz biraz eskide kaldı, bana yeter desen bile şu an bence 1 GB RAM bile günümüz uygulamalarına az gelmeye başladı. Ben şu anki telefonumda 500 MB ile idare ediyorum nasıl? Hep hafızayı temizleyerek. Zaten hafıza hemen doluyor ve sarj tüketimini de artırıyor. Bu yüzden 1 GB günümüz için alt sınır diyebilirim.

Baktığın o tablet fena değil ama bence geleceğe yönelik iyi bir seçim olmaz, Andorid sürümü 3 ve güncelleme en son ne geldi bilmiyorum.

android en son 4.3 gelmiş ben zaten oyun oynamam evde de internet var işyerinde websense olduğu için işe yarar hiç bi siteye giremiyorum neredeyse onun için aldım bana yeter sanırım 1 gb lık paketle idare ediyorum zaten uygulamalarla değil direkt chromedan giriyorum sitelere

• ht20 H kullanıcısına yanıt
    P6800 ü de mi aldın? Hayırlı olsun. Tipi, ekranı falan gayet iyi, işlemci de yeterli geliyorsa şarjı da idare ediyorsa fena yapmamaışsın diyebilirim. Zira başka konuşma özellikli Samsung tablet bulmak çok zor.
  • quote:

P6800 ü de mi aldın? Hayırlı olsun. Tipi, ekranı falan gayet iyi, işlemci de yeterli geliyorsa şarjı da idare ediyorsa fena yapmamaışsın diyebilirim. Zira başka konuşma özellikli Samsung tablet bulmak çok zor.

yok onu almadım
  • quote:

quote:

yok onu almadım

Ben yanlış anlamışım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.