Bildirim
Galaxy Tab A6
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu tablet hakkında yorumları bende merak ediyorum -
Ben aldım başka kullanan arıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben smt 287 kullaniyorum yanliz arama ozelligi kapali.nasil acariz arama ozelligini
Konusunda anlatıyorlardı sanırım.
Hocam benimki kendinden açık kartı taktım arama yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ege_NL
Ben aldım başka kullanan arıyorum.
hocam nerden kaça aldınız acaba ve memnun musunuz sizce artıları ve eksileri neler. -
Hocam Hollanda'dan aldım 319€http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_samsung-galaxy-tab-a-10-1-wifi-lte-zwart-1454830.html bu linki.
Şu an memnunum. Telefon özelliği WhatsApp sms gibi herşey var. Eksi özelliği kamerası o da sorun değil.
güle güle kullanın hocam, bugün yarın bende alıcam sanırım. -
Teşekkür ederim. İnşallah alırsınız hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aldınız mı tableti?
hocam bendeki tab s'in ekranı kırılınca yeni bir tablet ihtiyacı doğmuştu,tab s hiçbiyerde bulamadığım için bu tablete yönelmiştim.geçen hafta doğubankta 1 tane hiç açılmamış kutusunda tab s buldum ve 1250 liraya aldım.zaten memnun olduğum ve kullandığım bir tabletti o yüzden aynısından devam etmek istedim. -
Hayırlı olsun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam,ikimizde güle güle kullanalım tabletlerimizi -
samsung marka toplu iğneden dahi uzak durduğum için hayır -
Samsung'un yeni S2 model tabletleri güzel.. T710 ve T713 - 8 inç modelleri. Ya da iPad Air 2 de satın alınabilir kaliteli ürünler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X